172.20.1.249
37ms
Printable View
172.20.1.249
37ms
بفرما اینم عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه میگیرم Gateway من بهتر از مال شماس و پینگشم بهتره :دی
اگر مودمتون این امکان رو داره گیت وی رو خودتون دستی وارد کنید
فکر کنم دیگه پینگ داخلی کمتر از این نباشه
وای که اگه من نزدیک مرکز مخابراتی بودم چه حالی میکردم :دینقل قول:
حیف که سرعت بالای 5 مگ رو نمیتونه تحمل کنه خط لعنتی من :دی
ما اخونی هستیم نمیدونم چقدر با مرکز علامه فاصل داره خودتون نظر بدین
Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :6.1 23.5 db Line Attenuation :48.9 28.4 db Data Rate :8624 508 kbps Max Rate :9868 1053 kbps POWER :19.5 11.3 dbm CRC :4 0
با توجه به attenuation خطتون فاصله رو نمی دونم ولی طول سیم مسی از مخابرات تا خونتون بالای 4 کیلومتر هست(مخابرات احمق گاهی از مسیر های پیچ در پیج و احمقانه ای عبور می کنه):n02:نقل قول:
روش تغییر روتینگ تو مودم asus n10 رو بلدی ؟ اصلا روش رو توی مودم خودت یا از توی ویندوز بزار من خودم تطبیق می دم من پینگ داخلیم با گیت وی 172.20.1.241 حدود 19 هست اما پینگ خارجی خیلی خراب هست اوضاعش.نقل قول:
فاصله اخونی تا مرکز علامه که در حکم اباد هست چقدر فاصله داره سیم رو هم از سیم مخابراتی دم در اوردم وگر نه وضعیت خط خراب بود ببخشید یک سوا این سیم های تلفن که در جعبه مودم هست از کجا میشه خرید چون کیفیتشون خوبه میخوام از اونا پیدا کنمنقل قول:
پینگ من ساعات کم مصرف 18 هم شده فکر نکن عکس هم گذاشتم:n02:نقل قول:
دوست عزیز تست شمارو دیدم .بحث ما در مورد مخابرات هست نه ماکس نت.پس فکر میکنم:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02:
باید برید پاساژ سهند طبقه ی زیر زمین سمت چپ کنار راه پله یه مغازه ی بزرگ هست که تجهیزات شبکه می فروشه از اونجا می تونید تهیه کنید (توصیه میشه کابل lan تهیه کنید و بدید سوکت تلفن بزنن به 2 تا از سیم هاش تاثیر زیادی تو کاهش نویز داره)نقل قول:
دوست عزیز سوکت تلفن نمیزنن به کابل شبکه هر جا بردم گفتن نمیشه یک مشکل دیگه هم هست اینه که مودم تو اتاق منه اگه کابل شبکه بکشم تو اتافم در بسته نمیشهنقل قول:
دوستان یک سوال نمیدونم چرا پینگ شما خیلی کمتر از مال من داخلی ها مثل شماست ولی پینگ خارجی که مال شما زیر 200 مال من بالای 200 300 هستش
این مشکل رو من هم ۲ ماهی میشه دارم اینجا هم گفتم ولی کسی توجه نمیکنه! ظاهرا همه جا نیست و مربوطه مراکز مخابراتی خاصی می شهنقل قول:
من این گیت وی ها رو که گفتم بذارید برای همین بود که ببینم کدوم گیت وی بهتر از بقیه است !! چون برای هر گیت وی مثل اینکه مسیر جداگانه ای تعریف شده و پینگ ها هم به طبع اون فرق میکنه
من قبلا تو مودم SMC و GREEN ایرانی میتونستم گیت وی رو خودم دستی هر چیزی که دلم میخواست وارد کنم ولی الان نه با مودم 2730 و نه 2750 میشه این کار رو کرد !! فکر کنم دیلینک همچین قابلیتی نداره !!!
مودم هاتون رو بررسی کنید باید یه قسمت باشه با عنوان default gatway که اگر بتونید اون رو دستی تنظیم کنید میتونید پینگتون رو کاهش بدید
اگر تونستید تغیر بدید به این آدرس تغیر بدید !! من با این گیت وی خیلی وقته پینگ خارجیم حدود 100-150 هستش
Line Rate : Downstream Line Rate (Kbps): 4128 Upstream Line Rate (Kbps): 512
Default Gateway: 172.20.1.245
خوب دوست عزیز اون جریان که گفتم سوکت نمیخوره چیکار کنم میترسم برم 12 متر بگیرم بعد نشه پولم الکی به فنا بره دومن به نظرت شکایت کنیم جواب میده چون من واسه خطم شکایت کردم اومدن نگاه کرن ولی کاری نکردن به نظرتون چه کنیمنقل قول:
پینگ تایم و نویز ۲ چیز کاملا متفاوت هستند البته اگه نویز خیلی شدید باشه رو پینگ هم تاثیر جزیی میخاره ولی اصولا۲ چیز متمایز هستند در مورد کابل هم اینطور نیست سوکت رو می شه به هر نوع سیمی که قطرش تفاوت زیادی با سیم های معمولی تلفن نداره زد شما میتونی از فروشنده بخوای سوکت زن رو بده و خودت ۲ رشته از سیم ها رو پرچ کنینقل قول:
بگم خودش برام میزنه یا نه اخه خیلیا مسگن نمیشه میدونید متری چنده من 12 متر لازم داشته باشم چقدر میشهنقل قول:
زیاد گرون نیست ولی گرون تر از سیم معمولی هست خودش هم می زنه اگه یکی نزد ببر پیش یه نفر دیگه حالا شدنش که میشه ولی طرف ادا در بیاره و نزنه خودت بگیر پرچ کن :n02:نقل قول:
الان از پاسازز سهند بر میگردم طرف گفت نمیشه باید بری فردوسی پاس کاریم کرد به فردوسینقل قول:
کابل رو از سهندی تهیه می کنید و سوکت رو جای دیگه می زنیدنقل قول:
C:\Users\Fanoos>ping forum.p30world.com
Pinging forum.p30world.com [5.9.124.229] with 32 bytes of data:
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=131ms TTL=47
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=132ms TTL=47
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=133ms TTL=47
Reply from 5.9.124.229: bytes=32 time=135ms TTL=47
Ping statistics for 5.9.124.229:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 131ms, Maximum = 135ms, Average = 132ms
طرف گفت 15 مترش 15 تومن درسته یا نه سوکت رو از کجا بزنم محلمون که میگن اینا رو ما سوکت نمیزنیمنقل قول:
سلام دوستان پینگم رو چطور بیارم پایین؟ یا حداقل پایدارش کنم
هر یکی دو دقیقه میره بالای 400 & 500 و باعث میشه از تو گیم بندازنم بیرون
خدایش اگه بی اینترنت میتونستم دوام بیارم یک روز هم این ظلم و نکبت رو تحمل نمی کردم
آره قیمت همینه برای سوکت زدن هم برو پاساژ نوبخت فقط دقت کن کوتاه نیاد که تیکه نخورهنقل قول:
ممنون خیلی راهنمایی میکنید ولی مطمنید اونجا سوکت تلفن میزنن کابل شبکه رو پاساز نوبخت کجاست کدوم مغازه یک سوا دیگه یکی از دوستان کابل شبکه شیلد دار گرفته بود متری 3 هزار تومن به نظرتون اونا بهتر نیستن و 15 متر 3 متر اضافه میاد به نظرم چون متر کردم 12 متر لازم دارم و همینطور ازدو رشته از سیما استفاده کنم یا 4 رشته
پاساژ نوبخت تو سه راهی امین یا همون محققی هست اون اطراف پر لوازم الکتریکی برای حالت چهار سیم هم اگه بشه چهار سیم رو سوکت زد طوری که ۲ تا ازسیم ها برن داخل یه پایه ی سوکت بهتر از ۲ سیم هست و اتنیوایشن رو میاره، پایین کابل شیلد دار هم نویزش نسبت به کابل بدون شیلد کمتر هست در ضمن شما از سیم دم خونتون تست کردید که مطمین بشید ایراد از سیم کشی داخلی هست؟ اگه تست کردید تو خرید کابل شک نکنید چون این کابل باعث میشه همون حالت دم خونه برسه انتهای کابل و داخل خونهنقل قول:
با سیم معمولی تست کردم بدتر از داخل خونه بود مطمن نیستم ولی شکایت کردم مخابرات بررسی کرد گفت تا دم در خونه مشکلی نیست الان بین دو راهی موندم الانم مودم رو با دوتا نویز گیر وصل کردم اصلن خط یک جوریه موندم الان برم بگیرم یا نه چون شاید فرقی نکنهنقل قول:
شبانه مخابرات از ساعت 1 تا 7 هست؟
درسته دوست عزیر ساعات رایگان مخابرات 1 تا 7 صبحه در ضمن سرعت هم هیچ فرقی با روزانه ندارهنقل قول:
دوستان عزیز سلام .
