سلام. شما فقط می تونید حافظه خودتون رو پاک کنید. برای پاک شدن از حافظه طرف مقابل هم باید صبر کرد! روزی خواهد آمد که ...... . فقط صبر! شاید یکسال !نقل قول:
Printable View
سلام. شما فقط می تونید حافظه خودتون رو پاک کنید. برای پاک شدن از حافظه طرف مقابل هم باید صبر کرد! روزی خواهد آمد که ...... . فقط صبر! شاید یکسال !نقل قول:
خیلی خلاصه، مسنجر از تنظیمات IE یا Default Browser برای اتصال به اینترنت اصتفاده می کنه و شما اتصال رو ناجور قطع کردی که در نتیجه مسنجر نفهمیده که شما مستقیم وصل می شید. بنابراین همچنان از همون کانالی که وصل بود وصل میشه و شما هم باید اون رو درست کنید. بیشتر از این نمی خوام چیزی بگم. ببخشید. سر این قضیه خیلی دلخوری برای من پیش اومدهنقل قول:
مرسی...صبرنمیخواد چون این سوال یک سوال پیشگیری بود:n06:نقل قول:
ای مسنجر مزخرف هیچیش به ادمیزادنرفته :n04: ...شوخی کردم:n02:بازم ممنون دوست عزیز....
اهان یه سوال دیگه اون روز چجوری میادش؟؟؟؟:n13:
1.حافظه مسنجر پر میشود
2.ایمیلش مسدود میشود
3.همه موارد
:n16:
اون روز این جوری میاد:نقل قول:
از خود ایمیل چت کنه ، نه مسنجر
مطمئن باشی که ذخیره نمی کنه
حافظه مسنجر همون ایمیل شماست و مکاتبات در ایمیل افراد ذخیره میشه و قابل دسترسی به شکل ایمیل هم هست
اانسداد ایمیل باعث حذف ایمیل نمی شه!
فقط زمان
من الان مموری سال قبلم رو ندارم. مثلا طرف آیکونش رون میشه، نمی تونم ببینم اصلا آخرین حرفهای ما در چه موردی بوده؟!! ازش میخواستم یه نفر رو کتک بزنه؟!! عکس بگیره، اعلانیه بده! مثل خودم پسر بوده و ..............! دختر بوده و ................!
خلاصه فقط زمان!
یعنی صبوری کن صبوری!
سلام دوستان:n13:
میخواستم بپرسم ایا راهی است استاتوس ای دی یاهوی کسی رو بدون اد کردن مشاهده کنی ؟
مثلا از طریق یه نرم افزار یا سایتهایی مثل invisible بودن طرف رو نشون میده
نقل قول:
یه راه داره به طرف یه فحش بده اگه جواب نداد یعنی نیست
من نه میتونم ایمیلمو چک کنم نه میتونم وارد مسنجر شم ! اصلا Login نمیشه ...مشکل چیه دوستان؟
فحش دادن هم یه راهه ولی مثلا نه به آدمی مثل من! ممکنه طرف خانم باشه و ایگنور کردن براش یه امر عادی! ولی سایت هایی مثل زیبر xeeber و چند تا سایت دیگه یه زمانی فال بودند. البته این زیبر شاهکار ایرانی جماعت بود ها!نقل قول:
کافیه مثلا این نوان رو تو گوگل سرچ کنید:
yahoo id invisibility checking site
یا مشابه این
شما که ستاره ها پره چرا دیگه اخوی؟!!!نقل قول:
mail.yahoo.com
login.yahoo.com
از این آدرس ها وارد شو و اگر نشد گزینه
i can't access m account
رو بزن
خو اونا که همش تو حافظه ایمیل هست فقط اسم طرفو بزنی تو سرچ میادش:) برامن که پیش فرض ذخیره میشود ...فکرکنم اون روز هرگز نمیرسه:n08:نقل قول:
درضمنشم ، نکنید اینکارارو چرا تشویق به کتک زدن میکنید ...والا گناه داره جوون مردم:n15:...عکس چیه؟موضوع داره جنایی میشه:blink:....خدابگم این مسجرو چیکارنکنه ریشه تمام جنایتها الان متوجه شدم مسنجر:).:n14:...وای وای وای با دختر مردمم که تو چت حرف میزنید:n04:...:n02:
ممنون از راهنماییتون ...ادم خطرناکی هستینا(شوخی کردما:n07:)....مرسی وقت گذاشتین برای پاسخ سوالاتم...
خوب من دیگه برم فکرنکنم دیگه تو این فرم بیام فقط برای این سوال اومدم....اراستی من میخواستم تشکرکنم از پستتتون اما متاسفانه گزینه تشکرگویا فعال نیست برای من ....امشکالی نداله خودم میزنم...فقط ببخسین امتیاز نداره تشکرم...خوشحال شدم از اشناییتون:n02:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است
-----------------------------------------------------------------------------------------------
saghaigh:n16: