اینم سرویس من امروز وصل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرویس من امروز وصل شد
اطلاعات سرویس + تست خارجی:n01: لطفانقل قول:
این چه سرویسیه؟ کدوم شهر هستید؟نقل قول:
ابولفضل جان شما هر ماه چقدر دانلود میکنی؟
منظورم اگه 24 ساعت سیستم روشن باشه چند گیگ دان میکنه؟
اگر به طور متوسط سرعت دانلود شما رو 70 در نظر بگیریم شما هر دقیقه میتونی 4.2 مگ دانلود کنی که تو یه ساعت میشه 250 مگ
خوب حالا اگه سیستم شما از صبح تا شب 24 ساعت آن باشه و یک ضرب دانلود کنه و پدر سیستم رو در بیاره میشه سر جمع 6 گیگ در عرض یه روز
خوب حالا من کمتر از هزینه سرویس شما داره پرداخت میکنم و هر شب هم بدون چون و چرا حداقل 5 گیگ دانلود میکنه ولی دیگه نیاز نیست که صبح تا شب پدر سیستم رو در بیارم :n09::n09:
پس به این نتیجه میرسیم که نامحدود شما به درد دانلود نمیخوره هیچ به درد وبگردی هم نمیخوره :n02::n02::n02: چون سرعت 260 با سرعت 70 برابر نیست :n02:
نقل قول:
سرعت 70 نیست رو 80 هست.
دوما من کمتر از شما پول میدم ماهی 14 تومن میدم که برای این سرعت دانلود هیچی نیست.:n16:
الان نزدیک یک ساله دارم 1 ترابایت دانلود داشتم حالا اگه 24 ساعته سیستمو روشن میذاشتم بیشتر از این دانلود میکردم شاید نزدیک 3 ترا.
همیارنت... زیر نظر شهرداری شیراز :n08:
راستی یه سوال داشتم چرا موقع نگاه کردن ویدیو سرعت تا 150 میره و قفل میشه رو 150 اما موقع دانلود از 85 بیشتر نمیشه.ممنون:n16:
این آی پی برای تست { شبکه لوکال } استفاده میشه به خاطر همین زمانش خیلی کمه چون در واقع خود کامپیوتر ماستنقل قول:
تست از همه جای دنیا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]