با ایرانسل شیک و با استانداردهای جهانی قدم بردارید
10- در باره اپراتور سوم هم یه چیزی بگم اینقدر از اپراتور سوم نترسید:22:. اول از اینکه اپراتور سوم درسته که کارش رو از مهرماه شروع میکنه ولی طبق قانون به این زودی نمی تونه سیمکارتاش رو بده و فکر کنم سری اول سیمکارتاش سال 88 بیاد. تا اون موقع هم ایرانسل انشاا... به قدر کافی جا افتاده که شما حاضر به عوض کردن اون نباشید:7:. دوم اینکه اون اپراتور هم وقتی وارد مرحله عمل بشه با مشکلات زیادی رو به رو ست تا جا بیافته. نسل سوم بودنش هم خیلی گولتون نزنه با این مبحث فیلترینگ و این محدودیت ها و احتمالا هزینه های بالای خدمات ارزش افزوده فکر نکنم به این زودی ها بتونیم باهاش آداپته بشیم.
با ایرانسل شیک و با استانداردهای جهانی قدم بردارید
11- یه خواهش دارم: تو فامیل و دوست و آشنا :10: از ایرانسل تعریف کنید نه تعریف الکی بلکه واقعیتها رو بگید. اگه کسی هم گفت ایرانسل بده سر سری ازش نگذرید. ازش دلیل بخواهید اگه قانع کننده نبود جوابش رو بدید و باهاش بحث کنید و جلوی تبلیغات منفی رو بگیرید:28:. و امیدوار باشید. البته اون شهرهایی که آنتن دهی درستی ندارن بهتره فعلا خودشون رو قایم کنن:9: . ولی بدونید اگه تو این تاپیک مشکلات زیادی درباره ایرانسل مطرح شده بخاطر اینکه که معمولا وقتی مشکل نباشه و همه چیز خوب باشه کسی چیزی رو مطرح نمیکنه و اینجا محل طرح مشکلاته بنابراین فکر نکنید که مشکلات خیلی زیاده. مثلا من جزو اولین کسانی بودم که ایرانسل دائمی گرفتم و تا حالا هم خدا را شکر مشکلی نداشتم:25:. و خیلی ها هم مثل من حتما مشکل نداشته اند. پس زیاد نا امید نباشید.
همانطور که گفتم من هر روز این تاپیک رو می خونم ولی شاید تا مدتها دیگه حرفی نزنم می دونم دلتون برام تنگ میشه:40:.
ولی قبول کنید که یه کم آرامش گرفتین و دلداری های من اثر کرد مگه نه!
در ضمن اگر غلط املایی یا ادبی رخ داده ببخشید ساعت 5 بامداده و با عجله نوشتم:42:
تمام