من اين برنامه راديدمنقل قول:
در مورد سينمايي خانگي چيز خاصي نگفت
خيلي كوتاه در مورد اكوستيك و نحوه ضبط صدا توضيح داد.
جالب تمام حرفهاي كه زدند استاد برزين در چند مطلب بخصوص چند مطلب آكوستيك خيلي كامل تر نوشته بودند.
Printable View
من اين برنامه راديدمنقل قول:
در مورد سينمايي خانگي چيز خاصي نگفت
خيلي كوتاه در مورد اكوستيك و نحوه ضبط صدا توضيح داد.
جالب تمام حرفهاي كه زدند استاد برزين در چند مطلب بخصوص چند مطلب آكوستيك خيلي كامل تر نوشته بودند.
دوستان نظرتون درباره گیرنده های فراسو و X-vision و bright 3406 بدید
سلام به همه دوستان و اساتید محترم.
از اونجایی که برای من سواله که از سینمای خانگی برای چه کاری استفاده میکنن ، چند جواب برای خودم پیدا کردم که با سینمای خانگی از قابلیت صدای فراگیرش استفاده میکنن؟؟آیا صدای زیادی و قدرت زیادی داره و فقط به خاطر اینکه همچن قدرتی توی اسپیکرها (همون اسپیکر های چند تیکه که معمولا برای کامپیوتر استفاده میشه)نیست مجبورن ازش استفاده کنن؟؟و یا به خاطر قابلیت هاش و امکاناتی مثل دالبی دیجیتال ، دی تی اس آی ،و امثال اینها که پشتیبانی میکنه ازش استفاده مکنن؟؟؟
صداي دالبي و دي تي اس 6-7 و 8 كانال صدا در كانال هاي مختلف دارندنقل قول:
وقتي اين صدا ها با چيدمان بلندگو و آمپ در اطراف بيننده قرار بگيره به اون محيط ميگن سينماي خاتگي
خب این درست.نقل قول:
پس یعنی دلیلی که باعث انتخاب سینمای خانگی نسبت به اسپیکرها میشه امکاناتی هست که داره و همین طور قیمت بالایی که داره به خاطر همینه ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز من قصد خرید یک رس.یور پایونیر رو دارم و اون رو به اسپیکرهای لاجیتک 5500z متصل کنم یه دونم ساب براش بخرم چندین صفحه این تاپیک رو خوندم به این نوشته شما برخوردم حالا نمی دونم کاری که می خوام بکنم درسته یا نه
از لاجیتک خیلی راضیم تنها دلیلی که می خوام این کارو بکنم عدم ساپورت اون روی صداهای hd هست مثل
dolby trueHD و DTS-HD
من خودم تازگی ها یه سینماخانگی شارپ خریدم که خیلی ازش راضیم . مشخصاتش رو میذارم براتون تا شما هم استفاده کنید:8:
مدل HT-CN9900DVW Sharp
Terminals
- Power output :Total RMS 600W
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -output type 1080P
- 5.1surround sound [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- playable Disk : DVD, AudioCD, VCD, MP3, CD-R/RW, JPEG, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] playback and karaoke 2Mic
- Dolby digital pro logic
- AM/FM Radio
FM Antenna : Yes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] out(1080p) :Yes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Host :Yes
Dimension
Main unit :430 x 66 x 320 (mm)
Front/Rear [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s : 250 x 1030 x 250 (mm)
Subwoofer : 115 x 421 x 396 (mm)
weight
Main unit :3.4 kg
power
Power Source :AC 220-240V , 50/60Hz
Power output : Total RMS 600W
اینم عکسشه:
سلامنقل قول:
دوست من ضمن اینکه با داشتن سینمای خانگی میتونیم از کیفیت صدای خیلی خوبش استفاده کنیم ، باید بگم که بعضی از مدلهای سینمای خانگی قابلیت پخش فرمت DVD و .... رو داره و ما رو از داشتن DVD Player بی نیاز میکنه. :20:
مثلا" مدل HT-CN9300DVW sharp که این قابلیت رو داره و من به تازگی خریدمش .
فراسو و اون یکی رو من کار نکردم.نقل قول:
xvision چیز خوبیه . اما نسبت به امکاناتش به نظرم قیمتش یکم بالاست که شاید گارانتی مادیرانش برای بعضی ها قیمت رو قابل هضم کنه.
سلام دوستان عزیز!!
قصد خرید یه سینما خانگی خیلی ارزون و خوب (نسبت به قیمت) رو دارم چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