سلام
منم برگشتم ...
Printable View
سلام
منم برگشتم ...
ببخشید ...
چطور میشه برای خودمون آواتار تعیین کنیم ؟؟؟
یک مشکل کوچک ما که تا ابد این بازی را نمی کنیم.ما هم بالاخره یک روزی مثل کمال میشیم .نقل قول:
ولی یک پیشنهاد بهشون بگیم دو تا تاپیک ایجاد کنیم یکی برای راهنما (مثلا قرار دادن راهنماها و سایت های کمکی و نه راهنمایی فقط مخصوص این کار) ودیگری مثل همین که هر چی بحث بود تو این بکنیم بعد بگیم استیکی کنند.چطوره؟
یا دعوت می شی یا باید درخواست بدی که اگر دومی را می کنی به بهترین درخواست بده(و البته شرایطش را بخوان)نقل قول:
تو راهنمام در مورد ترایب توضیح دادم.نقل قول:
منابعم به ته کشید یکم بهم منابع بدین
انبارت چقدر جا داره؟نقل قول:
منظورت توی بازییه ؟؟نقل قول:
باید پرمیوم داشته باشی ...
اقا بگو انبارت چقدر جا داره بعدشم الان فقط انبارتو ببر بالا من بهت ریسورس میفرستمنقل قول:
بذار این اخره عمری یه ثوابی بکنم:46:
اخا persianknight تا 60 ساعت دیگه نوبلم میکنه
پرمیوم دارم ولی نمیخوام فعالش کنم در ضمن misagh.bb توی رپورتهات هست اکسپت کن
لوگوز جان برای من هم از هر کدوم 30k بفرست مختصات:889|294 اسم روستای من:A R T H A S
خوب دیگه ...نقل قول:
باید اکتیوش کنی تا بتونی عکس توی پروفایلت بزاری ...
شرمنده من مارکتام رو خیلی اپگرید نکردم اما هر چقدر بشه میفرستمنقل قول:
بعدشم اخر اسم منو اگه به جای گوز از گوس استفاده کنی ممنون میشم یا کلا از اسمم مهرداد استفاده کن
کسانی که دو روزه اومدین هی دم از تحول بستن و باز کردن میزنید اول به بازی وارد شید بعد بیاید اظهار وجود کنید این تایپیک هم صاحب داره بی صاحب نیست که هر کاری بکنید کلی از بچه های قدیمی این جا هستن اونا هستن که باید نظر بدن اینجا هم ارشیوی برای تازه وارد ها هست و یک راهنما کامل بازی .اینجا کلی گردن کلفت داره مگه الکی هست کمال. صفا. مصطفی. امین .زد2.بردیا .الندیل .الرود و کلی از بچه های دیگه. خیلی از بچه ها از این تایپیک خاطره دارن نمیشه همینجوری این همه خاطره رو با دوستان ول کرد و رفت:37::37::9:
15 ساعت فاصله داریم من بعدا از کاظم میخام واست بفرستهنقل قول:
این منو گفت:41:نقل قول:
به خدا من بیگناهم ، بعدش بگین چه جوری باید وارد بازی شد؟ میشه راهنمایی کنین؟
یه سوال دیگه کی میتونم اظهار وجود کنم؟؟؟؟
و این هم یک روکورد جدید .......
Haul: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 116.725 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 45.064 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 46.051 207840/207840
فقط شما که نه کلا میگم همه میتونن اظهار وجود کنن اما به اندازه :31:
خب اندازشو مگه شما باید تعییین کنید؟؟؟؟نقل قول:
حالا من چقدر میتونم اظهار وجود کنم؟
بقیه سوالامم جواب ندادی !!!!
ببین ما داریم این کارو میکنیم که تاپیک همیشه اداه داشته باشه . با این روند جالب نمیشه ادامه داد الان من 10 نفر ایرانی میشناسم که اینجا نیستن خوب دلیلشم معلومه چون خیلی شلوغهنقل قول:
قدیمیا که جای خود دارن .... :10:
سو تفا هم نشه من اینجا کاره ای نیستم:19: و مثل همه هستم من منظورم چیز دیگه بود شما دوست خوب ما اینجا هر کاری دوست داری میتونی بکنی:10: من منظورم کلا بازو بستن تایپیک بود همین بحثو ادامه ندین لطفا:46:
میدونم همه دنباله امر خیر هستین اما اما شلوغ بودن علتش چیه درخواست ریسورس که میشه تو خود بازی از دوستان در خواست کرد یا اسپم نویسی الکی یا سوالاتی که با یک سرچ ساده میشه پیدا کرد ما با کسانی که اینجا نیستن و نمیان کاری نداریم
یه چیز می گم ناراحت نشو ..نقل قول:
خودت نگاه کن به پستات از همه بیشتر اسپم دادی دی::10:
دیگه این بحث ها رو همین جا تموم کنید خواهشا...
توی بازی فقط طرف مقابلت یه نفر هست ...
ولی این جا همه هستن ... راحت تره ...
تا جایی که یادمه حدود صفحه 1000 که بودیم هم این بحث پیش اومد (میخواستم بگم خیلی هم تازه وارد نیستم :31:)
اما کلا به این نتیجه رسید که این شکل خیلی خوبه
الانم به نظر من اینجا به همین شکل جالبه
لورد عزیز من منظور خاصی نداشتمااااااااااااااااااا اااااااا !!!! اما خوب باید بذاریم جوونا هم بحثاشونو بکنن اخرش بگیم نه همینی که هست :46::27:
بابا به خدا من تازه کارم
پالادین به چه دردی میخوره ؟؟؟
یه چیزی تو مایه های هیرو توی بازی های دیگه می مونه ...نقل قول:
به خیلی دردا میخورهنقل قول:
کلا چیزه خوبیه
رئش کارشم اینه با هر حمله یه درصدی هست Progress towards finding a new item: که اضافه میشه وقتی 100 شد اسلحه میگیری که مثلا قدرت LC رو 30% اضافه میکنه
ITEM LIST
Halberd of Guan Yu - It increases the offensive fighting power of your Spearman by 30% and their defensive fighting power by 20%
Paracelsus' Longsword - It increases the offensive fighting power of your Swordsman by 30% and their defensive fighting power by 20%
Thorgard's battle axe - It increases the offensive fighting power of your Axeman by 30% and their defensive fighting power by 20%
Nimrod's long-bow - It increases the offensive fighting power of your Archer by 30% and their defensive fighting power by 20%
Kalid's telescope - Scouts always see all of the villages troops including those that are not at home. (Paladin attacks normal, defends like a scout so can only be killed by scouts.)
Mieszko's lance - It increases the offensive fighting power of your Light cavalry by 30% and their defensive fighting power by 20%
Nimrod's composite bow - It increases the offensive fighting power of your Mounted archer by 30% and their defensive fighting power by 20%
Baptiste's Banner - It increases the offensive fighting power of your Heavy cavalry by 30% and their defensive fighting power by 20%.
Carol's morning star - Increases the damage caused by rams by 100%
Aletheia's Bonfire - Increases the damage by catapults by 100%
Vasco's Scepter - The nobleman lowers the loyalty by at least 30. It also raises the fighting power by 30% offensively and by 20% defensively (Nobleman only).
EQUIPPING ITEMS
You can equip your paladin with this item in your weapon chamber. Once you are in the weapon chamber, just click on the item that you wish to equip. Your weapon chamber is available in your Statue if you have it built. You must also have found an Item before you can equip it.
PALADIN FAQ
How do I get a paladin?To get a Paladin you must build a statue in your village. Once the statue has been built, you will be able to train a paladin in it just like you would any other troop.
How many paladins can you have?Each player can only have one paladin at a time. If you already have a Paladin and you train a new one in another village, the "old" on will disappear.
How do I get items faster? To get items faster send your paladins on attacks. The more troops the paladin helps kill the more the progress bar will increase.
Can you ever lose items?I don't believe you can unless you restart or are rimmed. If your Paladin is killed in battle or trained in another village the weapons chamber remains the same.
NOTE: Internet Explorer users have experience problems in equipping items. Often times your weapon chamber, which will look similar to the first picture, will not allow the items to be viewable. You will have to use another browser such as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to equip your items.
يه سوال ؟
مگه تو هر روستا نميشه يه پالادين ساخت
اگه جواب مثبته
پس چرا من كه روستاي دومم رو گرفتم و ميخواستم پالادين بسازم نميذاره و در عوض يه لينكي بود كه پالادين رو از روستاي قبلي منتقل ميكرد به روستاي جديد
درضمن شايد براي جواب بدونين بهتر باشه كه من تو w15 رو ميگم؟
اميدوارم اين ديگه اسپم نباشه گرچه من به ندرت پم ميدم چه برسه به اسپم:31:
چطوری ؟ :31:نقل قول:
میثاق جان ناراحت نشو ولی رئیس ترایب چون خیلی از مختصات ما دور بودی اینوایتم رو WithDraw کرد
.::\ ببخشید /::.
هر نفر کلا یه پالادین میتونه بسازه و اگه تو روستای جدیدت بسازی قبلی میمیرهنقل قول:
چطوری می تونم به یکی حمله کنم؟
اولا صلح بهترین هست می خوایی برا خودت دشمن درست کنی؟نقل قول:
بعدشم مگه شما راهنما رو دانلود نکردی؟
همون که صفحه اوله
من لول اسمیتیم زیاده دارم کم میکنمش ایا برای نوبل ساختن و اکادمی من مشکلی پیش میاد و کلا این اسمیتی چیکارا میکنه اگه لولش رو کم کنم که به ضرر من نیست
اگه می شه یکی از بچه ها دوباره اون فایل آموزشی آپلود کنه و لینکش رو برام بزاره
اسمیتی برای گرفتن تکنولوژی سرباز ها هستش حسین جان
در ضمن توی همه ورلدها به غیر از و1 و و10 و و12 تکنولوژی ها لول نداره ولی توی این سه تا و 3 تا لول داره
یکی بگه دیگه چطوری می شه حمله کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این ها رو که میدونم الندیل جان می خواستم بدونم دارم لولشو میارم پاین چه اثری رو اکادمی داره مرسی
این هم فایل راهنما تا قوی نشدی حمله نکن لطفا:27:
کد:http://rs65l3.rapidshare.com/files/101938652/2901637/tribal_war_help_persian_ver_0.7.0.doc.zip
كسي ميدونه مصطفي كجاست؟
همین اطراف بود نمیدونم کجا رفت:31: