شما میخواین هد هارد رو عوض کنید ؟نقل قول:
باید هدی روش بزارین که مطابق با فریم ویر و LBA هاردتون باشه
Printable View
شما میخواین هد هارد رو عوض کنید ؟نقل قول:
باید هدی روش بزارین که مطابق با فریم ویر و LBA هاردتون باشه
من که نمی خوام ولی تعمیرکاری که پیدا کردم گفت تنها راهش همینه...
و برای اینکار یه هارد مثل هارد خودم باید پیدا کنم که تو بازار پیدا نکردم
کسی مدل مشابهو نداره؟ یا راه حل جایگزین؟ یا... ؟
نقل قول:
با سلام مجدد.
با توجه به راهنماییهای شما واموزشهای موجود در انجمن اقدام به فرمت کامل هارد کردم و با نرم نرم افزاری که شما فرمودید اسکن کردم الان هم در حال انجام هست .به اطلاعات هارد نیاز ندارم قبلا کپی کردم.
همونطور که در تصویر میبینید 22 ساعت طول میکشه.
چون تا به حال با این نرم افزار HDD Regenerator کار نکردم می خوام راهنمایی کنید که بعد از پایان اسکن و یافتن بد سکتورها چیکار باید بکنم ؟از چه گزینه ای استفاده کنم ؟
در ضمن می خواستم بدونم از نرم افزار SeaTools for Windows هم میتونم استفاده کنم ؟اگر میشه یه راهنمایی در مورد کار با این نرم افزار بکنید.:sq_9:
متاسفانه هر کاری کردم نتونستم تصاویر رو تو پست ضمیمه کنم .
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه در اسکن با این نرم افزار رو مود scan and repair عملیات اسکن رو انجام بدین اگر بدسکتور یا delay پیدا بشه خودش اون بدسکتور رو پیدا که کرد ریکاوری میکنهنقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه امکانش هست یه آدرس لطف کنید که هاردمو ببرم تعمیر. آخه اصلا تعمیر کار آشنا ندارم. مرسیـــــــ
راستی یه نکته جالب : با نرم افزار شرکت Seagate که میزان سلامتی هارد رو نشون میده تو ویندوز و تحت داس تست کردم اما متاسفانه هاردم رو نمیشناسه!!! به نظرتون از چی میتونه باشه ؟
شما کدوم شهر هستین ؟نقل قول:
داداشی دمت گرم واسه همه راهنمایی هایی که کردی،تو این یکی دو روزه سیتمم دیگه دچار مشکل نشده خدا رو شکر.یه حرکت دیگه هم که زدم Frimware رو update کردم.حدسم اینه که یه ویروس سخت افزاری داشتم که این بلا ها رو سرم آورد.نقل قول:
به هر حال بازم مرسی.
مشهد . (همشهری هستیم)نقل قول:
مجتمع تک طبقه بالا چند تا مغازه است که تعمیر میکنن هارد رو رفتی بالا سمت راستت یک مغازه هست کارش خوبه طبقه بالا ی بالا قسمت تعمیراتنقل قول:
با عرض سلام
هارد فرمت می خواد چگونه بدونه فرمت کردن وارد ان بشم چن اگه فرمتش کنم همه اطلاعاتی که داخلش دارم خواهد رفت اطلاعات هم خیلی مهمه ؟ بر روی یکون هار کیلیک میکنم یه پنجره باز میکنه رو دو تا گزینه داره که میگه فرکت دیسک و یکیشم کنسله ؟