نقل قول:
یه کارت دیگه نگیر
وقتی کارت ورود به جلسه اومد باید پرینتش کنی و بری باجه رفع نقص آزمون ( محل آزمون ) درست میکنن
موفق باشی
Printable View
نقل قول:
یه کارت دیگه نگیر
وقتی کارت ورود به جلسه اومد باید پرینتش کنی و بری باجه رفع نقص آزمون ( محل آزمون ) درست میکنن
موفق باشی
1- نه موردی نداره . ولی ترجیحا اگر پایین تر باشه بهتره .نقل قول:
2- بله ولی هر دو رشته باید از یک زیر مجموعه باشن .
1- خیر اشکالی ندارهنقل قول:
2- تو یه رشته شرکت میکنی و گرایش های همون رشته قبول میشی ، چند رشته بزنی خب باید کنکورشو بدی
کنکور 90 هنوز برگزار نشده شما ترازش را میخواهید؟:31:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز خب الان نمیتونم برم همون جایی که گفتی و درست کنم محل تولدمو؟چرا باید واسم کارت بیاد؟اون موقع که دیگه نمیشه کاری کرد
خیلی ممنون که جواب دادیدنقل قول:
در مورد سوال دوم (اینو میدونم که باید از یک مجموعه باشند) یعنی انتخاب اول تمام وقت و پاره وقتو نمیشه رشته هایی با زیر مجموعه متفاوت زد؟
آقا کسی جواب درستی بما نداد
بابا جان من میخوام بدونم افرادی که تا 19 یا 18 اسفند که ثبت نام میکنن آزاد رو ، بالاخره مهلت ویرایش میدن دیگه مثل کنکور سراسری.اون کی هست؟
دوستانی که اینجا کاربر هستن حتما خودشون تو آزادن.از کسانی که پارسال ثبت نام کردن بگن که زمان ویرایش اطلاعات ثبت نامی سال پیش چجوری بوده؟
از عزیزانی ام که از روش و زمان ویرایش کنکور آزاد امسال(منظور من غیر پزشکی است)خبر دارند ممنون میشم در جریان بذارند _باتشکر
منتظرم
شرمنده اطلاعات ما کامل نیستنقل قول:
ولی مثلا تراز رشته ی شهری توی کنکور 87 5500 بوده سال بعد مثلا شده 4000 سال بعدش شده 6000.
اونوقت من نمره تراز احتمالیم رو با کدوم یکی بسنجم؟
شاید خیلی مسخره باشه ولی کنکور آزاد زمانی برای ویرایش نمیذاره شما مجبورید همون کاری که دوستمون گفت (زمان دریافت کارت ورود به جلسه) انجام بدید من خودم بار دومه که میخوام کنکور آزاد شرکت کنمنقل قول:
سلام
دوستم دیپلوم فنی داره
میخواستم بدونم ازمون کاردانی دانشگاه ازاد واسه رشته های فنی و شروع ثبتنامش ک هست؟