تو گیلان مخابرات کلا دانلود رایگان رو قطع کرده . میخوام بدونم تو آذربایجان شرقی هم به همین شکله ؟
اینجا بستگی به خط تلفنت داره !!نقل قول:
هر قدر خطت بکشه میتونی دانلود کنی !! من با دستکاری مودم و این خط تلفن آشغال میتونم شبی تا 15 گیگ دانلود کنم !!!
ولی خیلی خیلی کم دانلود میکنم چون انقدر دانلود کردم که اصلا جا برا دانلود ندارم و 3 تا هاردم تا خرخره پره :دی
خط من :
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 126 240 Attenuation (0.1dB): 500 315 Output Power (dBm): 19.0 12.0 Attainable Rate (Kbps): 5928 1032 Rate (Kbps): 5056 512 D (interleave depth): 64 2 Delay (msec): 16.00 4.00
اینم شبانه و دانلود از سرور خارجی :
شبی 15 گیگ چی دانلود میکنید؟ هر محتوایی داشته باشه منظورم فیلم یا گیم یا سریال و اپلیکیشن، 15 گیگ خیلی زیاده دوست عزیز، حرص و ولع دانلود تشویقت میکنه هر چی میبینی دانلود کنی در حالی که از دانلودهات استفاده نخواهی کرد و فقط هاردت پر میشه.
من با این که هر شب 26-27 گیگ رو خطم می کشه ولی کلا ماهی 2-3 شب بیشتر دانلود نمی کنم چون چیز بدرد بخوری برای دانلود نیست تازه دانلود هم کنم فرصت استفاده نیست مگه چقدر وقت داره آدم که این همه فیلم و آت و آشغال می گیره اصلا مگه می شه از همش استفاده کرد ؟ ماهی 1 گیم دانلود می کنم با یکی دو تا فیلم 3d!نقل قول:
من بیشتر نرم افزار دانلود میکنم !!!نقل قول:
اگر هم فیلم دانلود کنم چیز هایی رو دانلود میکنم که حتما میبینمشون !! مرض ندارم چیزی رو دانلود کنم و استفاده نکنم !! :دی
اگر دقت کنی گفت که خیلی وقته چیز زیادی دانلود نمیکنم مگر هر چند هفته یک بار 2-3 گیگ :n02: ( خدایی من وقت نمیکنم به خوانواده سلام کنم البته الان چند روزه خونه ام اینجا پیدام میشه وپرنه چند روز دیگه بای بای تا ...... :دی)
اینم دانلود دیشب با پینگ الان :
پ.ن : کسی هست که تی پی لینکشو با 2750 من تعویض کنه ؟
تی پی لینک ها با چیپست برودکام خط منو یکی دو مگ بیشتر آپ میکنن !! ( البته مودم من هم مال 4-5 ماه میشه و خیلی کم کار کرده :دی)
Line Stateنقل قول:
:
Showtime
Modulation
:
ADSL2 PLUS
Annex Mode
:
ANNEX_A
Downstream
SNR Margin
6.1
Upstream
23.6 db
Line Attenuation
:
48.9 28.4 db
Data Rate
:
9110 508 kbps
Max Rate
:
10232 1057 kbps
POWER
:
19.5 11.3 dbm
CRC
:
0 0
این وضعیت خط من با دو تا نویز گیر و بدون تلفن هست یعنی به نظرتون با کابل شبکه بهتر میشه راستش نتونستم درست و حاسبی تست سر خط بگیرم ولی مخابرات میگه تا دم در مشکلی نیست حالا نظر شما چیه ادرس دقیق سوکت زن رو هم بگید و خودتون اونجا سوکت زدید تو اون پاساز و به نظرتون با سه تا نویز گیر بهتر میشه یا بدتر میشه
این وضغیت خط تو خونه هست یا نه مال خط دم در خونتون ؟ مودم رو به سیم ورودی ساختمون وصل کنید و نتایج رو اینجا بزارید بگم مشکلتون با تعویض کابل برطرف می شه یا نه دقت کنید برای تست با سیم ورودی باید سیم تلفن ساختمان رو قطع کنید و جاش مودم رو وصل کنید اگه سیم کشی ساختمان تو مدار باشه نمی شهنقل قول:
این وضعیت تو خونه هست قبلن با یک سیم امتحان کردم گفتن وضعیت خطت رو 2 مگ اومده پایین نمیدونم از سیمش بود یا نه ولی الان به مودم یک سیم مستقیم با دو تا نویز یر و تلفن که با نویز گیر وصلهنقل قول: