سلام دوستان من دنبال یه گیرندهٔ دیجیتالم فقط فقط فقط فقط برای پخش فرمتmkv و زیرنویس با فرمتsrt شما چی پیشنهاد میدین ممنون میشم راهنمایی کنین
Printable View
سلام دوستان من دنبال یه گیرندهٔ دیجیتالم فقط فقط فقط فقط برای پخش فرمتmkv و زیرنویس با فرمتsrt شما چی پیشنهاد میدین ممنون میشم راهنمایی کنین
این سوال شما مثل اینه یه نفر بگه من فقط و فقط میخوام با گوشی عکس بگیرم، کدوم گوشی رو پیشنهاد میکنید! خب طرف بره دوربین بخره که واسه عکاسی ساخته شده بیشتر به کارش میاد.نقل قول:
شما هم اچ دی پلیر بیشتر به کارتون میاد تا گیرنده دیجیتال
من ميگم اين جديده يه وقت مشكلي نداشته باشه مثلا داغ كنه و ...نقل قول:
ميخوام ببينم كسي باش كار نكرده يه فيد بذاره؟
سلام
من یه گیرنده دیجیتال فراسو مدل fdr-211 رو خریدم ولی هرکاری میکنم کانالهای ورزش و نمایش و مستند و نمیگیره و مثلا تماشا و سلامت و میگیره ...
این در حالیه که گیرنده دیجیتال دیگه با مارک دیگه در عین حال همه رو میگیره ...
کسی این مشکل و نداره؟
سلامنقل قول:
فکر نکنم از دستگاه باشه. شما باید انتن رو جابه جا کنی و جستجو کنی و سیگنال بگیری.
درسته حق با شماستنقل قول:
اولش فکر میکردم مشکل از گیرندگی دستگاست ولی وقتی رفتم سروقت سیم آنتن و اتصالاتش و درست کردم یهو کانالها پیدا شدن ...:n01:
بچه ها چند مدل جدید ایکس ویژ ن هم معرفی شده
242
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مدل 110
اینم از 123
مشخصات همه را تو این لینک ببینید:
سلام
دوستان تی وی مون یه کم برفک نشون می ده(گیرنده دیجیتال نداریم).البته 1 و 2 و 3 و 4 و شبکه خبر رو فقط با برفک نشون می ده و بقیه رو نشون نمی ده!
به نظرتون بخوام یه گیرنده دیجیتال بخرم همه کارنال هارو به خوبی می گیره و نشون می ده یا ممکنه بعضی هارو نشون بده؟
ممنون می شم یه گیرنده دیجیتال خوب البته نه زیاد گرون بهم معرفی کنید
مرسی:n12:
سامنقل قول:
دیجیتال نشون بده همه رو نشون میده. نشون نده هیچ کدوم رو نشون نمیده! :n02: مثل انالوگ نیست که یکی رو نشون بده یکی برفکی بشه! D:
عجیبه شبکه های سراسری 1 2 3 4 بیشتر صاف نشون میدن مال شما چشه؟! :n02:
اگه دقت کنید تو چند پست بالاتر دوستان هم گفتن به خاطر تنظیمات بد ممکنه از همه شبکه ها بعضی هارو نشون نده و نتونه سیگنال پیدا کنه!نقل قول:
و سوال های ما بی جواب موند!:n15: