اریا فون رو نمیدونم ولی من خودم خطم دی ال سی هست و از مخابرات طرح برنا 3 مگ رو گرفتم ولی سرعت دانلودم بیشتر از 230 تا نمیره در حالی که بعضی های دیگه که مثل من طرح برنا دارن سرعت دانلودشون بالا 300 هست. فکر کنم اریا فون راست گفته :n21:نقل قول:
Printable View
اریا فون رو نمیدونم ولی من خودم خطم دی ال سی هست و از مخابرات طرح برنا 3 مگ رو گرفتم ولی سرعت دانلودم بیشتر از 230 تا نمیره در حالی که بعضی های دیگه که مثل من طرح برنا دارن سرعت دانلودشون بالا 300 هست. فکر کنم اریا فون راست گفته :n21:نقل قول:
اول بستگی داره خطتون توی مخابرات روی چند بسته شده باشه، واسه dlc ها فک کنم همه اندازه هم باشن توی هر مرکز مخابراتی،و بعدش نرم افزاری که بازهم میتونن سرعت رو محدود کنن، مثل اینجا که خطها رو روی 2مگ محدود کردن،سرعت روهم دوباره روی 1 مگ محدود!
اما معمولاً همه جا سرعت رو باز میزارن مثلاً من تهران یکی از اشناها از پارس آنلاین سرویس داشت و خطش روی 4 مگ بسته شده بود سرعت هم تا 400-500 میرسید
حالا خوب یا بد ما گرفتیم کاری هم با نت نمیکنم که بخوام کاری با کسی داشته باشم بی آزارم کلا برا خودم میچرخم :n02:نقل قول:
سرعت نت آریا فون هم طبق تستی که گرفتم اینو نشون داد برا مخابرات که قبلا داشتم تقریبا نصف این سرعت بود این الان نت دو مگش هست که گفته تا چند وقت دیگه سه مگ میشه :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو ببینین، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق معمول کل کشور میتونن بگیرن، بجز خطهای dlc مخابرات خراب شده
یادش بخیر من شبانه داشتم توی بهارستان فاز 2 اواخر سال 88 تقریبا چند روز مونده بود به عید اولین اینترنت adsl رو من گرفتم 128 که شب ها هم تا یه مدت که یادم نیست با سرعت 128 کیلو بایت رایگان از ساعت 1 تا 5 دانلود داشتم.نقل قول:
روزگار باحالی بود خیلی حال کردم وقتی اولین بار نت پر سرعت داشتم هی از میهن دانلود دانلود داشتم دفعه اول که نتم وصل شد رفتم میهن دانلود رو باهاش باز کردم چقدر کیف کردم که سرعتم بالاست اون موقع ها تا یه ذره راه افتادم شروع کردم به دانلود سریال از فارس کیدذ اون موقع ها تا فصل 2 سریال فرینج رو روی dvd خریده بودم بعدش که نت گرفتم میزاشتم شبا از فارس کیدذ قسمت های جدیدش را دان میکردم بعد یه مدت سایت های خوبی باز شدن که مدیا فایر میدادن عالی هم بود یادش بخیر:n12::n02::n02::n05::n05:.الانم هم 2 مگ شبکیه دارم dlc.ولی خوب راضی کننده نیست واسم با این که نا محدود دارم استفاده میکنم ولی فایده نداره.سرعتش پایینه ولی خدارو شکر بازم هست.چون پسر داییم توی اندونزی 20 مگ داره میگه از سایت های ایرانی نمیشه دان کرد و حتی اگه دان هم کنن دو روز بعد میان به جرم نقض کپی رایت میگیرنش.بالاخره درست سرعت کمه ولی فیلم مفت سریال مفت بازی و نرم افزار مفت
اینم سرعت حال حاضر من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی جاها بدجور قانون کپی رایت رو رعایت میکنن. الان من موندم مثلآ من برم امریکا بعد از اونجا مثلآ یه بازی از سایت میهن دانلود دانلود کنم میان منو جریمه میکنن/؟؟؟؟؟نقل قول:
جالبه دیگه دارن اینترنت 8 مگ هم میدن اونم به هر کسی با سرعت دانلود 800 و سرعت اپلود بالا 100 با اینکه هنوزم قانون اینه که به کاربرا خونگی بیشتر 128 ندین :n19: ظاهرآ دیگه شرکتا کاری به این قانون ندارن :n19: اگه پروژه اینترنت ملی اخراش بود میگفتم شاید دارن ما رو انتقال میدن به اونجاها :n19:
ولی خوب در عرصه میانگین سرعت هنوز گمون نکنم رسیده باشیم به کشوری مثل افغانستان :n21::n21::n21:
توی خارج از کشور هم میتونن غیرقانونی دانلود کنن، اما فرهنگش رو دارن، و درآمدشون طوری هست که مشکل واسه خرید اصل روی دیسک مثلاً بلوری ندارن، الان یه بازی مثلاً dmc قیمتش $50 هست ما بخوایم اصل بخریم میشه 180000 هزار، واسه خودشون زیاد نیست، اما ما تقریبا فقط پول دیسک خامش رو میدیم 1000تا 2000تومن، اما در نهایت اونها جامعه ای پیشرفته، شاد هستند اما ما هرروز بیشتر تو مشکلات غرق میشیم، اونها هنوز تکنولوژی جدید عادت نکردن که یه جدیدتر میاد ما همین هم که داریم داره به مرور بدتر میشهنقل قول:
.....................