ممنون چهارتا باند دارم دوتای عقب را که قطع میکنم مشکل برطرف میشه دادم به یه نصاب درستش کرد وفقط موقع کولر نویز دارمنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ممنون چهارتا باند دارم دوتای عقب را که قطع میکنم مشکل برطرف میشه دادم به یه نصاب درستش کرد وفقط موقع کولر نویز دارمنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام.نقل قول:
من خودم تا p80 پایونیر رو دوست داشتم اما تو 80prs شدیدا افت کرد هم تو کیفیت صدا و هم تو ساخت.اما صدا کاملا سلیقه ای هست.یکی کن وود دوست داره یکی پایونیر یکی آلپاین و...
سلام بچه ها
كسى اين ساب غول رو ميشناسه؟
Wps 10 كنوود
آقا صدا سلیقه هست ولی مقایسه پخش های های enh با پخش های معمولی نمیتونه مقایسه درستی باشه . سلیقه شنیداری افراد فرق میکنهنقل قول:
ولی prs80 جز هدیونت هایی هست که رده بالا هست شما حتی داخلش باز کنی ببنید کاملا میبینی چقدر با پخش های رده پایین فرق داره
prs صدای ریتیمینگ موزیکالی داره با قدرت مانور بالایی که روی eq داری میتونی به هر سبکی که دلخواه خودت هست برسی
اگه دوست آشنایی داره برو گوش کن و قطعا با تعویض 7056 به prs جنس صدای شما تغییر میکنه
شخصا صدای سری ها prs را دوس دارم و آلپاین 148
در حال حاضر هم prs 80 دارم بنده هم راضی هستم نسبت به مبلغی که پرداخت کردم
داخله ی و ت و ب هم سرچ بزنی بد نیست
سلام.منم7056 دارم و تعریف 80prsخبلی شنیدم .نقل قول:
7056 پخش رده پایینی نیست
منم تادیروزمیمواستم بفروشمش. ولی تنظیمات اکولایزر خوبی داره که الان بسیارعالی شده
البته خیلی دوستدارم روسیستمم 80prs و یکی از مدلهای الپاین گوش کنم
چه ربطی داره اقا جنس سبک صدا به اکولایزر !
پخش های آلپان به فرض 5 الی 7 باند eq دارن ولی جنس سبک صدا با پخشی که حتی 10 ال 12 باند eq داره کلی فرق داره ! :n27:
شما هر کاری کنید روی 7056 جنس صداش تغییری نمیکنه یه دوستی اینا یه مثال جالبی زده بوده داخله یکی از پست ها ( گفته بود اینگار جلوی اسپیکر ها فیلتر گذاشتی ) هر چقدر ولوم باز اون صدای شفاف دل نیشین را نمیتونی حس کنی
7056 بلکه هر پخش تن جنس صدای خودشو داره نه اینکه 7056 بد باشه ولی اصلا نباید با پخش های حرفه ای سری های prs یا رده بالاهای آلپاین کلاریون مقایسه بشه
هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری نمونه بارزش prs99
نقل قول:
اره دیگهنقل قول:
یکی با پخش فابریکی حال میکنه
هرکسی اندازه بودجه اش قطعه تهیه میکنه و به همون نسبت ازش لذت میبره
خب بله اگه مقایسه قراره بشه از پخش کنوود باید سری اکسلون eXcelon X998 با 80prs مقایسه بشه.نقل قول:
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
فوم و بريس در باکس برای چی خوبه دوستان
منم منظورم همینه ولی بعضی ها درک نمیکنن هر چی را باید با خودش مقایسه کرد
به فرض 206 تیپ 5 با موتور 1600 16سوپاپ 110 اسب نمیشه با 206 تیپ یا موتور 1400 و 8سوپاپ 75 اسب مقایسه کرد ! در صورتی که هر دو یه شکل هستن ولی خوب تفاوت ها بسیار فراوان هست - حالا یکی هم میاد میگه اره فرقی نداره هر جفتش که شکلشون مثله هم هست مهم اینه راه میرن :n29:
دیگه کسی که تفکرش این مدلی باشه نمیشه تغییر داد :n27:
همه پخش های بازار هم یه صدایی ازشون در میاد ولی مهم اینه هر چیزی تو رنج قیمت خودش مقایسه بشه
مثله همین 7056 که خیلی ها میگن prs بهتره یا این ! که حرف خیلی خنده داری هست که اصلا باهم قابل قیاس نیستن ... حالا نه تنها پخش بله هر چیزی با هم رده خودش قیاس بشه
یکی میاد میگه کامپ سری rs با آلفا فرقی نداره ... ! خوب دقیقا مثله همینه :n27::n17:
نقل قول:
سلام
می خواستم توی یک باکس مشخص فرق ساب 10 با 12 چی هست؟؟
اگر ساب از فرکانس 37 شروع به واکنش نشان دادن کندتا کدام فرکانس ویبره است و از کدام فرکانس بیس کوبشی شروع می شود؟؟؟
سلام.نقل قول:
استفاده از متریالهای دمپینگ داخل باکس برای نرم تر کردن صدا و عمیق شدن نتهای باس هست.البته تا حدودی از Efficiency می کاهد.
بریس هم در باکسهای پورتد که حجم بالاتر از 50 لیتر دارن برای هر پنل به صورت مثلثهای 7*7 cm باید استفاده بشه تا رزونانس و لرزشهای بدنه باکس به حد اقل برسه. داخل باکس فشار هوای بسیار زیادی تولید میشه به طوری که پنلها میل به جدا شدن و از هم کسستگی دارن برای همین یه باکس خوب باید در کنار حجم و فرکانس تیون(پورتدها) مناسب کامل سخت و محکم ساخته شوند.
هرچقدر فرکانس به سمت 20 هرتز میل کند ویبره افزایش پیدا میکنه. این در حالیست که در محدوده فرکانس تیون بیشتر SPL رو شاهد هستیم.نقل قول:
پس فرکانس 30هرتز low bass یا همون ویبره خودمونه.پ
محدوده فرکانس 80 هرتز باس
فرکانس 150 و بالاترحدودا کیک باس.
ضمنا هر چقدر ووفر بزرگتر باشه یا به نوعی Cone Area قطر بیشتری داشته باشه به خاطر فشرده شدن بیشتر هوا ساب ووفر فرکانسهای پائین رو بهتر اجرا میکنه و پارامتر دوم Xmax هست. که باز هر چقدر عدد این پارامتر بیشر باشه میزان حرکت ووفر به سمت جلو و عفب بیشتر هست و لذا اجرای فرکانسهای خیلی پائین بهتر شنیده میشن.
فرکانس 150هرتز کیک باس
حمید خان سلام جسارتا یک سوال :نقل قول:
به طور کلی یک ساب خوب و کیفیتی و دلنشین باید چه مشخصاتی داشته باشه .؟ واکنش فرکانسی که روی محصول درج شده آیا تو انتخاب یک ساب تاثیر گذاره ؟ بعضی از ساب ها نوشته واکنش فرکانسی 25تا 200 مثلا.. این صحیح هست که بازه فرکانسی یک ساب خود کیفیتی و نه قدرتی که ناهنجار باشه .. بین 30 تا 300 هرتز هستش ؟ ممنون میشم شفاف سازی کنید .. متشکرم.
سلام دوستان
برای رادیو فلش پایونیر x185 روی پراید تا 200 تومان باند چی پیشنهاد می کنید ؟
سلام..حمید جان..خیلی ممنونم..
چون خیلی جا دیدم می گفتند سابی می خواهم هم لو و کیک بیس خوبی داشته باشد من مفهومش را نمی فهمیدم...
شما خودتان برای پراید ساب 10 می پسند یا 12؟؟توی باکس سیلد ///
حمید جان می خواستم ساب گلیدن الفا ویا ام لاین بخرم یا mtx سری rt..کدام ساب با کواک وکامپ هلیکس بهتر است؟؟
حمید می دانم ساب ام لاین از الفا یک رده بهتره ایا این بهتری قابل حس است یا نه؟؟
یک سوال مهم ..
