نقل قول:
GPS زیر سقف کانکت نمیشه ، باید حتما محیط باز باشه مگر اینکه به اینترنت هم وصل باشی تا کمک کنه
از چه نرم افزاری استفاده میکنی؟
نقل قول:
GPS زیر سقف کانکت نمیشه ، باید حتما محیط باز باشه مگر اینکه به اینترنت هم وصل باشی تا کمک کنه
از چه نرم افزاری استفاده میکنی؟
ا؟؟؟ من همش تو خونه تست می کردم...نرم افزار که مثلا گوگل مپ....یا compass ...نقل قول:
سلام
دوستان من یه چند روزی هست هر کاری میکنم gps ام محلمو پیدا نمیکنه !
با google map و NDrive امتحان کردم اما هیچ !!!
البته توی محیط باز امتحان میکنم
قبلا خیلی سریع پیدا میکرد اما الان نه !
چطوریاست ؟:-؟
سلام هادی جاننقل قول:
منم همین مشکل رو پیدا کردم فکر کنم مشکل یا از نت یا ماهوارست که مچ نمیشه
تـوی سرچ gps که نتمو وصل نمیکنم ، قبلا هم نمیکردم !!!
یعنی بعقیم این مشکلو دارن ؟!
من مشکلی برای GPS ندارم
با رام JVS
شاید هم پورت های GPS رو بستن تا کسی اغفال نشه (شوخی ) :20:
بچه ها من تو نصب رام سیانوژن مشکل دارم.
رام 2.3.3 روی گوشیم داشتم اومدم سیانوژن بریزم ریست میشد پرسیدم گفتند نمیشه باید jpu بریزی ریختم بازم افاقه نکرد الان همش در حال ریست شدنه و مجبورم دوباره بشینم jpu روش بریزم. اینم لیست کاراییه که انجام دادم. اول jpu رو ریختم، با cf root روتش کردم، بعد دیدم cwm نداره، پرسیدم گفتند باید کرنل speedmode رو بریزی اون و ریختم بعد فایل آبدیت سیانوژن رو ریختم رو مموری رفتم cwmتو بخش Mount & storge سیستم و دیتا و کش رو فرمت کردم، تو advance هم dalvik cashe رو وایپ کردم، بعدش هم که از install from sd card آبدیت و نصب کردم، روشن میشه میره رو لوگوی گالکسی اس با مود سیانوژن بعد یه لحظه یه چیزایی لود میکنه و دوباره ریست گفتم شاید ریست شدنش طبیعه صبح بیدار شدم دیدم هنوز داره ریست میشه!.کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟
کارایی که کردین درسته فقط دو نکته رومیگمنقل قول:
بچه ها من تو نصب رام سیانوژن مشکل دارم.
رام 2.3.3 روی گوشیم داشتم اومدم سیانوژن بریزم ریست میشد پرسیدم گفتند نمیشه باید jpu بریزی ریختم بازم افاقه نکرد الان همش در حال ریست شدنه و مجبورم دوباره بشینم jpu روش بریزم. اینم لیست کاراییه که انجام دادم. اول jpu رو ریختم، با cf root روتش کردم، بعد دیدم cwm نداره، پرسیدم گفتند باید کرنل speedmode رو بریزی اون و ریختم بعد فایل آبدیت سیانوژن رو ریختم رو مموری رفتم cwmتو بخش Mount & storge سیستم و دیتا و کش رو فرمت کردم، تو advance هم dalvik cashe رو وایپ کردم، بعدش هم که از install from sd card آبدیت و نصب کردم، روشن میشه میره رو لوگوی گالکسی اس با مود سیانوژن بعد یه لحظه یه چیزایی لود میکنه و دوباره ریست گفتم شاید ریست شدنش طبیعه صبح بیدار شدم دیدم هنوز داره ریست میشه!.کسی میتونه بگه مشکل از کجاست؟
1.دیگه cf-root نریزین یه دفعه اسپید مود بریزین...
2.فایلهای رام برای نصب تو cwm رو تو پوشه ای نریزین...تو شاخه اصلی باشه...
هفته پیش نصب کردم ..رام فوق العاده ای هست...پر سرعترین رام گلکسی هست....فقط یکم fc زیاد میده مجبور شدم پاک کنم..با هیچ کدوم از پشتیبانهایی که از نرم افزارها و کانتکت ها و مسیج ها گرفتم هم ساز گاری نداره....ولی امتحانش می ارزه...
اتفاقا جزو کم fc ترین رام هاست ، همه چیزش عالیه حتی باترینقل قول:
البته برای اینها باید آخرین نسخه nighty رو بریزی
من فقط با رنگ هاش مشکل دارم و کیبوردش دکمه خط بعد نداره!
در کل هیچ وقت مثل رام های اصلی نمیشه از نظرم
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
نقل قول:
تو اس ام اس دادن خط بعد مگه با اینتر عمل نمیکنه ؟