از همه دوستاني كه ياري كردند ممنونم .....بعد از مدت ها يه سوال پرسيدم همه هم بلد هستند ولي يك نفر هم حتي 2 خط آموزش واسه من نذاشت كه بدونم بايد چه جوري سيو با xlive بكنم كه بعد بي مشكل لود بشه :41::41:نقل قول:
ممنون:41:
Printable View
از همه دوستاني كه ياري كردند ممنونم .....بعد از مدت ها يه سوال پرسيدم همه هم بلد هستند ولي يك نفر هم حتي 2 خط آموزش واسه من نذاشت كه بدونم بايد چه جوري سيو با xlive بكنم كه بعد بي مشكل لود بشه :41::41:نقل قول:
ممنون:41:
دوست عزیز جواب سوال شما با یه سرچ ساده پیدا می شه.تو تاپیک مشکلات اجرای بازی اگه سرچ می کردید زودتر جواب رو پیدا می کردید:نقل قول:
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3282475&postcount=456
:دی کجاش کل کل بر انگیزه !!!نقل قول:
من گفتم که به این صورت نیست آخه یکی میاد نگاه میکنه فکر میکنه واقعا دیمیتری خودش اومده و به رومن تیر زده و اونو کشته که البته قصد چنین کاری رو نداشت اتفاقی رومن کشته شد!!!!
خب اونطور که من احتمال میدم این باید Gta V باشه ! هنوز خبری زیادی ازش منتشر نشده . اما گمونم خیلی وقته کارشو شروع کردن که راک استار گفته 2009 یا 2010 عرضه میشه . اگه این Gta V باشه که فکر کنم اصلا رو PC جواب بده ! شاید اینکه روی یه سیستم i7 و یه 280 ! (البته من شدیدا منتظر Gta V هستم . تا اون موقع هم 360 میخرم !)نقل قول:
--------
راستی چرا پایانش بده ؟ یعنی از بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد ؟! :(
البته بگم که وقتی رومن بمیره کیت هم باهاتون قهر میکنه ! و اگه رومن نمیره کیت میمیره ! پس باید از بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد !
--------
آدرس اون سایتی که توش یه دختره هست میتونی باهاش دوست بشی پلیس اومد دنبالت با یه شماره بره رو بگید لطفا . ( و نحوه دوستی!)
دوستان
تو سايت اصلي بازي يك پچ براي اين بازي گذاشته
كسي خبر داره اين پچ براي چيه ؟
پچ حدود 33 مگا است
اينهم آدرس :
کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
این پچ خیلی وقته منتشر شده و باگهای بازی رو برطرف میکنه
استاد ميشه نحوه بازي را بگينقل قول:
من تو مرحله اولم
با دكمه ها هم آشنا نستم
نمي دونم چيكار كنم
راستي پچ كاري با كرك بازي نداره ؟؟؟
بله کرده .
به فایل Readme مراجعه کنید . همه کنترل ها رو نوشته :)
نه دوست عزیز !!!!نقل قول:
Gta V کجا بود ؟؟؟؟
من این عکس رو خیلی وقته دیدم....
همش هم ادیت هستش...
GTa V به این زودی ها ریلیز نمیشه....
چند نسخه GTA ریلیز میشه که عدد نداره....
Rockstar بعد از چند نسخه تازه به ساخته Gta V می پردازه....
مثل Vice City و San Andreas که بعد از GTA III منتشر شدن...
بچه ها چه حالی میده نوحه بذاریم توی ماشین !
------
کوییک : من این خبر Gta V رو از منابع معتبری مثل بازی سنتر و .. شنیدم . خود راک استار گفته . بهتره بری یه سر بزنی .
+ اینکه . بله ریلیز میشه . مثل اون نسخه انحصاری که قراره برای XBOX 360 بیاد و منم میخوام بخرم !
اسمش اینه :
Lost and Damned