حمید جان من امپ بلاپونکت 4 تا 55 وات یا دو تا180 وات میدهد نمی خواهم هزینه فعلا داشته باشم اگر ساب الفا یا ام لاین 12 بخرم دو کانالش را بریج کنم قادر این امپ صدای این ساب را در بیاورد یا نه؟؟؟؟ تشکر
سلام
برند کارینا بهتره یا پریمیر؟
سلام دوستان من برای استیج عقب میدرنج هرتزsv200 سوپرتیوتر st35 میخوام بزارم و برای جلو میدرنج sv165با سوپر تیوتر st25 رای این ست چه سابی پیشنهاد میکنید؟از صدای سابی ک سر درد بیاره و ویبره هم داشته باشه خوشم نمیاد دوس دارم ساابی باشه ک از موسیقی لذت برد در واقع سـاب ووفر کیفیتی میخوام و فقط کوبشی
در واقع سابی میخواام ک با توجه به قدرت میدرنج ها فقط کوبشی و کیفیتی باشه و فقط صدای زیر رو برام کامل کنه
نظرتون در مورد این 2ساب از خود هرتز چی هستش؟ hx300d و hx 250d
ساب ایمیج داینامیک idq12 و گلدن SQX 12 EXTREME چطور هست ایا نیاز من رو برطرف میکنن؟
پخشمم 80prs هست امپلی hdp4 برای میدرنج ها و برای تیوتر هاا امپ جدا
وبرای ساب چه امپلیفاایری پیشننهاد میکنید ایا HDP1 خوب هستش؟یا الپاین MRX M100 یا SR1DK ادیسان
با سلام
میخاستم ببینم رو ضبط فابریک 206 دو تا باند نصب کنم بدون تعویض ضبط جواب میده ؟؟! و کلا پیشنهادتون چیه؟ نمیخام ضبط رو عوض کنم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این ستی که شما میخای ببندی منظورم میدرنجو سوپرا هست قبلا صداشو شنیدی یا نه تازه میخای بعد از نصب صداشو بشنوی؟
چون خیلی صداش تیز میشه اونم یا پخش پایونییر که کلا ذاتش های رنج قوی هستش اینطوری اصلا از موزیک لذت نمیبریا
ولی اگه شنیدیو خوشت اومده از صداش که هیچی سلیقت اینطوریه مهم هم سلیقه خودت هست
در مورده 4 مدل سابی که گفتی
سابایه هرتز مخصوصا همین 2 مدلی که گفتی بیشتر قدرتی هستن لو میزنن فرکانس پایین هستن ویبره هستن تا کوبشی
اون اایمیج و گلیدن هم جفتشون عالی هستن فقط 2سبکه متفاوته صدا دارن که باید ببینی کدومش به سلیقت میخوره
ایمیج دقتش یکم از گلیدن بالاتره بیسش هم نرمتر هستش
گلیدن کوبشش بیشتره کیفیت ساختش هم از ایمیج بهتره
ولی در کل سابهای گلیدن واقعا از پایین رده تا بالاترین رده عالی هستن به نسبته قیمتشون صداشون خیلی عالیه از 200 تومنیش تا 6 تومنیش
ودر مورده مونو
برای مونو هزینه زیاد نکن همیشه هزینه بیشتر رو برای استریو بزار
چون ساب انچنان بازه فرکانسی زیادی نداره که بخای مونو گرون قیمت براش بگیری
الان همون هرتز و ادیسان نزدیکه 1 تومن هستش که به نظره من ارزش نداره
یه هرتز مدل hcp1d بگیر 450 60 تومنه کوچیک کم مصرف کلاس دی برنده درست حسابی هم هست
رو 2 اهم 700 تا میده راحت تمامه سابایی که گفتی رو راه میندازه
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون ببخشید شما صدای این میدرنج ها وسوپرتیوترهای هرتز رو شنیدید؟چون خیلی تحقیق کردم در ست spl که از برندی بگیرم که کیفیت رو به همراه قدرت داشته باشه فقط صدای بلند تیز الکی بهم نده. به نظر شما 2تا ساب 8 اینچ از ایمیج داینامیک حالاا idq یا id8 ک مجموعا 500 وات rms میده بهتر هست یا 1دونه idq12 که 700rms میده یا idq10 ؟ فقط هدفم اینه ک بیس کوبشی میدرنج هارو تامین کنه همین و تمامنقل قول:
