من سیمز ورلد رو نصب کردم کرکم کردم:8: ولی اصلا چیزی باز نمیشه مینوسسه : thesims 3luncher is stopped working check onlin clous program :44::19::37::45::29::sad::thumbsdow:grrr:
Printable View
من سیمز ورلد رو نصب کردم کرکم کردم:8: ولی اصلا چیزی باز نمیشه مینوسسه : thesims 3luncher is stopped working check onlin clous program :44::19::37::45::29::sad::thumbsdow:grrr:
سلام میشه بپرسم چطوری هنرپیشه ساختین؟ من همه جور شغلی پیدا کردن به جز هنرپیشهنقل قول:
چه خصوصیات اخلاقی براش انتخاب کردین؟ کجا این شغل رو پیدا کرده؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنی
لطفا دقیقا توضیح بدین باید کجا وایسن و چکار کنن که مردم ازشون عکس بگیرن من هرچی میگردم پیدا نمی کنم . مرسی
برای هنرپیشه ساختن و معروف شدن شما باید پکیج Late Night رو داشته باشید وگرنه نمیتونید بسازید.:46:نقل قول:
ورژن بدون آپگریدشو؟نقل قول:
سلام میشه کرک سیمز 3 world adventures رو بزارین من 6 بار نسبش کردم سالم بعد پاک کردم سی دی رو گم کردم یکی دیگه گرفتم بی کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یادآوری :
از قرار مغلوم هیچ یک از دوستان تا حالا با این مشکل مواجه نشدند و تا اونجایی هم که متوجه شدم ظاهرا اکثر پک ها خودشون در درون دی وی دی یک فایل "آپدیت" دارند که پک town of life که من خریدم فاقدش هستنقل قول:
حالا سوالی که از تون داشتم این هست که به نظر شما اگه پکی رو تهیه کنم که دارای این فایل آپدیت باشه ، مشکلم صد در صد حل میشه ؟
اره صد در صد !نقل قول:
البته با اینجور روش فقط میتونین یه پک رو نصب کنین
چون با این روش هر ورژنی برای یه پکی هست !
من پک late night . generations و ambitions رو ترجیح میدم !
حالا شما اگه دوست دارین یکیشونو انتخاب کنین !
مرسی از کمکتون ولی مشکلم حل شد اول نصب کردم کرکشو از دوستم گرفتم ارور داد بعد سیمز 3 و تاون لایف پاک کدمدوباره سیمز 3 نصب کردم دیدم 8 تا پچم نیست :19: بعد تاون لایف نصب کردم همه اومدن!!!!:31: همه این کارها برای درست شدن دور بین عکاسی world adventures بود چون بعد از عکس گرفتن سیم من از جاش تکون نمیخورد!:31:
ورژن بدون آپگریدشو؟[/QUOTE]
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
کسی میدونه ورزن جدید سیمز 3 world adventures چه فرقی داره؟؟؟
باز دوباره وقتی عکس میگیرم سیمم تکون نمیخوره کمکککککککککک:19:
من دو تا سوال داششم یکی اینکه چه جوری می تونم آهنگی که تو بازی سیمز رو می خوام بریزم تو کامپیو ترم؟ و دومی هم اینه که من تو سیمز generation نمیتونم teen party بگیرم کمکم کنید :20:
باید توی تلفن پارتی رو بزنی بعد اول تیین پارتی کنی بعد آدمارو انتخاب کنی بعد ساعت ولباسا :10:نقل قول: