سلام
سرویس 2048 با حجم 5 گیگ
سرعت دانلودم شده 30 !!!!
الان تست گرفتم:
پینگ:175
دانلود: 09.
اپلود: 13.
فاجعه هست!!!!!
دوستان اشکال از مودم من هست یا مبین نت کلا اینجوریه؟؟؟؟
Printable View
سلام
سرویس 2048 با حجم 5 گیگ
سرعت دانلودم شده 30 !!!!
الان تست گرفتم:
پینگ:175
دانلود: 09.
اپلود: 13.
فاجعه هست!!!!!
دوستان اشکال از مودم من هست یا مبین نت کلا اینجوریه؟؟؟؟
واسه منم سرعت دو سه روزه افتضاحه...سرعتم 1 مگه ولی دانلودم در حد دایال آپ اومده پایین..همشم قطعی دارم.
Sent from my GT-I9300
دقیقا منم غرب تهرانمو نتم قطعه این روز عیدی...نقل قول:
Sent from my GT-I9300
فرکانس همیناست مودم فقط از همینا پشتیبانی میکنه البته اون گزینه ای که رو 10 مگاهرتزه(10000 کیلو هرتز) تغییر میکنه و به 7 و 5 مگاهرتز هم تغییر میکنه ممکنه BS باشه که با کانال های 5 مگاهرتز کار کنه باید تستش کنید ولی من تا جایی که دیدم پهنای باند کانال مبین نت همون 10 مگاهرتز بوده.نقل قول:
البته یه گزینه دیگه هم داره که جستجوی سیگنالش عریضه یعنی از 3.3 گیگاهرتز شروع میشه تا 3.6 گیگاهرتز ولی برای من که با این حالت چیزی پیدا نکرده
داش برا من کل دیشب قطع بود معمولن سرعتم شبا از130 تا 230 میره شانسیه دیگهنقل قول:
بکس خدارو شکر انگار سرعتش برگشته به حالت اول برا من دیشب با سرعت 320 تا میگرفت
دوباره ایمیل ها قطع شده؟ من ایمیل هام قطعه هیچ جورکار نمیکنه پست تو انجمن ها هم فقط با قند شکن اون هم به زور میفرسته کسی این مشکل رو داره؟ راه حل؟
خدا رو شکر من این مشکل رو تا حالا نداشتم.نقل قول:
من تا الان مشکل ایمیل نداشتمنقل قول:
ولی کماکان سرعت دانلودم حدود 30 40 هست.!من قبلا 128 داشتم که با 30 دانلود میکردم.3 روزه تبدیل به 2048 کردم.روز اول با 400 دانلود میکردم.ولی فرداش یکدفعه سرعت دانلودم شد 30 و 40 !
سرعت اینترنتمم کم شده.
حالا نمیدونم اشکال از طرف مودم و انتن دهی من هست یا مبین نت؟؟؟!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بکس سرعتش برا شما چه جوره برا من دیشب4.4 گیگ راحت گرفت ایول دوباره برگشته به حالت گذشته
دیشب دانلود نذاشتم ولی امروز سرعت عالیه
نزدیک 400 داره میره
رمضون تموم شد سرعتا بهتر شد دیشب 2.6 گیگ گرفتم
دوستان توجه کنید در یکجا شما شاید بتونید سیگنال 90 داشته باشید .یک میلیمتر اون ورترش به 10 هم نرسه.پس از سیگنال گیری دقیق نا امید نشید.مودم به صورت خوابیده باشه بهتر هست.
از چند وقت پیش شبها اینترنتم قطع و وصل میشد با اینکه سیگنال داشت و تو کار دونلود شبانه ام مشکل به وجود امد.
به احتمال زیاد مبین نت شب ها dns را دچار مشکل میکنه.
شما dns های زیر را امتحام کنید .شاید بهتر نتیجه بگیرید
194.98.65.65
83.217.193.2
91.186.192.3
217.218.29.3
217.218.127.127
217.218.155.155
سلامنقل قول:
من سرعتم خیلی پایینه.
سرویس 2048
این dns که فرمودید چیه؟باید حتما وارد بشن؟
ممنون
سلامنقل قول:
من سرعتم خیلی پایینه.
سرویس 2048
این dns که فرمودید چیه؟باید حتما وارد بشن؟
ممنون
dns گوگل به نظر من قابل اطمینان تره.
8.8.8.8
8.8.4.4
dns رو باید اینجا وارد کنیم؟آلترنیت چی؟
سرعت 2048 سرعت رایگانش مثل 1024 خیلی پایین هست ! 30 کلیوبایت بر ثانیه:| مال ما بعد ماه رمضان 10 کیلوبایت تغییر داشت:|
دوستان من از عید فطر به اینور اینترنتم مشکل داره و دایما قطعی طولانی مدت دارم شما چطور؟
Sent from my GT-I9300
من برعکسنقل قول:
قبل عید کلا نت خراب بود سرعت کم بود
بعد عید همه چی خوب شده
مال من هم بعد از عید فطر خوب شده شبی 4 گیگ میگیرم راحت
یعنی چی مفتکی مودم نمیده ؟نقل قول:
مگه مودم هاش اینقدر ارزش دارن ؟:n04:
کاربرد من خوب میخام با لپ تاپ بشینم نت کار کنم .توی اتوبوس و ماشین نه ...
بعضی اوقات توی خونه یا کتابخونه یا سر کار نت لازم دارم .... کلا جایی که به adsl دسترسی ندارم ...
البته دانلود شبانه هم دارم ...
کلا بجای adsl میخام بگیرم .
با سلام .من یک مودم جیبی مبین نت دیروز خریدم با 30 کیک دو ساله 512 مبلغ 453 تومن و امروز شرکتش زنک زده میکه فعال شده خلاصه فعال نشده و نمیدونم چه جوری راه اندازی میشه و بهشونم که زنک میزنم هی حرفای الکی و مفت میزنن و هی منو پاس میدن اینور و اونور و حالا نمیدونم چکار کنم میکن وصله ولی طرز استفادشو نمیدونم اکر امکانش هست لطفا توضیح بدین ممنون میشم
چطوری میشه مودم را اپدیت کرد؟؟
سلام
بچه ها من چند روز پیش از مبینت به خاطره کندی سرعتم شکایت کردم
سرعتمو واسه چند روز درست کردن
الان دوباره سرعتم کند شده
میخوام درخواست تجدید نظر بدم اینو میگه............(رکورد ثبت نشدفیلد تاريخ اجباری می باشد و باید در فرم قرار بگیرد)
خوشحال میشم راهنماییم کنید:n16:
سرعت دانلود من الان تو ساعت غیر رایگان 25 کیلوبایته سرویس یک مگ شبانه که هیچ. تو روز صفحه هم به زور بازمیکنه ساعت ویندوز هم آپدیت نمیتونه بشه تو انجمن ها هم فقط با قند شکن میشه پست فرستاد نمیدونم انگار مبین نت برای ارسال و دریافت های کوچک محدودیت گذاشته مثل همین انجمن ها و ساعت ویندوز و... البته اکثر قند شکن ها هم کار نمیکنن شاید بخاطر محدودیتهایی که برای از کار انداختن قند شکن ها گذاشتن این اتفاق ها افتاده. معمولا به همین خاطر در ایران اینترنت مشکل پیدا میکنه.
از غروب تا الان نت افتضاح بود صفحه به زور باز می کرد
البته مثل اینکه مشکل سراسری هست و مختص مبین نت نیست.
دوستان adsl بهترین گزینه شده مبین نت منو بدبخت کرد بیچارم کرد مجبور شدم وام بگیرم هر چی داشتم دادم جای این نامردا
بسمونه دیگه ظلم مبین نت زیاد شده ترو خدا یکی یه کاری کنه واسه ما بیچاره شدیم از بس پول شارژ دادیم هی حجممون رو دزدیدن
مبین نت از صبح تا حالا برای من قطعه
گه تو این نت آشغال
من هر وقت که حجمم تموم میشد مثلا یک یا 2 روز مونده تا اعتبارم تموم بشه کلی تمدیدش میکردم بعد درست میشد با همون 4 گیگ میداد
الان زد اینترنت تموم شده رفتم داخلش زده 1 روز باقی مانده بعد 1 و نیم گیگ هم دارم ولی نمیاره حجمشم زده 30 دقیقخ پیش آپدیت شده که اصلا استفاده نکردم.
حالا اومدم دوباره طرح رو تمدید کردم الان شده 30 روز ولی 4گیگ همون گیگ باقی مانده هستش؟؟؟ اگه حجم تموم شده که نباید دیگه همون رو بیاره؟؟؟ الان چرا حجم من کم شده ؟؟؟؟
مبین نت با همه مشتری هاش همین کارو داره انجام میده من هم سر ماه نشده حجمم تمام با اینکه مصرف بالایی ندارم
شکایت هم کردم ولی فایده نداشت کلا زور هیچ کس به مبین نت نمیرسه چون گردن کلفتایی پشتش هست که خبر نداریم
اگر یه قانون محکم داشتیم الان این وضع ما نبود پولمونو میدیم باید التماس هم کنیم تو کشور های دیگه التماست میکنن تا پول
بدی منظورم اینه که شرکت ها رقابتی هستن و برای جلب مشتری همه کاری میکنن ولی ایران ما نه پولتو میگیرن بعد سرت کلاه میزارن
بعد هم مجبوری تا آخرش کلاهی که رفته سرت رو تحمل کنی
کلا به اینا توجه نکن دوست عزیز الان طرحت با همون حجم شارژ شده و بعد چند روز درست میشه اعداد و ارقام.نقل قول:
کلا مشکل داره سیستم محاسبه ی حجم هیچ وقت به درستی نمیتونی متوجه بشی چقدر مصرف کردی چقدر باقی مونده مگر اینکه ی نرم افزار محاسبه حجم خودت رو سیستم نصب کنی و حساب همه چی دستت باشه.
برنامه خوب و دقیق برای محاسبه حجم میشه معرفی کنید؟؟؟ ممنونمنقل قول:
برنامه خوب و دقیق برای محاسبه حجم میشه معرفی کنید؟؟؟ ممنونمنقل قول:
من رفتم صدای مشتری یا همون فریاد مشتری، کلی نفرین و لعنتشون کردم :n14:
دو سه روزه سرعت دانلود روزانه روو 200ـه تقریباً، شبانه هم روو 100 :n05: ، 1مگ محدود
در اولین فرصت عوضش میکنم.. برم اینترنت 3g ایرانسل فعال کنم حداقل ارزونه
کنار علامت نت من یه مثلث زرد اومده اکثر سایتارو باز نمیکنه من جمله موتور جست و جوها رو ولی فروم و چندتاسایت دیگه باز میشه، اینترنت ملی راه افتاده؟ :|
برا من هم همین طوری شده فقط بعضی سایتا رو باز میکنه.نقل قول:
دیشب هم همین جوری بود ولی الان یکم بهتر شده.
واسه من از ساعت دو سه شب قطع بوده تا الان ساعت 12 ظهر درست شده
منم دیشب قطع بودم
والا برا من دیشب وصل بود صبح که خاموش روشن کردم مودمو قطع شد تا الان