برای سرور های داخلی حدود 30-40 هست. خارجی 300 به بالا. در مواقعی به 500 هم میرسه! :n27:نقل قول:
Printable View
برای سرور های داخلی حدود 30-40 هست. خارجی 300 به بالا. در مواقعی به 500 هم میرسه! :n27:نقل قول:
سلام اقا سعید میشه از دو تا سرور یکی کرج ویکی یه سرور تو اروپا مثلا هلند یا انگلیس یه تست بزارین شما بازی انلاین هم انجام میدید ؟نقل قول:
پس فکر نکنم با بازی های آنلاین مشکلی داشته باشه:n16:نقل قول:
لینوکس جان یعنی شما میگید 300 تا 500 خوبه برای بازی ؟؟!نقل قول:
نه 300-400 برای سرورای خارجیه اما واسه سرورای بازی که تو ایرانه همون 30-40 تاست دیگه که فکر کنم خوب باشهنقل قول:
این الان تست سرعت با سرور تو ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم با یه سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرویس ما الان 512 نا محدود پسگامانه
با این سرویس من راحت بازی میکنم.
پس با آسیاتک هم فکر کنم بشه:n01:
سلام میشه تست یا یه سرور تو انگلیس یا هلند رو هم بزاری بعد شما چه بازیه میکنیدنقل قول:
داداش من مهلت خطم تموم شده و کلا قطع شده چون سفارش آسیاتک دادم الان هم با دایال آپم اما مطمئنم که پینگش با پیشگامان فکر نکنم فرقی داشته باشهنقل قول:
حتی بهترم فکر کنم باشه.تو بازی کانتر تو تمام سرورای ایرانی که مشکلی نداشتم.در ضمن تو خود تاپیک آسیاتک تست از سرورای کانتر هم گزاشتند.
لینوکس جان دروغ ندارم که بگم ولی من با دیال آپ Dial up هم میتونم تو سرور ایرانی بازی کنم اصل خارج از کشور اروپا و آمریکاستنقل قول:
فکر نکنما چون نهایتا سرعت دایال آپ 8-9 کیلوبایته اما واسه بازی(کانتر) حداقل باید سرعت 16 تا باشه اما حالا اینو امتحانی گرفتیم ببینیم چطوره من این سرویس 512 نامحدود 1 ماهشو به شرط ازشون خریدم که اگه مشکلی داشت تو پینگو سرعت و محدود کردن سرعتو ....هزینه رو برگردونند.در ضمن هزینه رانژه رو هم نگرفتند((تخفیف نمایشگاه))نقل قول:
حالا شما که سفارش دادید یه تست از Speedtest.net بزارید روی سرور اروپایی تا ببینیم چی جوری هست ممنوننقل قول:
یه چیز دیگه سرعت دانلود ربطی به سرعت پینگ نداره دوست من 300 کیلوبایت سرعت دانلودش هست ولی پینگش تو بازی دو برابره منه دلیل منطقی هم فکر کنم داره چون بسته های پینگ که به سرور ارسال
میشند بسیار بسیار سایز کوچیکی دارند و حالا اینکه شما با 1 کیلوبایت یا 900 مگابایت اونارو بفرستید یکسان هست چون حجمش از یک کیلوبایت کوچکتر هست