و بحث امپلی فایر ک میگن هر چه دمپینگ فکتور بالایی داشته باشه بهتر هست و یا فرکانس پااسخ امپلی فایر بیشتر باشه زیاد مهم نیست برای ساب؟البته سابی ک از برند خوب باشه حتما پاسخ بهتری خودش میده.کلا سوال کردم بدونم واقعا اگر بدونم هیچ فرقی نمیکنن sr1dk یا hdp1 جز قدرت بالاترشون ک به کارم نیاد همون امپ hcp1d میخرم چون خودمم خواستم همین مدل رو اول بخرم.فقط hcp1d وات اعلامی که روی 4اهم 380 هست اعلامی ces2006 تا 300 وات هست یعنی روی 2لهم پایین میشه درسته؟ممنون دوست عزیز
و اگر ساب 8 خوب باشه ایا روی طاقچه عقب به همراه میدرنج ها میشه نصب کرد و از زیر طاقچه باکس برای ساب ووفرها ساخت؟و چه باکسی ب سلیقه من جور در میاد ک کوبشی باشه
در جوابه دوستمون mashtio
کلا میدو سوپر درست شده که صداش بره 3 تا کوچه اونورتر یعنی صداش برای مردم هستش اذیتش برای کسی که تو ماشین هست اینکه بگیم این مید کیفیتی هست فرقی نمیکنه تو ذاته صداش چون اصلا ساخته شده برای پرتابو حجم زیاد
شما اگه میخای صداشو همه بشنون برای بیرون باشه ببند اگه نمیخای نبند
تو صدایه ساب هم کمترین تاثیر رو امپ داره خوده ساب و باکس خیلی مهمتر هستش پس کلا دنباله اعداد ارقام نباش که این امپ دمپینگش چنده
بله درسته رو 2 اهم 700 تا کامل نمیده که بازم بستگی به برقه خوبو بد داره ولی حداقل 550 تا 600 تارو میده که کاملا برای یه سابه 700 تایی کافیه
شما گفتین دنباله کوبشی هستین من گفتم گلیدن کوبشی تر از ایمیج هست ولی جالبه شما گلیدن رو خذف کردین رفتین سراغه ایمیج
کلا دیگه سابه 8 خیلی ضعیف میشه بازم بستگی به ساب داره ها ولی بیشتره 8 ها ضعیف هستن حداقل 10 باید باشه
کلا ساب 10 هم کیفیتی تر میشه کیک بیس بهتری میزنه ولی ساب 12 متعادل هست دیگه همه چی رو به اندازه داره
بستگی به ماشین هم داره اگه هاچ بک باشه نهایت 300 400 تا برای اون اطاق کافیه اگه صندوق دار هست نهایت 500 600 تا جواب میده
رو طاقچه که اصلا فایده نداره ساب حیف میشه فقط باکس اونم نه هر باکسی باید باکسه حرفه ای باشه
اگه میخاین کوبشی باشه باید تو سیلد بزارین ولی اینطوری حجمش کمتر میشه
اگه میخاین حجمش کم نشه تو پرتدی باید باشه که تیونش بالا باشه که کوبشش بیشتر بشه
دوست عزیز پورتدی ک تیونش بالا باشه ویبره دار نمیشه؟و منظور از تیون بالا یعنی چی اگر بیشتر توضیج بدید ممنون میشم .و گلیدن گفتید کوبشش بیشتر هست در حد چشم گیری بیشتر از ایمیج هستش یا اینکه خیر ؟چون گفتید ایمیج دقتش بالاتر هست و ساب نرمتری و اینکه تو نت دیدم دست ساز امریکایی اصل هست 1جورایی وسوسه میکنه ادموو به نظر شما 10بهتر هست یا 12 برای نیااز مننقل قول:
نه دوسته عزیز هر چی تیون بالاتر باشه کوبش بیشتر میشه در موردش هم من توضیحی نمیتونم بدم چون اطلاعاته کافی ندارم باید با کسی که باکس سازه حرفه ای هست صحبت کنید که با نرم افزار مدلینگ میکنن میسازن
بله در حده زیادی کوبش گلیدن بیشتر هست
اون دقته ایمیج که گفتم منظورم یکم بود که شاید اصلا مشحص نشه
کلا 10 کوبشش از 12 بیشتر هست
اگه ماشین هاچ بک هست یه 10 که 300 400 تایی باشه
جواب میده ولی اگه صندوقدار هست دوبل 10 جواب میده که رو هم بشن 500 600 تا
و اینم باید شما توجه کنین که با اون میدو سوپر اینقدر ووکال و های رنج زیاد میشه که باید دنباله سابه قدرتی باشی که بیسش گم نشه اون وسط
با این تفاسیر پیشنهاد شما کدوم مدل ساب هستش؟نقل قول:
شما اول بفرمایید
1.ماشین چی هست؟
2.برای ساب نهایت چقدر میخاین هزینه کنین؟
3.حتما میخاین همون میدو سوپر رو ببندین یا نه هنوز معلوم نیست؟
همین مید و سوپر هارو میبندم چون اهل صدای بلند هم هستم.ساب هم 1تومن تو فکر کلیدن 12extreme و یا ایمیج idq12 بودم.البته گفتم ساب کوبشی و با کیفیت و دقیق میخوامنقل قول:
سلام دوستام من دوتا امپ دارم یکی کنوود 720 وات مدل kac_m846 و سونی اکسپلود mn1004 با یک جفت باند 6975 ورژن 2 و ی ساب کدنس باکس کارخونه ای ولی نمیدون چند واته چون این سابو دست دوم خریدم ولی در حد نو هستش واسه همین نه کارتون داشت نه روش چیزی نوشته گه چند واته ولی خب خیلی بزرگه طوری که دو سومه صندوق عقب هاچبکو پر میکنه.....خب بری سر سوالم میخواستم بدون کدوم امپو به اسپیکر وصل کنم بهتره کدومو به ساب وصل کنم بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید.اگه ممکنه دلیلشم توضیح بدید بیشتر ممنون میشم.:n40:
همون گلیدن رو بگیر که ضرر نمیکنی بهترین انتخابه
ممنون.میشه درباره نتورک هم توضیح بدی که ستم رو نتورک ببندم یا نبندم چه فرقی میکنهنقل قول:
سلام دوستان
من دوتا امپ یه جفت باند با ی ساب کدنس دارم اینم مدلهاشون
1:امپ کنوود مدل kac-m846
2:امپ سونی اکسپلودxm-n1004
3:باند 6975 ورژن 2
4:ساب کدنس که نمیدونم چن واته واسه همین عکسشو یر میذارم
میخاستم بدونم باندو به کدوم امپ وصل کنم سابو ب کدوم اگه میشه توضیح بدین که چرا ممنون میشم:n40:
البته سایت نذاشت من عکس ابذارم :n28:
نه اینکه روی پیکان یا پراید میخوای سیستم ببندی که روت نمیشه بگی ماشینت چیه !! اون دوستمون چند بار ازت پرسید ماشین چیه راهنمایی که شما پیچوندی طفره میری جواب نمیدی داستان چیه ! بگو ما هم بدونم جالب شده برام :n23::n09:نقل قول:
ماشین؟؟؟؟مگه گفتم رو ماشین میخوام میبندم؟ میخوام رو موتور ببندم :n02:شایدم گذاشتم 1تانک خریدم. تانک ذوالفقار خوبه؟ صدا توش خوب میشه؟؟؟:n08: ماشین سمنده دوست عزیز ولی دوست ندارم رو سمند ببندم برا همین میخوام سیستمو کاملش کنم بعد حالا یا ماشین میشه بدون صندوق یا صندوق دار شایدم دوچرخه :n02: اینم توجه کن دندونامم مسواک زدم خجکله خجکل :n06:نقل قول:
ولی پیگان و پراید هم خودش ماشینه دوست عزیز خیلی ها پیکان جواناان میپسندن و خیلی ها هم پراید:n06:
پس یکی جواب مارو هم بده :n13:نقل قول:
حالا یه عکس بگیر شاید بچه ها تونستن بهت بگن مدلش چیهنقل قول:
بهترین کارم اینه سابت رو از باکس در بیاری پشتش فکر کنم مشخصاتش نوشته ببین چه مدلیه :n13:
دوست عزیز ساب رو به امپ سونی بریج کن و باندات و بده به امپ کنوودنقل قول:
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
با سلام مجدد خدمت همه دوستان.
دیروز تو ماشین یکی از دوستان صدای سیستمش رو گوش کردم. راکفورد باز بود . سابش p2 راکفورد با باکس فابریک بود. آمپ سابش رو نمیدونم چی بود. ولی صدای سابش خیلی خیلی با آهنگ هماهنگ بود که باعث تعجب من بود. خودم rs12 و آمپ 9105 کنوود دارم. میخواستم بپرسم از دوستان که علتش چی میتونه باشه این دقت؟ به آمپش مربوط بوده؟ من با ساب خودم دقت خیلی خوبی دارم ولی راکفورده 1 چیز دیگه بود. باکسم هم 32 لیتری سیلده. راستی ماشین اون بنده خدا 206 بود و ماشین من پرشیاست.
امیر عزیزنقل قول:
رفتار ساب به موارد مختلفی بستگی داره، از جمله:
1) توانایی بالفطره سابووفر و تکنولوژی ساخت آن
2) فاکتور های به کار رفته در طراحی باکس، اعم از لیتراژ و فرکانس تیون (در صورتی که ساب Ported باشه)
3) اما آمپلی فایر هم نقش بسیار مهمی بازی می کنه.
به نظر من آمپلی فایری میتونه در دقت یک ساب نقش مهمی داشته باشه که اولاً اوپ (Opa) خوبی داشته باشه، ثانیاً Damping Factor بالایی داشته باشه.
یکی از بهترین اوپ هایی که ساب رو حسابی خوش صدا و پر دقت می کنه، Burr Brown 2132 هست. چون فرکانس کاری بسیار بالایی داره و باعث میشه که قدرت و کیفیت در یک جا جمع بشن.
مورد دوم هم DF هست... اگر DF یک آمپ بالا باشه، در فرکانس های KickBass دقت بالاتر میره ولی قدرت مقداری کاهش پیدا می کنه.
اما اگر آمپ مونو DF بالایی داشته باشه، در فرکانس های زیر 80 هرتز نه تنها دقت و کیفیت بالاست، بلکه قدرت هم دست نخورده باقی می مونه.
به شخصه لایق ترین آمپ برای درایو کردن سابووفر های High-End و کیفیتی رو Helix A2 میدونم. درسته خیلی گرونه (2/300/00 تومان) ولی فوق العاده است.
برای ستاپ های قدرتی هم آمپ های راکفورد سری T واقعاً خوب هستند.
ساب P2 که فرمودید از رده ی متوسط راکفورد هست و اهداف آمریکایی ها در طراحی ساب به گرایشات قدرتی تمایل داره.
با دقت ترین ساب آمریکایی که شنیدم IDQ12 بوده، ولی در برابر نمونه های اروپایی مثل Dynaudio و Gladen حرفی برای گفتن نداره.
فراموش نکنید که ساب هایی با Wattage بالاتر از 500RMS معمولاً دقت پایینی دارند.
شاید تون صدای P2 به دلتون نشسته...
چون سلیقه ای ترین بخش یک سیستم صوتی، سابووفر هست.
سلام دوسته غزیزنقل قول:
این نظره شخصی من هستش
سابایه راکفورد کلا انچنان دقته بالایی ندارن سابه خودت که گلیدن هست دقتش از اون بالاتره پس از ساب نبوده
اگه میگفتی باکست پرتد هستش میگفتم از باکس بوده ولی گقتین سیلد هست پس از باکسم نبوده
گفتی نمیدونی امپش چی بوده ولی اگه راکقورد باز بوده پس به احتماله زیاد مونو راکفورد هم انداخته دیگه که کلا مونوهای راکفورد صدارو حشک میکنه خیلی کوبشی میکنه
و در اخر به نظره من مهمترین دلیل ماشینا بوده چون 206 اطاقش خودش یه جورایی باکسه بیس رو خیلی قشنگتر میکنه ولی ماشینایه صندوقدار به خاطره حجمه زیاده صندوقش دقتش حجمش کمتر میشه
ممنون از پاسختون. خودمم هم همین فکرو میکنم. 206 تو ماشینای هم رده خودش واقعا خوش صداس. صدای باند فابریک ماشین هم به دلیل قرار گیری درست محل تیوتر و ووفر یک سر و گرن از ماشین های دیگه بالاتره . صندوقش هم طوریه که انگار ساب رو داخل ماشین گذاشتی ولی پرشیا و سمند شرایط کاملا متفاوتی دارن.نقل قول:
خواهش میکنم
206 کلا ذاتش همینه
یه سابه 100 تومنی که 100 rms هم باشه توش بندازی اندازه 3 4 برابرش صدا میده