دوستان ، ارزش داره برای VT50 صبر کنم ؟! یا VT30 بگیرم بره ؟!
حدس میزنید قیمتِ حدودی اش چقدر باشه !؟
Printable View
دوستان ، ارزش داره برای VT50 صبر کنم ؟! یا VT30 بگیرم بره ؟!
حدس میزنید قیمتِ حدودی اش چقدر باشه !؟
اگر عجله ای ندارید صبر کنید.مطمئنا ارزش داره بهرحال مدل جدیدتره و با مشخصات بهتر و قوی تر.نقل قول:
سایز 55 به نظر من با توجه به قیمت دلار فکر کنم بین 5 الی 6 تومن باید قیمت داشته باشه.
سلام
کد مخفی برای نمایش مدت زمان کارکرد p50st30 چیه؟
منم سوال این دوست بالا رو دارم لطفا راهنمایی کنید
در جریان نیستید نمایندگی ها حدودا" کی میارن این VT50 رو ؟!نقل قول:
مرسی
آره که ارزش داره خیلیم ارزش داره من خارج کشور بودم تصویر st50 رو دیدم با vt30 واقعا فرق داره دیگه چه برسه به vt50 من خودم منتظرم ایران بیاد با گارانتیشو بخرم اگه ایرانم نیاد ایشالا ایندفعه اولین سفری که برم میخرم.نقل قول:
احتمالا اواخر پاییز یا اوایل زمستون.نقل قول:
بازار هیچیش معلوم نیست . ولی به نظرتون از اینی که هست پایین تر میاد ؟ من که فکر میکنم بالا میره ولی پایین نمیاد
سلام پونل جان
ببخشید که شمارو خطاب قرار می دم.فکر کنم شما از بهمن 90به این ور vt30 گرفتی. می خواستم بپرسم در کل ازش راضی هستی؟ با فن هاش مشکلی که پیدا نکردی؟چون شنیدم ریز گردها تو اهواز غوغا می کنه فن های تلویزیون همه اون هارو تو تلویزیون نمی کشه؟ فن هاش صداش کمتر و بیشتر نشده؟راستی فن هاش قابل تعویض هست(مثل کامپیوتر)؟تا چه سالی خدمات پس از فروش داره؟ تا چه سالی فن هاش گیر می آد که بشه عوضش کرد؟ اگه الان من بخوام یه تی وی بخرم هنوزم همونو پیشنهاد می کنی؟ شرمنده سوالهام زیاد شد.
با تقریبا 3تومن چیز بهتری سراغ نداری؟(من 42 می خوام بگیرم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما که با تی وی تون به مشکل خوردید چی؟با 3 تومن چیزی برام سراغ ندارید؟
البته ببخشيدنقل قول:
ولي مگه شما چند سال ميخواي از تي وي استفاده كني كه اينقدر نگران تعويض قطعاتش هستي. ما كه هيچ مشكلي نداشتيم.
:18: