تا زمانی میشد دور زد که سرور داخلی محدود نبود . از ماه آذر به بعد شرکت ها شروع کردن به محدود کردن داخلی . حالا نه میشه دورش زد نه میشه از سرعت سرور داخلی استفاده کرد
Printable View
تا زمانی میشد دور زد که سرور داخلی محدود نبود . از ماه آذر به بعد شرکت ها شروع کردن به محدود کردن داخلی . حالا نه میشه دورش زد نه میشه از سرعت سرور داخلی استفاده کرد
نقل قول:من با این اکانتای idownload و نمیدونم کانکشن های مختلفی که به سرورای ایرانی وصل میشه باز از اونجا به جاهای دیگه هرچی زور زدم هیچ تغییری ایجاد نشد سیستمشون کاملا هوشمنده.....نقل قول:
دوستان من زنگ زدم شرکت می گم سرویسم 2 مگ کیمیاست بعد ترانسفرم رو 100 بالاتر نمی ره. می گه اجازه بدین محاسبه کنم بعد می گه تا 32 ترانسفر شما طبیعی هستش! :n04::n38: می گم ببخشید چه جوری محاسبه کردی؟ 2048 تقسیم بر 8 می شه 256 اونم واسه تقسیم بیت به بایته! می گه 2 بار تقسیم بر 8 کنید! می گم چرا 2 بار؟ میگه 1/8 شیر می شه سرویستون! :n04: یعنی تقسیم بر 64!؟ جدا این جوری محاسبه می کنند؟
سرعت سرورهای داخلی اسیاتک هیچ گونه تغییری نکرده . میشه به جرم نشر دروغ برای تبلیغات ازشون شکایت کرد.هر چند که نتیجه ای نمیده ولی میفهمن مردم مثل خودشون جیگر نیستن
با ادب باهوشون صحبت کنی همینه ایرانی جماعت تا سرش داد نزنی کاری برات نمیکنه . یکم دیگه باهاش صحبت میکردی شماره کارت میداد برای کمک به شرکت بهش پول بدینقل قول:
زنگ نزدید پشتیبانی بپرسید چرا هنوز محدود هستنقل قول:
خود درگیری دارند اینا خوب برای چی یک اطلاعیه ای میزنید که نمیخواند عمل کنند مگر کسی مجبورشون کرده که اطلاعیه بزنند:n13:
همچین روی خوشی نشون ندادم.می گه dns رو عوض کنید کش مرورگر رو پاک کنید،می گم خانم من می گم سرعت دانلود من کمه کش مرورگر و dns چه ربطی به ترانسفر من داره؟ می گه خب یک کار دیگه کنید هر چی هست از خطتون جدا کنید مودم رو مستقیم وصل کنید می گم خانم من نه نویز دارم تا همین یک هفته قبل هم تا 700 800 تراتسفر داشتم،می گه تا 32 هم بره طبیعیه باید تقسیم بر 64 کنید! رفتم یک شکایت تو خود سایتشون ثبت کردم،نظر سنجی هم 1!البته هر چند بی فایده است ولی از قدیم گفتن کوشش بیهوده به از خفتگینقل قول:
حرفش کاملا قانونی هست میتونی بری سایت تنظیم مقررات بخونی مقررات رونقل قول:
خیلی جالب تو این مملکت دزدی قانونی هست کلا کشور باحالی داریم یعنی این کشور بهشته برای دزدا:n02:
تست سرویس 1 مگ محدود آسیاتک با سرور خارجی (لندن) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:عجب کوته فکرایی هستن این مدیرای اسیاتک!! اینا با خودشون چی فکر کردن واقعا؟نقل قول:
وقتی قراره ترافیک از طریق شبکه داخلی گذر کنه و زحمت تبدیل اینترنت میفته به سرور های idownload چه دلیل عقلی و منطقی وجود داره که میان جلوی این چیزا رو میگیرن؟؟!!!:n29:
----------------
شما از پرو کسی های ایرانی هم تست کردی ببینی میشه دور زد یا خیر؟
سلام
دوستان شما شبانه رو تست کردید؟؟؟؟
من تو پست صفحه قبل گفتم با هرچی که فکر کنید تست کردم با idownload و یکی از دوستان دیگه که ارائه میداد تست زدم به سرور ایرانی وصل میشه بعد از اونجا به اونور......نقل قول:
جالبه تا جایی که مربوط به ارتباط با سرور ایرانیه مشکلی نداره اما تا اینکه از اونجا بخواید از سرور خارجی اطلاعات بگیرید خیلی هوشمند و قشنگ میفهمه!!!!!
انگار دقیقا یکی پشت سیستم نشسته داره چکتون میکنه!!!!
حالا شاید بازم راهی داشته باشه ولی من که اعصابم خورد شد بیخیال شدم....
سلام
دوستان اگر کسی این طرح رو داره یک راهنمایی کنه ببینیم به چه صورت هستش. البته باید عرض کنم بنده ماهانه بین 120 تا 150 گیگ دانلود دارم، یعنی این طرح جواب میده؟
کیمیا نامحدود برنزی 2048 با امکان تبادل حداقل 81 گیگ درماه
سلام. نامحدود آسیاتک تا چند ماه پیش بعد از تموم شدن حجم حق تبادل محدودیتش یک به سه بود الانم همینه؟
نامحدود برنزی با ضریب 1/8 ارائه میشه ، پیشنهاد نمیکنیم کلانقل قول:
نقره ای بعد از پایان حجم هدیه به ضریب 1/6
طلایی بعد از حجم هدیه به ضریب 1/4 کاهش پیدا میکنه
بسته به تعداد کاربران منطقه شما داره ممکنه خلوت باشه و شما کلا افت سرعت محسوسی مشاهده نکنید ، با این حال سرویس نامحدود آسیاتک کلا پیشنهاد نمیشه
علت اینکه چرا در سایت نوشته نشده را نمیدونمنقل قول:
ولی این سرویس ها در پنل نمایندگان موجوده و قابل ارائه
اینترانت آسیاتک به دو شکل نامحدود و نامحدود الماس ارائه میشه
سرویس های 128/256/512/1024/2048
قیمت های پایینی داره ولی بعید میدونم روش های دور زدن هنوز باز باشه
حجمی که برای سرویس های نامحدود در نظر گرفته شده تقسیم بر تعداد روزهای ماه میشه ، بر خلاف بقیه سرویس دهنده هانقل قول:
وقتی سرویس نامحدودی با 30 گیگ ترافیک خریداری میکنید ، یعنی روزانه 1 گیگ با سرعت انتخابی و شیرینگ 1 به 1 دریافت میکنید و یعد از آن شرکت تضمینی برای سرعت نداره واسه همین نوشته حداقل 30 گیگ ترافیک در ماه ، تا این میزان تضمین شده برای مصرف روزانه و بعد از اون میشه دانلود بیشتر انجام داد اما سرعت کم میشه
بسته به انتخاب نوع سرویس که در پست بالایی توضیح دادم شیرینگ 1 به 4/6/8 میشه ، به عنوان مثال یک سرویس 1 مگ بین 4 تا 8 نفر تقسیم میشه ، اگه منطقه خلوت باشه یا کاربرای دیگه نباشن ممکنه افت سرعت زیادی نداشته باشید
این وضع بعد از پایان حجم اتفاق می افته ، پس سرویسی بگیرید که متناسب با نیازتون باشه اگه مثلا 60 گیگ در ماه مصرف دارید با انتخاب این سرویس بقیه ساعات روز اذیت میشید
در ضمن بعد از پایان هر روز سرویس ریست میشه و مجدد 1 گیگ حجم با سرعت اسمی دارید ، اینطوری در تمام روزهای ماه سرعت مناسب دارید ، در چند روز تموم نمیشه که تا پایان ماه افت سرعت داشته باشید
با تمام اینها پیشنهاد میشه با همین هزینه از سرویس های حجمی استفاده کنید و شبانه 3/4 گیگ دانلود کنید ، اینطوری روزانه نیز سرع بالایی برای وبگردی و دانلود های ضروری دارید و در طول شب دانلود های غیر ضروری را انجام میدید
تا قبل از عید که من نامحدود 1مگ داشتم بعد از تمام شدن حجم تبادل سرعت بین 40 تا 50 میشد و ماهی حدود 120 گیگ میتونستم دانلود کنم که مصرفم هم همینقدر بود ولی همینجا کسایی بودن که میگفتن سرعتمون میشه 20. من از نظر مرکز مخابراتی مشکل ندارم ولی میخوام بدونم سیاستهای آسیاتک برای نامحدود تغییر نکرده؟ مثلا فن آوا در حال حاضر تو سرویس نامحدود بعد از اتمام حجم روزانه ضریب اشتراک 1/8 رو دقیقا اعمال میکنه!نقل قول:
تکراری .. حذف
نقل قول:
90 % سایت های داخلی مثل همین سایت های دانلود نرم افزار روی سرور های آسیاتک هستن
دانلود از این سایت ها = 30 % کل ترافیک مصرفی ایرانه که در واقع واسه آسیاتک رایگان میشه
آسیاتک تو این زمینه از ایده های نو حمایت میکنه مثل همین داستان سفارس اینترنتی از رستوران ها که حجم هدیه جایزه میده یا همین دیتاسنتر که چون اولین بار اجراش کرده بیشتر سایت های پرمصرف داخلی رو جذب کرده
در واقع به خیلی از این سایت ها پولم داده میشه چون از هر کدوم ماهیانه چند صد میلیون آسیاتک درآمد داره !!
