سلام ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
اما من قبلا هم اون دکمه رو زدم.اون دکمه فقط وایرلس رو روشن می کنه!!!
درایور خاصی داره که باید نصب بشه؟
Printable View
سلام ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
اما من قبلا هم اون دکمه رو زدم.اون دکمه فقط وایرلس رو روشن می کنه!!!
درایور خاصی داره که باید نصب بشه؟
تو سایت سلزنده اش هم درایورش هست هم توضیحاتش:20:نقل قول:
سلام.
من خیلی راجع به این موضوع تحقیق کردم و الان دو به شکم که اگر مشکل از لپ تاپمه ببرم پسش یدم!
این مشخصات سیستممه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینین از 4 گیگ رم که درست هم نصب شده فقط 2.5 گیگش قابل استفادست.
این هم مقادیر استفاده از رم تو لپ تاپم.
مشخصه که 1 و نیم گیگ از رم غیر قابل استفادست و نوشته hardware reserved هستش.
نکته اینجاست که ازین 2.5 گیگ رم قابل استفاده 1 گیگش هم برای کارد گرافیک share میشه! یعنی در اصل من از 4 گیگی رم نصب شده فقط از 1.5 گیگ یا نهایتا 2 گیگش استفاده می کنم.
اینم عکس adapter information کارت گرافیکم.
خب حالا روش هایی که خودم خوندم برای استفاده از اون 1.5 گیگ رم غیر قابل استفاده رو می گم. جایی نوشته بود memory remapping از طریق BIOS راه حلشه. که متاسفانه در BIOS من چنین گزینه ای وجود نداره و HP بایوس Advanced لپ تاپ رو مخفی کرده و هیچ راهی هم برای دسترسی بهش نیست.
یه جاهایی هم گفتن ویندور سون 64bit از همه ی 4 گیگ استفاده می کنه و بعضی جاها گفتن نه! موندم واقعا چکار کنم.
و در مورد اون 1 گیگ رمی که برای کارت گرافیک می ره.هم هیچ راهی جز همین Remapping ندیدم.
در آخر مشخصات سیستمم رو می گم.
HP LAPTOP G62
Intel CORi 5
RAM 4 GIG
GRAPHIC CARD 1 GIG ATI Radeon
همه ی درایورها هم آپدیت هستن.
چکار باید کرد؟
من 5738z دارم. نمی دونم چرا بالا نمی آید. چراغ لپ تاپ روشن می شود ولی lcd خاموش است و هارد هم کار نمی کند. فن هم اول کار می کند ولی بعد خاموش می شود. به نظر خودم اشکال می تواند از رم، مادربورد یا cpu باشد.اگر می شود راهنمایی کنید.
چون اطلاعات با ارزشی روی هاردم دارم آیا می شود آنها را انتقال بدم و چطوری. این از خود لپ تاپ برام با ارزشتر است.
در لپ تاپ من هم 2.99 میزنه برای رمنقل قول:
سلام.
من خیلی راجع به این موضوع تحقیق کردم و الان دو به شکم که اگر مشکل از لپ تاپمه ببرم پسش یدم!
این مشخصات سیستممه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1150x670. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که می بینین از 4 گیگ رم که درست هم نصب شده فقط 2.5 گیگش قابل استفادست.
این هم مقادیر استفاده از رم تو لپ تاپم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x557. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصه که 1 و نیم گیگ از رم غیر قابل استفادست و نوشته hardware reserved هستش.
نکته اینجاست که ازین 2.5 گیگ رم قابل استفاده 1 گیگش هم برای کارد گرافیک share میشه! یعنی در اصل من از 4 گیگی رم نصب شده فقط از 1.5 گیگ یا نهایتا 2 گیگش استفاده می کنم.
اینم عکس adapter information کارت گرافیکم.
خب حالا روش هایی که خودم خوندم برای استفاده از اون 1.5 گیگ رم غیر قابل استفاده رو می گم. جایی نوشته بود memory remapping از طریق BIOS راه حلشه. که متاسفانه در BIOS من چنین گزینه ای وجود نداره و HP بایوس Advanced لپ تاپ رو مخفی کرده و هیچ راهی هم برای دسترسی بهش نیست.
یه جاهایی هم گفتن ویندور سون 64bit از همه ی 4 گیگ استفاده می کنه و بعضی جاها گفتن نه! موندم واقعا چکار کنم.
و در مورد اون 1 گیگ رمی که برای کارت گرافیک می ره.هم هیچ راهی جز همین Remapping ندیدم.
در آخر مشخصات سیستمم رو می گم.
HP LAPTOP G62
Intel CORi 5
RAM 4 GIG
GRAPHIC CARD 1 GIG ATI Radeon
همه ی درایورها هم آپدیت هستن.
چکار باید کرد؟
1 گیگ از رم رو شیر می کنه روی گرافیک
مشکلی داره؟
نقل قول:
والا مشکل مال تو 1 گیگ رمه که لپ تاپت نمی شناستش.ولی مال من 1 و نیم گیگه. کمدیه اصلا.اگر قرار بود من از 2 گیگ رمم استفاده کنم پس چرا دنبال لپ تاپ 4 گیگی رفتم؟
هیچ کس نکته ی جدیدی نمی دونه؟
مشکل ویندوزه؟ میشه کاری کرد این گیگ رم رو شیر نکنه و؟
آخه زیاد با گرافیک کاری ندارم الان گرافیک من2 گیگ هست !
1 گیگ ددیکیت و 1 گیگ شیر !
خب منم همین بدبختیو دارم دیگه! 1 گیگ کارت گرافیک خودمه 1 گیگ هم شیر می کنه . دو صورتی که 1 گیگ رم بیشتر لازم دارم تا یک گیگ کارت گرافیک! بعضی جاها نوشتن این تنظیمات کارخونه ایه و می شه تغییرش داد بغضی جاها نوشتن باید از BIOS و قسمتMemory Remapping این کار انجام بشه و اون فضای مرده ی ر هم زنده بشه که همجین گرینه ای و گرینه ی مشابهی در BIOS لپ تاپ من که HP G62 هست وجود نداره و بدبختانه شرکت ابله HP بایوس رو از حالت Adavanced در آورده و کاریشم نمیشه کرد! حالا یکی بیاد بگه چکار کنم من با این گرفتاری! 1 گیگ که شیر میکنه 1 و نیم گیگ که نمی شناسه! دیوونه شدم بخدانقل قول:
دوستان لپتاپ من موقع روشن شدن بعد از اینکه صفحه starting windows میاد حدود 20 تا 25 ثانیه صفحه اش سیاه میشه تا اینکه صفحه welcome ویندوز میاد و اونجا هم کلی طول میده تا بالا بیاد و کلا انگار مشغول لود کردن یه چیزی هست...منم انتی ویروس nod32 رو نصب کردم و تو اسکن کل درایو ها هیچی پیدا نکرد...bios و کلا همه چیش هم اپدیت هست و اصلا برنامه زیادی هم روش نصب نیست!! نمیدونم واسه چی این روشن شدنش اینقدر طول میکشه!!:41:
شما فکر میکنین مشکلش چیه؟!
ویندوز ویستا هم روش نصبه.
زود ببر پس بده خوب:21:نقل قول:
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
یکی برنامه های استارتاپت زیاده مثل مسنجر ها و برنامه های دیکشنری و...:46:یه alt+gtrl+delet بگیر برو تو task maneger ببین چقدر cpu درگیره و درگیری اصلیا کدومان؟:31:یه trojan remover هم نصب کن چون بعضی از تروجان ها کارشون همینه:11:نقل قول: