درسته شعبه ای که بیمه امین دارهنقل قول:
Printable View
درسته شعبه ای که بیمه امین دارهنقل قول:
دوستانی که با سیستم پایای بانکی اشنا هستند و باهاش کار میکنند لطفا جواب بدن
پنج شنبه عصر ساعت 6 برای یکی از دوستان از طریق پایا پول انتقال دادم ولی هنوز نرفته برسه به حسابش ؟
مگه نباید مثلا 2 ساعت بعد حدود ساعت 8 میرفت به حسابش ؟
و جمعه هم که نعطیله و فکر کنم کلا پایا جمعه نمیره
پايا و ساتنانقل قول:
فقط ساعت اداري انجام ميشه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
یعنی به نظرتون من که پنچ شنبه عصر ساعت 5.30 واریز کردم شنبه میره میشینه رو حساب ؟ از این مطمئنید ؟نقل قول:
بلهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان من یه سوال داشتم من خونم رو فروختم وتا وام مسکنم جور بشه یه مدتی باید صبر کنم پولم رو گذاشه بودم ایران زمین بعد یکی از دوستان بهمن گفت آینده بزار سودش بیشتر ومن هم بردم آینده طرح آفتاب گذاشتم الان نگرانم که نکنه کلاهبرداری بشه به نظرتون قابل اعتماده این بانک چون سود روز شمار سالیانه اش فکر کنم 22 تا 23 درصده مشکوک نیست
میشه گفت نصف بانک ها الان دارن سود بالای 20 درصد میدن به مشتری هانقل قول:
بانک نگرانی نداره فقط سمت موسسه ها نرید
سلام
دوستان پرداخت اینترنتی قبوض محدودیت مبلغ داره؟یعنی مبلغ های زیر 1000 تومان یا 5000 تومان رو پرداخت نمیکنه؟
تو بانک ملی که پرداخت نمیکرد.رفتم بانک رفاه دیدم اونم پرداخت نمیکرد ولی یه خطا داد و گفت کارت شما محدودیت داره!!البته مبلغ بیشتر از 5000 پرداخت میشد
الان گیر کردم کارت از سمت بانک محدود شده یا خود بانک ها محدودیت ایجاد کردند؟؟؟
سلامنقل قول:
بله محدود کردن و اینکارشون هیچ دلیل قابل قبولی نمیتونه داشته باشه
4 تا بیسواد و انگل مسئول باشن همین میشه.
شما میتونید از برنامه اندرویدی آپ استفاده کنی
یه قسمت داره به نام کیف پول و 5 تومن به بالا میتونی شارژش کنی و بعد به راحتی قبض های زیر 5 تومن رو پرداخت کنی.
بسته به بانکی که ازش انتقال دادید داره مثلا ملت سرویس پایاش اتومات هست و قطعا همون عصر پول برداشت میشه و به بانک مقصد ارسال میشهنقل قول:
حالا اگر بانک مقصد هم اتومات باشه حتما همون پنج شنبه حدود ساعت هفت و هشت غروب واریز میشه به حسابش اگرم حالت دستی باشه و کارمندی باید اوکی کنه قطعا جمعه ساعت یک یا سه واریز میشه
روز جمعه هم پایا کار می کنه البته اگر تا ساعت یک از حسابتون برداشت بشه همون جمعه هم به حسابتون واریر میشه
متاسفانه یه سری از بانکها مثل ایران زمین و دی و .. پایاشون دستی هست
اما ملی همون لحظه انتقال رو انجام میده یا ملت چند دقیقه بعدش از حسابت برداشت می کنه