می پرسید چطور ؟
شما وقتی از سرویس دهنده شاتل ، پارس ، آسیاتک یا... استفاده میکنید بابت دانلود از هاست فلان سایت تو فلان کشور هر گیگ 3600 تومن به سرویس دهنده پول میدید و شرکت چند درصد به دیتاسنتر سایت مبدا پول میده و بقیه سود ولی الان که دیتاسنتر داخلی شکل گرفته وضعیت فرق میکنه یعنی 100 % سود
هزینه ساخت دیتاسنتر بالا بوده ولی از اجاره فضا به هاستیگ های معروف که به نام خودشون دیاسنتر راه اندازی کردند !! و سایت هایی که پول میدن و فروش وی پی اس و... در میاد ، از طرفی یه سری از سایت ها مثل همین سایت که تا قبل این جریان ماهیانه چندین میلیون هزینه سرور دانلود و... میدادن الان درآمد میلونی دارن فقط واسه اینکه رو سرور آسیاتک هستند
چطور درآمد داره ؟
انگار که شما در یک کافی نت هستید و از کامپیوتر سرور دانلود میکنید و بابتش هر گیگ پول میدید ، واسه اونا مجانی در میاد ولی از شما پول میگیرن
واسه همین پارس و شاتل هر ترفندی میخواستن زدن تا با پول زیاد سایت های دانلود رو بکشن سمت خودشون که نتونستن و مجموعا دیاسنترهای دیگه 10 % سایت های پرمصرف داخلی رو پوشش میدن
مطلب زیر رو بخونید توجیح میشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پیشنهاد میکنم سرویس 10 مگ با 10 گیگ بگیری ماهیانه 44 تومن
شب ها سرویس 2 مگ میشه و میتونی بیشتر از 5 گیگ دریافت کنی ، یعنی با نصف این هزینه که گفتی میتونی حدود 150 گیگ دانلود کنی
اگه روزانه واست کمه میتونی 10 مگ 20 گیگ (67 تومن) یا 4 مگ 30 گیگ (85 تومن) بگیری
با 10 مگ میتونی همون مصرف شبانه رو داشته باشی
با 4 مگ هم سرویس شبانه حدود 1.5 مگ میشه که شبی حدود 3.5 گیگ میشه دانلود کرد
البته این ها با شرایطی هست که نوسان و مشکلات دیگه نداشته باشید
و البته مرکز خلوت یا شلوغ بودن مرکز و تعداد کاربران و... ممکنه تاثیر گذار باشه
اما میانگین سرعت سرویس ها در استفاده شبانه به این صورت هستند و دوستانی که در همین فروم کاربر آسیاتک هستند میتونن اطلاعات دقیق تری بهتون بدن
نقل قول:
خیر سیاست ها تغییری نکرده ، قرار بوده مصرف منصفانه اعمال بشه که کردند دیگه چه تغییری
اونم گفتم بستگی به مرکز داره ، در نامحدود برنزی یک سرویس از ابندا به 8 نفر داده میشه ممکنه در مرکز شما کاربر نامحدود کم باشه و شما تغییر چندانی مشاهده نکنید ، اون مصرف حداقلی با احتساب اینکه هر 8 نفر استفاده کنند در نظر گرفته شده که شما بتونید حداقل اینقدر با سرعت 16 تا 32 دانلود کنید و اگر تعداد کاربران کمتر باشه سرعت تا سقف یعنی 128 میره
در نقره ای و طلایی ابتدا سرع هدیه 1 به 1 داده میشه و بعد اون در نقره ای سرویس بین 6 نفر و طلایی بین 4 نفر به اشتراک گذاشته میشه
در مورد شرکت فن آوا با توجه به اطلاعاتی که بنده دارم تمام سرویس های نامحدود به همین صورت قراردادی مصرف منصفانه فروخته شده ولی اعمال نشده ، از اونجایی که تمام شرکت ها مجبور به اجرا هستند و به قول شرکت مخابرات به اسم نامحدود سرویس محدود میفروشن تا مشتری جذب کنن ، تا به حال اعمال نکرده بودند ولی الان داره اعمال میشه
