سلام دوستان من تازه اینترنت سکیوریتی رو ریختم و آپدیت هم کردم ولی میخام بدونم چطوری میتونم آپدیت ها رو تو یه جایی ذخیره نگه دارم بعدا که خواستم دیگه آپدیت نکنم و از همون روش دستی این کار رو انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید
Printable View
سلام دوستان من تازه اینترنت سکیوریتی رو ریختم و آپدیت هم کردم ولی میخام بدونم چطوری میتونم آپدیت ها رو تو یه جایی ذخیره نگه دارم بعدا که خواستم دیگه آپدیت نکنم و از همون روش دستی این کار رو انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
ممنون میشم کمکم کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2844346&postcount=4334
كلا نسخه 2010 كاسپر تا اينجاي كار نسخه خوب و موفقي از كار درنيموده.متاسفانه اشكالات عجيب و غريبي داره كه اميدوارم در Buildهاي بعدي مرتفع بشه.من مشكل شما را با پشتيباني كاسپر مطرح كردم و منتظر پاسخ آنها هستم.نقل قول:
ممنون از لطفت فقط اگه پاسخ دادن برام ایمیل کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
hamilton ممنون. با اینکه وقتی این دو تا نرم افزارو دانلود و اجرا کردم فقط کار خودشو کرد و چیزی به من نشون نداد ولی بعد از اسکن کردن با کسپراسکای دیگه تروجان پیدا نکرد، حتما پاک کرد دیگه! :20:نقل قول:
عكسها را ديدم.شما كارهاي زير را انجام بديد:
1-شما بايد ابتدا System Restore همه درايوها را غيرفعال كنيد.
2-برنامه Autorun Virus Remover v2.3 را از انجمن نرم افزار دانلود و نصب كنيد و سيستم خود را با آن اسكن كنيد.
3-برنامه آنتي اسپايور قدرتمندي مانند Malwarebytes' Anti-Malware نسخه 1.40 و نيز Super Antispyware را دانلود و نصب كنيد و پس از آپديت آنها سيستم خود را كامل اسكن كنيد.
4-نسخه 2010 كاسپر را دانلود و فعال كرده و بعد از آپديت سيستم خود را كاملا اسكن كنيد.
نتيجه را اعلام بفرماييد.
البته من چون هارد جدید نصب کردم وقتی می خواستم اطلاعات هارد قبلیو کپی کنم کسی این کارو انجام میداد با ناد32 هم اسکن کرد و هیچ ویروس و تروجان و... پیداش نشد. براش تعجب آور بود. :21:
خلاصه بسیار از راهنمایی شما ممنون!:20:
الان ناد 32 روی سیستم من نصبه. میدونم اینجا قسمت کسپراسکای ولی فکر می کنید کسپر جدید نصب کنم یا این آخرین ورژن ناد هم خوبه؟
سلام. یه سوالی پیش اومده واسم. فرق KIS با KAV چیه ؟ کدوم بهتره نصب باشه ؟
دوست عزيز.پاسخي كه دريافت كردم متاسفانه جزء اشكالات و باگهاي نسخه 2010 ميباشه.تنها راهكاري كه داريد اينه كه برنامه اي كه براي رايت استفاده ميكنيد را با راهكار زير در ليست Trusted قرار بديد تا مشكل شما حل بشه:نقل قول:
شما كاسپر را باز كنيد و وارد بخش Settings شويد.
گزينه Threats and exclusions را انتخاب كنيد.
سپس exclusions/settings را انتخاب كنيد.
گزينه Trusted applications را باز كنيد.
حال با استفاده از گزينه هاي add و browse بايد به محل نصب نصب برنامه مثلا Nero برويد و فايل اجرايي برنامه مثلا nero.exe را انتخاب كنيد.مثلا در مسير زير:
C:\Program Files/Nero/Nero X /core/nero.exe
بعد از انجام كارهاي فوق بايد گزينه اول يعني Do not scan opened files را تيك كنيد و تمام پنجره هاي باز شده را Apply و Ok كنيد.
با انجام كارهاي فوق كاسپر ديگه با برنامه هاي رايت شما كاري نداره و بدون مشكل ميتونيد برنامه هاي خود را رايت كنيد.
توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 كاسپر استفاده كنيد.نسخه 2010 محصولات كاسپر با وجود افزوده شدن امكانات جديد هنوز داراي اشكالات و باگهاي عجيب و غريب ميباشه و ممكنه با مشكل مواجه بشيد.برنامه Autorun Virus Remover v2.3 را هم حتما در سيستم خود نصب كنيد.نقل قول:
منم با کاسپر مشکل پیدا کردم ..... از کار افتاد .... ارور میداد ... ریموو کردم که دوباره نصب کنم اما بعدش سیستم مشکل پیدا کرد .... مجبور شدم ویندوز عوض کنم .نقل قول:
الان این برنامه ی Autorun Virus Remover فقط برای حذف ویروسهای Autorun هست ؟؟؟
چه برنامه ای دیگه ای نصب کنم که این مشکلات کاسپر رو برطرف کنه ؟؟؟ ( در واقع مکمل کاسپر باشه )
Autorun Virus Remover در واقع يك برنامه خيلي خوب و موثر براي جلوگيري از آلوده شدن سيستم به ويروسهاي اتوران ميباشه كه بر اساس هوش مصنوعي هم كار ميكنه.بخصوص در زمانهايي كه افراد موبايل يا فلش مموريهاي آلوده خود را به سيستم وصل ميكنند.نقل قول:
وجود 2-3 آنتي اسپايور قدرتمند بصورت غيرفعال و آپديت حداقل هفته اي يكبار آنها و اسكن سيستم با آنها(در كنار اينترنت سكيوريتي كاسپر با داشتن فايروال قدرتمند و قابل اعتماد) بسته امنيتي نسبتا خوبي را براي سيستم فراهم ميكنه.
شما چه آنتی اسپایوری رو پیشنهاد میکنید ؟ Spyware Doctor چطوره ؟نقل قول:
فایروال دیگه ای هم نصب کنم یا فایروال کاسپر مطمئنه ؟