شما سرویس دهنده اینترنتت رو عوض کن ببین باز همچین مشکلی رو داری اگه باز هم مشکل برجا بود از خود سیستم عاملتون هم میتونه باشه یکبار system restore کنید ببینید مشکل حل میشهنقل قول:
Printable View
شما سرویس دهنده اینترنتت رو عوض کن ببین باز همچین مشکلی رو داری اگه باز هم مشکل برجا بود از خود سیستم عاملتون هم میتونه باشه یکبار system restore کنید ببینید مشکل حل میشهنقل قول:
سلام.مسنجر من باز نمیشه.ارور کانکشن میده:
Secure Connection Failed
edit.yahoo.com uses an invalid security certificate.
The certificate will not be valid until 4/25/2008 8:41 AM.
(Error code: sec_error_expired_certificate)
ورژن یاهو مشنجر خودتون رو به 9.0.0.2152 تغییر بدید ببینید درست میشهنقل قول:
اررو مجوزهای امنیتی داره میده
سلام
من به شدت به کمک احتیاج دارم
من برنامه Yahoo Ultra Cracker رو که برای بدست آوردن پسورد یاهو هست اجرا کردم و برای تستش اول روی آی دی خودم و بعد یکی دیگه امتحان کردم که جواب نداد اصلا/
بعد اون هرچی تلاش کردم نمیتونم وارد مسنجر بشم ولی داخل میل باکسم میتونم برم
این کار رو با یه آی دی دیگم هم انجام دادم و اونم به همین وضع دچار شد.
حالا میخوام اگه ممکنه دوستان کمک کنند که چیکار کنم
چون یکی از آی دی ها خیلی خیلی برام مهمه و حتماً باید باز بشه
منتظر جواباتون هستم
مرسی
شما cookies هاتون رو پاک کنید ببینی درست میشهنقل قول:
نقل قول:
من الان به دوستم آی دی و پسورد رو دادم به دوستم که از یک کامپیوتر دیگه لاگین شه
اما نشد متاسفانه !!!
نمیدونم چه بلایی سر آی دیم اومده که داخل باکس میل میره اما مسنجر نه !!
کمکککک
احتمالا اگه وارد نمیشه از بخش مسجر یاهو دچار مشکل شدیدنقل قول:
یاهو میل خودتون رو ببرید رو حالت New و بعد ببینید Chat رو برای شما باز میکنه(از همون داخل ایمیل)
هر راهی رو طی کنی و نتیجه نده آخر باید با Yahoo Custumer Care تماس بگیری از طریق ایمیل و Yahoo Help
فکر میکنم این برنامه یه تروجان بوده که رو سیستم نصب شده و کلا مسنجر رو بلاک کردهنقل قول:
بله از تو سایت وارد مسنجر میشه ولی از خود مسنجر نه !!!
کسی نمیدونه چیکار باید کرد ؟
شما گفتید رو سیستم یکی دیگه از دوستان هم تست کردید و نتیجه نگرفتید اگه میتونید برای اطمینان بیشتر روی یک سیستم دیگه هم تست کنید و اگه نتیجه نگرفتید برید اینجا و موضوع رو با یاهو مطرح کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اون بغل سمت راست نوشته Contact Yahoo! Customer Care روی اون بزن بعد یک ایمیلی که فعال هستش و سالمه رو بزن و sign in کن و بعد برو سوالت رو بپرس
سلام دوستان من یه بوتر خوب می خوام اگه میشه نحوه استفاده ازش رو هم بگید و همچنین لینک راپید شر نزارید!!!
ممنون میشم