سرویس های نامحدود مخابرات 128/256/512 هم از ماه آینده با همین قانون صورت مصرف منصفانه ارائه میشه ، البته در استان هایی که هنوز مخابرات نامحدود میده ، چون به گفته خودشون بیشتر مشترکین نامحدود دارند و اگر استفاده مدام داشته باشند پهنای باندی باقی نمیمونه واسه محدود ها ، به قولی به جای حل مسئله (افزایش پهنای باند) صورت مسئله (حذف شبانه یا محدودیت در مصرف ، حذف نامحدود یا مصرف منصفانه) را پاک کردند !!
سلام
امروز خبر برداشته شدن محدودیت سرعت آسیاتک رو دیدم. یه سؤال داشتم.
من چند ماهه که از سرویس کیمیا 2 مگ 1تا 8 صبح رایگان استفاده میکنم. سرعت دانلود از سرور ایرانی چه در روز و چه در زمان رایگان همیشه روی 250 بوده.
توی لینک خبرشون هم کلیات رو گفتند و به جزئیات اشاره نکردن.
الان من باید انتظار سرعت بیشتری رو در دانلود از سایت هایی که از سرور آسیاتک استفاده میکنن، داشته باشم؟
نقل قول:
در این مورد هنوز پشتیبانی فنی هم اطلاعات دقیقی نداره
ولی تا جایی که از متن خبر میشه برداشت کرد ، سرعت ارتباط بین کاربران تا نهایت سقف سرعت ممکن افزایش میابه
مثلا شما در شرکت دوربین مداربسته دارید و از طریق اینترنت منزل که از آسیاتک سرویس گرفتید به سیستمی در شرکت که از اینترنت آسیاتک استفاده میکنه متصل میشید و به جای سرعت مثلا 1 مگابیت که دارید از نهایت کشش خط مثلا 12 مگ برای کنترل وضعیت استفاده میکنید
یا مثالی که در سایت آسیاتک آورده شده ، دو کاربر که در شبکه اجتماعی برای هم فایل ارسال میکنند با نهایت پهنای باند اختصاصی این تبادل انجام میشه
در هر صورت این امکان داخل شبکه و بین کاربرانه
اینکه شما از فایل های روی دیتاسنتر آسیاتک با سرعت بالاتری دانلود کنید قبلا بوده ولی گویا برای خیلی اعمال نشده ، ممکنه به خاطر کمبود پهنای باند مرکز کاربران مناطق باشه ، به عنوان مثال در برخی استان ها مخابرات اجازه نمیده شرکت های خصوصی بیشتر از مثلا 2 مگ پهنای باند به مراکز اختصاص بدن ، خوب در این صورت کل کاربران آن منطقه باید با همین پهنای باند متصل بشن و عملا سرویس 4 یا 10 مگ فروخته نمیشه و این قابلیت هم برای کسانی که اینترنت 1/2 مگ دارند و سرعت قبلا هم تا سقف سرعت منطقه یعنی 2 مگ بوده تاثیری نداره
در ضمن سرویس شما کیمیا 2 مگابیت است و سرعت در شب ها طبق محدودیت باید روی 1 مگابیت باشه ، البته بر روی فایل های داخلی خیر ، در ساعا رایگان sla تعلق نمیگیره و عجیبه که شما دارید با نهایت سرعت خریداری شده استفاده میکند ، از سرور خارجی هم در ساعات رایگان 2 مگ دانلود میکنید یا لیمیت میشید رو 1 مگ ؟
در طول روز باید سرعتتون بیشتر از این باشه ، پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید و بررسی کنند ، ممکنه نویز خط یا فاصله از مخابرات زیاد باشه و خط شما بیشتر از 2 مگ کشش نداشه باشه ، البته ممکنه هم مشکلی که در بالا اشاره کردم در منطقه شما وجود داشه باشه
