نقل قول:
شاتل سرویس های نامحدود هم داره قیمتش فرق میکنه.مصلحت تو پول در آوردنش اون حمش زود تموم میشه زودتر باید شارز کنه سرعتشم بالاتر (به هوای اینکه زودتر تموم بشه). یکی هم مثل من با خیال راحت دانلود میکنه بدون ترس از محدودیت
Printable View
نقل قول:
شاتل سرویس های نامحدود هم داره قیمتش فرق میکنه.مصلحت تو پول در آوردنش اون حمش زود تموم میشه زودتر باید شارز کنه سرعتشم بالاتر (به هوای اینکه زودتر تموم بشه). یکی هم مثل من با خیال راحت دانلود میکنه بدون ترس از محدودیت
نقل قول:
شما با برنامههایی که پهنای باند رو بهت نشون میدن تست کن اون موقع میفهمی این اعداد راست یا دروغ
دوست عزیز سرعت دانلود 128 در شرایط ایده آل برابر 16 هستشنقل قول:
اما چنین حالتى به ندرت پیش میاد و سرعت مناسب براى 128 در حدود 14 مناسبه
اما وقتى اوج سرعت دانلود براى 128 در کل سه هفته فقط 12 باشه ، فکر نمیکنید یه جا ایراد داره
بله سرعت دانلود 12 براى 128 کاملا منطقى هستش اما نه اینکه سرعت دانلود در تمام ساعات (حتى 2 تا 8 صبح) از این حد فراتر نره
(بماند که در ساعات اوج مصرف سرعت دانلود به8-9 هم کاهش پیدا میکنه)
اوج مصرف را خیلی امیدوارانه گذاشتی مال من 5 6 میرسهنقل قول:
نقل قول:
براى من هم اینطوریه :41:
فقط چون تاکیدم بر روى اوج سرعت بود زیاد نخواستم بر شرایط بد در ساعات اوج مصرف تاکید بکنم :46:
درویش جان اصلا" برنامه هم نیاز نیستنقل قول:
کافیه توی مودم به قسمتی که عکسش رو میزارم بروید و دو گزینه ای رو که مشخص کردم مشاهده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت پهنای باند واقعی که ISP در اختیار شما قرار میده رو نشون میده.
:21:
نقل قول:نقل قول:ای بابا.نقل قول:
سرویس 64 شاتل سرعت دانلودش همیشه روی 13 ثابت هستش.
برم اعتراض کنم !
سلام
چند تا سوال داشتم
1.کسانی که adsl استفاده میکنن آسیا تک ترافیک داره؟میگن دیر بالا میاد؟؟؟
2.مودم های Corecess و Asus
کاراییش چطوره؟؟؟
3.برای سرویس 64 آسیا تک کارت لازمه؟؟؟
ممنون:11:
تموم نميشه!نقل قول:
دوستان اگه بخوام با سرعت 64 (در واقع همون 56) تمام روز On باشم بنظرتون محدودیت 8 گیگ، چندوقته تموم میشه
آخه تا به حال 128 نامحدود داشتم و خیالى نبود اما حالا باید حساب شده تر عمل کنم
من يك زماني 64 كيلو بيت از پارس آنلاين داشتم با سه گيگ محدوديت ترافيك...
ولي در عرض 1 ماه كاملا مصرف نشد. بس كه سرعتش كم بود.
آره، پارس آنلاين اخيرا خيلي افتضاح شده.نقل قول:
در ضمن یه 3 هفته اى هستش که سرعت پارس آنلاین کم شده (بخصوص در رشت)
هفته اول که سرعت 128 من شده بود 64 ...هفته دوم شد 85 ... و الان یه هفته هستش که سرعتم 100 شده
من در ايام نوروز با سرعت 220 كيلوبيت دانلود مي كردم.
با اينكه سرعت قراردادم 128 بود... و نامحدود!
ولي الان كه همان 128 رو با 5 گيگ محدوديت دارم، سرعتم از 80 كيلوبيت بيشتر نميشه:41:
جالبه!نقل قول:
دیروز رفتم نمایندگیش گفتم که اوج سرعت 128 من حتى در ساعات 3-6 صبح 12 هستش ...گفتند 12 براى 128 عالیه!!
من از اينها 128 داشتم با 22 كيلوبايت، سرعت متوسط دانلود.(فروردين ماه) حالا 12 عالي شده؟!!
مسلما بي ربط نيست.نقل قول:
اصلا مسئله شیر بودن ربط به این داره که در تمام ساعات شبانه روز سرعت 128 حتى از 12 بالاتر نره؟
13 كيلوبيت يا كيلوبايت؟نقل قول:
اگه منظورتون كيلوبايته كه سرعتتون عاليه!