کسی هست بتونه کمکم کنه در مورد بیوک پارک اطلاعات میخوام؟دوست عزیز این آمپر اسپرت که گفتید نصبش چه شکلیه راحته یا باید باتری ساز نصب کنه میشه اطلاعات بیشتر بدید؟
Printable View
کسی هست بتونه کمکم کنه در مورد بیوک پارک اطلاعات میخوام؟دوست عزیز این آمپر اسپرت که گفتید نصبش چه شکلیه راحته یا باید باتری ساز نصب کنه میشه اطلاعات بیشتر بدید؟
برای نصب هنوز اطلاعاتم کامل نیست چون هنوز نصب نکردم ولی تا جایی که میدونم عرض میکنم.
1-برای فشار روغن یه سنسور داره که به جای فشنگی روغن نصب میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-برای امپر اب هم که البته برقی است و یه فشنگی در مسیر اب داره و نصبش مثل امپر ابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-برای دور موتور هم از منفی دلکو استفاده میشه
4-برای امپر حرارت روغن هم یه فشنگی مثل امپر اب داره که باید درون روغن موتور قرار بگیره که برای نوا من جایی سراغ ندارم که بشه وصل کرد مگه به همون سنسور فشار روغن
من هنوز نصب نکردم ولی تو جعبش راهنما داره.
وسيله جالبيه. مدتها دنبال همچين چيزي ميگشتم، بخصوص براي دور موتور كه خيلي توي ماشين مفيد و لازمه. دور موتور در واقع يه جور دستگاه و نشانگر وضعيت كاركرد موتور به حساب مياد كه با اون ميشه خيلي از تنظيمات رو دقيقتر و مطمئن انجام داد.
حتي خرابيهايي مثل كارنكردن يه سيلندر يا يه شمع، قطعي واير شمع، تنظيم نبودن سوپاپ و مكش هوا از يه جاي غير استاندارد براي موتور و...بوسيله نشانگر وضعيت دور موتور با شرايط استاندارد اون، قابل تشخيصه.
براي حرارت جاي نصب زيادي توي موتورهاي 6 و 8 آمريكايي وجود داره، اما براي روغن( حرارت و فشار) به نظرم بايد سنسور خود ماشين رو دست نزنيم و سراغ يه جاي ديگه بريم، البته توي 8 سيلندر مهم نيست چون استفاده از اين وسيله مفيده اما توي 6 سيلندر( نوا) گويا اون فشنگي روغن وقتي فشار رو كم حس كنه، برق موتور رو هم قطع ميكنه و ديگه موتور روشن نميشه تا صدمه نخوره. اگر اين قابليت رو در اين وسيله هم گنجانده باشن خيلي خوبه.
براي دور موتور، منفي دلكو مناسبه كه پالسهاي تناوبي اون براي اين وسيله استفاده ميشه. توي كامارو من كه دور موتور داشت، محل نصب فيش در روي دلكو و روي پايه TACH بود كه مخفف تاكومتر tachometer ( سرعت سنج) قرار گرفته بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این آمپرکجا گیرمیاد چه کسانی دارند لوازم فروشا شورلت دارند؟یا از جای دیگه باید تهیه کرد؟
چند تا تصوير زيبا از آفرودهاي آمريكايي در ايران پيدا كردم، با هم ببينيم و لذت ببريم...
سلام
چیز خیلی خوبیه.منم قبلا دیده بودم ولی اطلاعاتی دربارش نداشتم ممنون از اطلاعاتی که دادید.
فقط خدا کنه گرونتر از این نشده باشه.
اینا که عکس های برو بچ مشهده!:5:
همه تو پیست ثامن شاندیز هست
این امپر رو از اسپرت فروشیها میتونید تهیه کنید من امروز از اسپرت فروشیهای چراغ برق خریدم به قیمت 75000 تومان
در ضمن این امپر برای خودروهای 3 یا 4 یا 6 یا 8 سیلندر کاربرد داره به صورت کدهای 6 رقمی در پشتش تنظیم میشه.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در مورد چراغ قرمزي كه روي نشانگر سوار شده توي بروشور توضيحي نداده؟
احتمالا بايد چراغ تنظيم موتور يا همان چراغ دلكو (Timing Light) باشه،
البته اين چراغ بطور معمول بايد سيار بوده و زماني كه ميخواهيم تنظيم انجام بديم، نور اون رو روي پولي سر ميل لنگ بندازيم تا در هر لحظه فلاش زدن( كه معمولا نور سفيد هم داره) علامت سر ميل لنگ رو با علامت روي سيني جلوي موتور در يك راستا ببينيم و ادوانس و ريتارد بودن دلكو را از اونجا متوجه بشيم.
حالا شايد اين فرم ديگه اي از تنظيم رو بطور ساده تر نشون بده. شايد هم اصلا كار اون چيز ديگه اي باشه.
مثلا زمان مناسب تعويض دنده رو با روشن شدن نشون بده( بر اساس دور موتور)
و يا شايد هم چراغ اخطار چيزي مثل كمبود فشار روغن يا حرارت بيش از حد موتور باشه.