*** در جواب یکی از دوستان که پرسیده بودند چرا سرویس های شاتل و پارس از سرور داخلی سرعت به نسبت بالاتری دارند در صورتی که این سایت ها روی دیتاسنتر آسیاتک هستند ، شما بابت هر گیگ ترافیک 3600 تومن پرداخت میکنید و شرکت چند درصد به دیتاسنتر مبدا میده و بقیه میشه سود ، ولی دیتاسنتر آسیاتک یعنی از این جیب به اون جیب و هزینه خاصی برای شرکت نداره و در این حالت 100 % سود میکنه و طبیعیه شاتل و پارس به جای هزینه سنگین به دیتاسنتر خارجی بیان هزینه کمتر به دیتاسنتر آسیاتک بدن و این قابلیت رو برای کاربران خودشونم قرار بدن ، در این صورت کاربر در ساعات رایگان بیشتر از سرور داخلی استفاده میکنه و شاتل و پارس هم در این زمینه میتونن به نسبت آسیاتک کاربرها رو راضی کنن و در این مورد برتری رو از آسیاتک بگیرن و هم هزینه کمتری بابت دانلود فایل به دیتاسنتر داخلی بدن
در این مورد به زودی توضیحات کاملی میدم
میگم شما خبر نداید جریان این اطلاعیه جدید چیه درباره حذف محدودیت درون شبکهنقل قول:
اطلاعیه رو زدند ولی تغیییری صورت نگرفته:n03:
سلام دوستان در این سوریس در ساعات رایگان چند گیگ میشه دانلود کرد؟
شهاب 10Mbps تا 20 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رایگان)
دوستان من می خوام بیام آسیا
چابک نامحدود برنزی 1024 با امکان تبادل حداقل 40 گیگ درماه
این سرویس چطوریه؟
صفحه قبل یه دوست گل توضیحات خوبی راجب به نامحدود ها دادند مطالعه بفرمایید ببینید مناسبتون هست یا نه ...نقل قول:
نظر من اینه نامحدود نگیر حداقل اگه پول داری طلایی بگیر .
والا همین الانشم سرعت شبانه شما بیشتر از حالت عادی !!! واسه منو بقیه خیلی وقته محدود به 120 شده!!!نقل قول:
سلام دوستان -میخواستم بدونم 2 مگ و 4 مگ اسیا تک 10 گیگ روزانه و اگر شبانه هم داره شبانه سرعتش چقدره؟به خصوص دوستان مشهدی اگر هستند لطفا پاسخ دهند مرسی
دوستان اصلا سمت سرویسای نامحدود چه برنزی نقره ای یا طلایی نرید.تمام این سرویسا محدود شدند .تمام این سرویسا را گرفتم حتی طلایی 512 را گرفتم بعد از دانلود مشخصی سرعت یک چهارم میشه در صورتی شرکتهای دیگه سرعت دیدیکیت به شما می دهند.نقل قول:
نقل قول:
جواب دادم ، پست های قبل را بخوانید
نقل قول:
سرویس های شهاب 10 مگابیت در استفاده رایگان شبانه با سرعت 2 مگابیت ارائه می شوند و به طور معمول می تونید هر شب 5 گیگ دریافت کنید
با توجه به اینکه سرعت در استفاده شبانه محدود میشه ، از نظر میزان دریافت محدودیتی اعمال نمیشه
طبق قرارداد سطح خدمات سازمان تنظیم مقررات ، به سرویس ها در حالت شبانه sla تعلق نمی گیره ، بنابراین هر منطقه ممکنه کیفیت متفاوت باشه ، پیشنهاد میشه از دوستانی که در منطقه شما از این سرویس استفاده میکنند سوال کنید
بله ، سرویس های نامحدود رو نمایندگی ها حتی خود پشتیبانی آسیاتک هم توصیه نمیکنهنقل قول:
در مورد نامحدود برنزی جواب های صفحه قبل را مطالعه کنید ، اگر دانلود بالایی دارید پیشنهاد بنده انتخاب سرویس 2 مگابیت 20 گیگ یا در صورت داشتن کیفیت خط مناسب 10 مگ 20 گیگ است که هزینه یکسانی نسبت به سرویس انتخابی شما دارد
20 گیگ مصرف میتونه نیاز روزانه شما رو تامین کنه و با سرویس 10 مگ در صورت وجود کیفیت و منطقه مناسب میتونید در طول ماه 150 گیگ دانلود شبانه رایگان داشته باشید
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بگید سایتی مثل میهن دانلود که هاستش اسیاتک میباشد با اعلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید در تایم شبانه رایگان محدودیت سرعتش برداشته شود.درسته؟
پس چرا کاربرا میگن سرعتا هنوز محدوده؟
سرویس 2 مگابیت 10 گیگ در حالت شبانه با سرعت حدودی 120 کیلوبایت یعنی سرویس 1 مگابیت قابل استفاده استنقل قول:
توجه داشته باشید که سرویس 4 مگابیت 10 گیگ از سرویس های نیم چاشت آسیاتک است و هزینه پایین تری داره چون ساعت رایگانش 8 تا 10 صبح است ، این سرویس در بازه رایگان سرعت حدودی 160 کیلوبایت به شما میده
اگر دانلود شبانه دارید و کیفیت خط مناسب ، از سرویس های 10 مگ با ترافیک 10 گیگ استفاده کنید ، هزینه نسبت به سرویس 2 مگ فقط 3000 تومن بیشتر است اما سرعت در استفاده شبانه 2 برابر یعنی با سرعت 2 مگابیت ارائه میشه
طبق قوانینی که از چند ماه پیش تصویب شده هیچ شرکتی نمیتونه نامحدود ارائه بده و اگر ارائه بده به صورت مصرف منصفانه ارائه میشه که در واقع فقط اسمش نامحدود استنقل قول:
در واقع سازمان تنظیم مقررات با وعده ارزان شدن پهنای باند شرکت ها رو مجبور به قبول حذف سرویس نامحدود و شبانه رایگان کرد و بعد هیچ تغییری در قیمت پهنای باند صورت نگرفت
تمام شرکت ها به این صورت سرویس نامحدود میفروشند ، تنها شرکتی که این محدودیت ها رو اعمال نکرده بود فن آوا بوده که از هفته گذشته اعمال کرده
سرویس های نامحدود مخابرات که فقط 128/256/512 بودند ، آن هم فقط در چند استان باقی مانده بود ، از ماه آینده به این صورت ارائه میشوند
در مورد نامحدود آسیاتک نیز کلا توصیه نمیشه اما اگر کسی قصد خرید این سرویس ها را داشته باشه ، توسط پشتیبانی یا نمایندگی توضیحات کامل از نحوه شیرینگ ارائه میشه
از کجا می شه فهمید خطمون کشش 10 مگ را داره یا نه ؟باید با شرکت تماس گرفت ؟
معمولا سرویسی که مخرید چند برابر اون مقدار را روی خططتون باز میزارن تا در دانلود از سرور داخلی از نهایت کیفیت استفاه کنیدنقل قول:
مثلا 1 مگ روی 3/4 مگ بسته میشه
میتونید تماس بگیرید و درخواست بدید پهنای باند رو افزایش بدن اگر میزان نویز خط پایین باشه ، فاصله تا مرکز مخابرات کم ، کیفیت سیم کشی بالا و... تا حد ممکن پهنای باند را افزایش میدن ، بخش فنی خودش چک میکنه تا چه حدی خط کشش داره ، سرویس های 10 مگابیت را معمولا روی 12 مگابیت میبندن ، ولی اگه خط کشش نداشته باشه مدام قطع و وصل میشید و لینک میپره
میگم شما خبر نداری اسیاتک هم قراره شبانه رو حذف بکنه مثل بقیه شرکت ها یانهنقل قول: