سلام استاد :20:نقل قول:
البته من برای ضد آب بودنش گفتم و اینکه " اگه فکر می کنید ضد آب بودنشو لازم ندارید بهتره نخریدش"
ظاهرا تو ضد آب ها کیفیت عکسش از بقیه بیشتره.... اگه نیست ،ممکنه راهنمایی کنید ؟
متشکرم :10:
سلام استاد :20:نقل قول:
البته من برای ضد آب بودنش گفتم و اینکه " اگه فکر می کنید ضد آب بودنشو لازم ندارید بهتره نخریدش"
ظاهرا تو ضد آب ها کیفیت عکسش از بقیه بیشتره.... اگه نیست ،ممکنه راهنمایی کنید ؟
متشکرم :10:
با سلام.
من دوربین دیجیتال sony w350 رو برای خرید مد نظر دارم.میخواستم اساتید نظرتون رو در موردش بگین و اونهایی که این دوربین رو دارن هم لطف کنن معایف و محاسنشو بگن.متشکرم
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
عزیزان اگه کمکم کنید ممنون میشم.
سلام اگه ميشه من رو هم دوباره راهنمايي كنيد كسي اطلاعي در زمينه 1. عكس 2.فيلمبرداري3.قدرت فلش يعني مقايسشون رو ميخوام من فيلمبرداري و زوم اپتيكال هم واسم مهمه اما يكي اينكه باتري ليتومي باشه وديگري اينكه از برند كانن نيكون يا سوني باشه فقط من كه خودم از hx1 sony .sx210 canon.p100 nikon خوشم اومده ميدونم قياس sx210 با اين دو درست نيست اما بالاخره از اين سه تا خوشم اومده ميشه كسي بگه كدوم رنگ رو تو عكس و فيلم بهت نشون ميده كدوم نور فلش قويتري در عمل دارند و ممنون اگه چند نفر من رو توجيه كننن ضعف ها و نقاط قوتشون نسبت بهيكديگ
سلام
از دوستان و اساتید عزیز یک سؤال داشتم : در رابطه با fz35 میخواستم بدونم مموری اکسترنال که بهش میخوره رو تا چند گیگ ساپورت میکونه و باهاش چند دقیقه میشه HD فیلمبرداری کرد و چند تا عکس ( با بالاترین رزولوشن و بالاترین کیفیت ) باهاش گرفت .
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید .
سپاس
سلام به دوستان.ميخواستم بدونم هنوز ريويوي خوب و کاملي از hs10 نيومده يا نمونه عکسي يا کسي نگرفته که ببينيم چطوره؟از نيکون p100 که نا اميد شدم همه بد ميگن.اما اين فوجي همراه s200exr به نظرم خيلي خوب ميان.از fz35 هم تعريف زياد ميشه اما تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که عکسهاشو ميديدم نويز زيادي داشت.sx20 هم بدک نيست.کلا ميخوام ببينم اين hs10 چطوره?:31:
سلام
چند وقت پیش می هواستم یک عکس ماکرو با FZ35 بگیرم که دیدم این دوربین یکی در میون فوکوس می کنه !!!
ظاهرا خیلی سریع فوکوس می کرد، ولی سوژه حسابی تار بود !!!
یکم که دقت کردم دیدم یک پرز کوچیک نشسته روی لنز UV و دوربین داره روی اون فوکوس می کنه :18:
تا اون موقع فکر می کردم این دوربین نمی تونه تو فاصله زیر یک سانتی متر فوکوس کنه ولی انگار تو فاصله به این کمی هم مشکلی نداره :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این تو انتخاب کردن کمکتون کنه :10:
از دوستان عزیز کسی با fz35 و sx20 هر دو عکس گرفته ؟ تو جاهای مختلف این دو تا مدل خیلی با هم مقایسه شدن اما میخواستم بدونم کسی تجربه هر دوشون رو داشته
اگه راهنمائیم کنید خیلی خیلی ممنون میشم
بد جوری توش گیر کردم . واقعا انتخاب سختیه
وافعا انتخب سختیهنقل قول:
زد35 فیلمبرداری بهتری داره وباتری لیتیومی داره ولی اس ایکس 20 عکس های خوبی میگیره وباتریش قلمی شارژیه
راستش تفاوتشان اساسی نیست ولی چون کنون جزء برندهای درجه یک محسوب میشه از نظر من خودم SX20 رو تجیح میدم ولی یادت باشه فیلمبردای FZ35 از این جهت که هیچ وقت فوکوس سوژه رو از دست نمیده کمی و فقط کمی بهتره البته RAW هم میگیره
جایه تو باشم نمونه ی عکساشونو با مقایسه میکنم و بر اساس سیقه ام یکیشو انتخاب میکنم
اصلی ترین قسمتشو جواب ندادینقل قول:
چقدر بعدا میتونی هزینه کنی
اما بذار بگم پرتره یعنی چی:پرتره یهنی لازم نیست فوکوست سریع باشه لازم نیست به سمت فول فریم بری و با نور مشکلی نداری و لازه نیست در نور کم کار کنی و لازم نیست بدنه دوربینت محکم باشه
جواب :همه ی بدنه ها برات مناسبند
یه لطفی بکن وقتی جواب میدی اصل سوال را هم بذار، چون من معمولا خونه نیستم و یا با موبایل جواب میدم یا جایی هستم که نمیشه صفحه های قبلی را آسون دید
ببین یه d90 با لنز 18-105 حدود 1250 قیمتشه و یه لنز 18-200 قیمتی حدود 850 تومن داره همین حدود هم برای یه لنز واید باید هزینه کنی.این لنزهای نیکون با کیفیت و خیلی ارزون هستند و لی بقیه لنزهاش حدود 2 تا 2.5 میلیون قیمت دارند و اصولا کار با نیکون کمی گرونتر از کنون است ولی اگر با همین لنزها راحتی مطمءن باش برای همین کیفیت با برند کنون باید خیلی بیشتر از 1.600 خرج کنی
يه جوابي هم به ما بدين ثواب دارهنقل قول: