من هیچ یک از شرایط گرفتن امریه رو ندارم.
با این وجود اگه یه سازمان دولتی با درخواست من برا امریه موافقت کنه میتونم مطمئن باشم که بعدا از جای دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
Printable View
من هیچ یک از شرایط گرفتن امریه رو ندارم.
با این وجود اگه یه سازمان دولتی با درخواست من برا امریه موافقت کنه میتونم مطمئن باشم که بعدا از جای دیگه مشکلی پیش نمیاد؟
سلام . ممنون از همه ی دوستانی که کمک می کنند ! :n01:
من اگه تا آخر اردیبهشت دفترچه رو پست کنم و تاریخ پیشنهادی رو تیر ماه بزنم ، آیا ممکنه که تاریخ اعزام همون تیر بشه ؟؟؟
خیر، نمیتونیدنقل قول:
برای اقدام برای اعزام اول از همه باید نامه معرفی به نظام وظیفه از دانشگاه رو داشته باشید...
همونطور که دوستان گفتن اصلا نمیشه تاریخ اعزام رو دقیقا حدس زد ولی فکر نمیکنم شما به اعزام تیر برسید...نقل قول:
(البته میتونید درخواست تعجیل بدید شاید موافقت بشه)
با سلام خدمت همه ی عزیزان که تجربیات خودشونو در اختیار دیگران قرار میدهند.
من پدرم 12 ماه جبهه داشته و الان من میخوام برم سربازی . تا حالا هم کارت ایثار نگرفته پدرم (مدارک پست کردیم ولی میگن نمیاد در خونه و باید بری دنبالش) میخوام از کسری خدمت استفاده کنم. تاپیک های زیادی خوندم که با تناقض روبرو شدم . آیا الان اقدام کنم برای کسری خدمت بهتره ؟ چون فرموده بودید پلیس +10 ان کسری رو ثبت میکنه و بعد برگ سبز با احتساب کسری میاد. عده از دوستان هم فرموده بودند که باید بری آموزشی و بعد که رفتی اقدام کنی برای کسری خدمت . خواستم بدونم الان سیستم جدید چطوری هست ؟
چون از شیراز تا کرمانشاه راه زیادی هست میخواستم 100% مطمئن شم.
یک سوال دیگه هم اینکه راسته که میگن تا کارت ایثار نداشته باشی کسری شاملت نمیشه ؟ لطفا "خیلی" راهنماییم کنید
ممنون از لطفتون. اجرتون با امام حسین
اعزام مرداد نداریم ؟؟
اعزام به دوره آموزشی هر دو ماه یکبار انجام میشه ؟
به نظرتون من اواخر اردیبهشت دفترچه پست کنم اگه تیر اعزام نشم شهریور 100% اعزام میشم دیگه ؟
والا میخوام دوره آموزشی ایم تو فصل گرما باشه تا سرما...:n30:
بچه ها به نظر تون تو این مدت باقی مانده تا یک تیر میتونم جایی دیگه دنبال امریه برم که اگر دادگستری یزد قبول نشدم برم اونجا یا میگید دیره//سوال دوم این که برگ آبی (محل آموزشی) من که تاریخ اعزامم یک تیر است که به دستم میرسه ؟؟
شما اگه نتونی با چند نفر که فقط مدرک تحصیلیون از شما پایین تره ( بعضا" سن بالاتر و تجربه بیشتر و همه در یک شرایط ) تو یه جا بخوابی پس بعد از خدمت چطوری میخوای با بلانسبت دوستان و اکثریت با یه مشت ادم بی فرهنگ تو جامعه کنار بیای .نقل قول:
من خودم با دیپلم رفتم خدمت و به جرات میتونم بگم با تک تک سربازا تو پادگان دوست بودم و بهترین دوستم هم یک فوق لیسانس برنامه نویسی از معتبر ترین دانشگاه دولتی تو تهران بود که مشوق من شد که الان دانشجوی کارشناسی در رشته برنامه نویسی باشم.
که الانم با اینکه زن گرفته و گرفتاره کاره بازم همدیگرو میبینیم.
یه توصیه : تو خود خدمت هم اگه با همه دوست باشی خیلی کارا میتونی بکنی. :n10:
در مورد سوال اول شما هم در طول خدمت میتونی برا کسری اقدام کنی و هم قبل از خدمت که اگر قبل از خدمت بتونی نامشو ثبت کنی تو برگه سبزت هم میزنه کسریتو.نقل قول:
آموزشی نه گرماش خوبه نه سرماش.نقل قول:
بهار و پاییز بهترین موقع هست.
البته طبق تجربه شخصی زمستون بهتره چون وقتی یه بارون یا برف بیاد همه چی کنسله:n20:
نقل قول:
ریسکه برا اقدام مجدد برا امریه که من قبلا هم گفته بودم.
البته نظر خودته.
برگه سفید هم حدود 10 تا 4 روز مونده به اعزام به دستت میرسه.
احتمالش ضعیفه احتمالا 1/6 بخوره
اما اگه خواستی زودتر بری میتونی درخواست تعجیل بدی
موفق باشی
نقل قول:
دیپلم و زیر دیپلم 19 هر ماه اعزام داریم
صد درصد که نمیشه گفت اما 99/99999 درصد تا شهریور اعزامید
دوستان معاف از رزم با خدمات غیر رزمی چه فرقی داره ؟
معاف از رزم رو دوستان گفتن درکارت پایان خدمت درج نمیشه خدمات غیر رزمی هم همین طوره ؟
اونی که شما میگی مربوط به دوران جنگ میشه.نقل قول:
الان معاف از رزم اینطور تعریف میشه که تو آموزشی فشار کمتر میارن و تو بعضی از یگانها هم یه فرقایی مثل پست ندادن یا پست راحت و انجام کارای سبک و ... .
معاف از رزمی هم روی کارت چیزی نمینویسن ولی تو پرونده شما ثبت شده و البته داخل چیپ کارت ، که خدمات غیر رزمی هم همینطوره.
البته خدمات غیر رزمی رو من الان شنیدم که با توجه به معاف از رزمی که شاید بهش اهمیت بدن خدمات غیر رزمی رو اصلا بهش اهمیت نمیدن :n15:
پس گرفتن همچین معافیتی اصلا ارزش نداره.
بچه ها یه سوال خود سازمان نظام وظیفه شهر محل خوبی برا خدمته؟چون ظاهرا پنجشنبه ها تعطیله
اونم جزء یگانهای اداری محسوب میشه دیگه که خوبه.نقل قول:
البته به جز پست و خدمات این چیزا که زیر مجموعه قرارگاه میشه معمولا و تقریبا نظامی هست ولی باقی قسمتاش خوبه.
سلام.خواستم بپرسم کدام یگان ارتش پروژه های عمرانی اجرا میکنه و جاش کجاست؟ سوال دیگه اینکه اگر یه ورزش مسلط باشم اگه تو تربیت بدنی باشم تاثیری داره؟مثلا مربی بشم و غیره.تشکر
دوستان یک سوالی برام پیش امده ، کلا در اموزشی و یگان بعد از ظهر ها با سرباز ها چکار میکنند ؟ بیکارند ؟:n02:
میشه کلا یکی شفاف سازی کنه که در اموزشی و یگان از ساعت فلان تا فلا و یکی یکی مشخص کنه چه اتفاقی هر روز میافته . در اموزشی و یگان هر کدام .
مچکرم:n16:
همه جا که یکسان نیست.نقل قول:
آموزشی کلا با توجه به فصلش تقریبا تا ساعت 5 یا 6 بعد از ظهر مشغول آموزش هستید البته ساعت نهار و نماز و استراحت بین کلاس هم جای خود دارن و از اون به بعد تقریبا در اختیار خودتون هستید تا خاموشی که اونم با توجه به فصلش حدود 9 و 10 هست و
مجدد قیل از اذان صبح بیدار باش و حدود 2 ساعت بعد شروع کلاس ها .
جمعه ها هم در اختیار هست معمولا .
مرخصی هم تو 56 روز آموزش حداقل 4 روز میدن معمولا.
این روندی که گفتم تو کل دوره آموزشی نهایتش هست و روزمره و شاید آزادیتون بیشتر باشه.
تو یگان هم اصلا مشخص نیست ولی باتوجه به مدرک شما به احتمال زیاد روز برگ میشید و تا ساعات اداری بیشتر تو پادگان نخواهید بود البته اگه پست نباشید.
ساعت خروج گاهی تو یه پادگان هم میتونه برا همه سربازا یکسان نباشه ( یکی 1 بره خونه یکی 6 بعد از ظهر )
من پست های قبلی شما رو خوندم و دیدم که از مدتی پیش پیگیر تاپیک هستید و فکر نمیکنم نیاز باشه اینقدر خودتو درگیر کنی و استرس داشته باشی . کلا میخوای 21 ماه خدمت کنی از 6 ماه قبلش اینقدر خودتو اذیت میکنی که عملا خدمتت میشه 27 ماه.
بی خیال سخت نگیر من خودم هیچی نیمیدونستم و تا روز اعزام عین خیالم نبود .
البته دونستن این مسائل خیلی خوبه
امیر جان ممنونم داداش گلم وقت گزاشتی و جواب دادی . بیخیال بشم بهتره . فکر میکنم اعصابم بهم میرزه و دلشوره دارم .:n16:نقل قول:
امیرخان ممنون از توضیحاتتون..یه سوال اینکه فرمودید جمعه ها در اختیار هست یعنی میشه از پنج شنبه غروب تا جمعه رو شهرمون برگردیم؟
با سلام خدمت دوستان گل...
من آموزشیم رو 02 پرندک بودم و تو تقسیمات افتادم گروهان 33 توپخانه آج سنندج، از اونجا هم منتقل شدم یکی از گردانهای دیگه گروهان 33 که در کرمانشاه هستش به نام 808 قسمت 404، کارشناسی کامپیوتر دارم و تک پسر هم هستم، میخواستم بدونم میتونم انتقالی بگیرم به تهران؟ (اگه میتونم شرایط و یا مدارک مورد نیازش چیه؟)، خودم بچه قائمشهرم
مرسی :n12:
بنده هم گروه ۳۳ خدمت می کردم سال 89 ولی تا جایی که اطلاع دارم گردانی به نام 808 نداره!نقل قول:
راستی هنوز امیر فلاح فرمانده هست؟؟؟
سلام بچه ها
بچه ها حتما باید پلیس +10 ازما واسه ثبت درخواست اعزام به خدمت اثرانگشت دیجیتالی بگیره؟
سلام من یگان 531 افتادم تو پادگان 01، این یگان 531 چجور جاییه؟ کسی از این یگان آماری داره؟
دوستان من الان 20 روزه برای معافیت کفالت از کار افتادگی پدر دفترچه رو فرستادم ولی هنوز هیچی برام نیومده به نظرتون پلیس +10 برم چقدر این پروسه به نظرتون زمان بره
با توجه به اینکه مقیم هستید یا خیر معمولا برا اینکه خرج سرباز رو ندن میفرستن برن ولی اگه مقیم نباشید معمولا میزان یه باره چند روز برید.نقل قول:
البته مرخصی به اسم ساعتی مثلا 12 ساعت هم شاید بدن که 5شنبه بری جمعه بیای.
یکی از دوستان من تازگی رفت پرندک آموزشی تو کل دوره از 4شنبه غروب هرهفته تا شنبه صبح مرخصی بود تازه هر تعطیلی هم بهشون میخورد بین دو تا تعطیلی تعطیلشون میکردن ( خونه دوستم پردیس بود )
شما اگه نوشته های من در این موضاعات رو ببینی همش نوشتم شاید و احتمالا پس اصلا مشخص نیست چون یه قانون یکسان در رابطه با این موارد وجود نداره و اینا که من میگم یه حالت کلی هست.
کلا برای انتقالی با توجه به اینکه شما تک پسری از طریق جمع کردن استشهاد محلی اقدام کن ، چیزی که من شنیدم نامه از دادگستری و مدرک تک پسر بودن و استشهاد با امضاء افراد مهم شهر مثل امام جمعه و ... رو لازم دارهنقل قول:
البته یه مشکلی خانوادگی باید ضمیمش باشه.
میگیرن دیگه!نقل قول:
چطور؟
الان شما وارد یه پروسه اداری شدی و ممکنه تا حدود 1 یا 2 ماه طول بکشه.نقل قول:
دوستان بالاخره بعد از کلی دوندگی برا جذب شدن در سپاه امید ما روز به روز کمتر شده و گفتن لیسانسه ها رو فقط از کسانی جذب می کنن که دوره تکمیلی داشته باشن.آخه بد بختی من اینه که رئیس وظیفه عمومی شهرمون هم پدر دوستمه و اونم بعد از کارهایی که در حقش کردیم زد تو برجک ما و هیچ کاری برامون نکرد.
حالا با این وضع من که اول تیر هستم به احتمال بیشتر نیرو انتظامی هستم؟چون چندین ماهه تمام دوستان و آشناهام با لیسانس افتادن پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه.منم که بومی کرمانشاهم پس احتمالا اونجام درسته؟
1- آیا این حرف درسته :
"معاف از رزم نگیرید. چون روی کارت پایان خدمت شما معاف از رزم میزنن و شما همون مشکلات معافیت پزشکی رو پیدا خواهید کرد."
؟
2- از تاریخ فارغ التحصیلی دقیقآ چه مدت فرصت داریم که دفترچه رو پست کنیم ؟؟ بعضیا میگن 6 ماه بعضی هم یک سال، کدوم درسته ؟!
ممنون
بعد دو ماه علافی،رفتم پلیس +10 بالاخره برگمو ازونجا گرفتم
تاریخ اعزام زده اول تیر
تقسیم هم گفته تا یه هفته قبل میادش
وسط جام جهانی باید برم خدمت:n14:
سمنان پایگاه پدافند هوایی چطوره؟میخوام بگم اونجا بندازنم،بابام ارتشی بوده رفقاش هنوز سر کارن،آموزشی رو گفتن اونجا برو بعدش میای ستاد تو خیابون تختی تهران پیش خودمون
سلام
میخواستم ببینم کسی که لیسانس داره و میره خدمت . میتونه سال دوم خدمت برای ازمون ارشد ثبت نام کنه و ایا اجازه میدن در روز ازمون بره ازمون بده مثلا یک روز ازمون سراسری هست و یک روز ازمون دانشگاه ازاد هر دو روز رو میزارن بری ازمون بدی؟؟؟؟؟؟؟؟:n16:
با اجازه دوستاننقل قول:
1- خیر روی کارت درج نمیشه
2- یک سال
جایی که بخواد به معافی گیر بده روی کارتو نمیخونه ، میره پرونده خدمتیت رو در میاره.نقل قول:
اونجاهایی هم که به معافیت پزشکی گیر میدن معاف از رزمی براشون مهمه. اونم نه به اندازه معاف دائم.
هر چند همونطور که دوستان قبلا گفتن اینطور مراکز خودشون معاینه کامل برای اطمینان از سلامتی انجام میدن و اگه شما بی قید و شرط هم خدمت رفته باشید شاید اونجا مشکل پیدا کنی.:n03:
اقا فرض کنید تاریخ اعزام من بخوره اول اردبیهشت 94(یعنی تو بهمن پست کنم) بعدش من اگه بهمن ارشد ازاد قبول شم میتونم برم؟؟؟
شما بعد از فارغ التحصیلی لیسانس به مدت یک سال میتونید دفترچه پست نکنید ولی اگه شد یک سال و 1 روز شما 3 ماه غیبت میخوریدنقل قول:
اگه در حین اینکه دفترچه پست کردید وضعیت شما تغییر پیدا کرد(دانشگاه قبول شدید-مشمول معافیت کفالت قرار گرفتید) میتونی با ارایه مدارکت به پلیس +10 بدون اینکه غیبت خورده باشی ادامه تحصیل بدی یا مثلا از شرایط معافیت کفالت استفاده کنی
ببین چرا من معافیت موقت تحصیلی و مفافیت دایم کفالت رو مثال زدم؟؟؟چون تو این دو مورد در صورتی که شما قانونا شرایط قبولی کنکور یا کفالت واستون پیش اومد اما دیر دفترچه پست کنید و غایب محسوب بشید حق ادامه تحصیل و معافیت کفالت رو ندارید
ممنون فکر کنم معاف از رزم بشه بهتره ، حداقل راحتتره ، من چون کف پام حدود 80 درصد صافه ، روی زمین هم فشار بیاد میشه 100 درصد! گفتم وقتی منو فرستادن دکتر روش مانور زیادی بدم :n01:نقل قول:
کسی نیست ؟:n03:نقل قول:
کلا اگه هر سربازی در حین خدمت قبول بشه میتونه برای تحصیل بره و بعد از فارغ شدن به ادامه خدمت برگردهنقل قول:
البته که برای امتحان باید اجازه بدن مگه چیزی هم از آینده شما مهمتر هست؟
البته میگن باید بین دانشگاه قبلی و جدید ثبت نامش بیشتر از یکسال نشه.نقل قول:
808 جدیده ;)نقل قول:
نمیدونم، اطلاعی ندارم
کلا برای انتقالی با توجه به اینکه شما تک پسری از طریق جمع کردن استشهاد محلی اقدام کن ، چیزی که من شنیدم نامه از دادگستری و مدرک تک پسر بودن و استشهاد با امضاء افراد مهم شهر مثل امام جمعه و ... رو لازم داره
البته یه مشکلی خانوادگی باید ضمیمش باشه.
این کارو کردم ولی میگن دیگه تک پسری جز اولویتها نیست :( :n28:
نقل قول:
شما وقتی یه مشکلی مطرح کنی که مثلا خرج خانواده میدی و کمک پدر هستی و امثالهم مگه میشه فرقی با اونی که چنتا پسرن نداشته باشه!
من درست نمیدونم چیکار کردی ، ولی اگه مدارکی رو جمع کردی برو پیش چند نفر تو محل خدمتت و کچلشون کن سر انتقالیت.:n10:
هم خدمتی من استشهاد اورده بود که کمک باباشه ولی قبول نمیکردن ، اینقدر پیش مسئول من اومده و رفت تا بعد دو ماه منتقل شد.