دوست عزيز من هنوز نخريدم ديدم بعضي از مودم ها ناراضي هستن گفتم صبر كنم عجله نكنم تا ببينم چي ميشه.نقل قول:
Printable View
دوست عزيز من هنوز نخريدم ديدم بعضي از مودم ها ناراضي هستن گفتم صبر كنم عجله نكنم تا ببينم چي ميشه.نقل قول:
من برای استفاده از فروم مشکلی ندارم اما سرعت منم خیلی بد شده .. نمی دونم دارن چیکار می کنن ... ما سمت یوسف آباد هستیم ...:13:نقل قول:
يكي جواب سوال من رو ميده؟؟؟ از بس متفاوت ديدم و شنيدم گيج ميشم بعد ميگن چند وقته ميخوا بگيري. خوب وقتي هنوز نه مودمش معلومه چيه نه سرويسش عجله اي چي برم بگيرم؟!نقل قول:
دوستان سلام
من الان با v/p/n وارد این فروم شدم .
بدون v/p/n این پیغام رو میده . حتی نمیتونم برم سایت بانک سامان برای پرداخت قبوض .
قضیه چیه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان فقط با سرعت 128 و پرداخت 3 ماه یکجا میتونید مودم رایگان بگیرید.هزینه اش هم بستگی به روزی که ثبت نام میکنید کم و زیاد میشه.از 95000 تومان تا 150000 تومان.نقل قول:
دوست عزیز برای 128 این نتیجه تست تقریبا درسته.نقل قول:
واسه سیستم دومت یه کارت شبکه وایرلس یخر.نقل قول:
سرعت آپلودش چی ؟؟؟نقل قول:
اون درسته ؟؟؟
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
خواهشا روشی رو بگید که بشه از مودم ایرانسل برای سرویس مبین یا برعکس بشه استفاده کرد. من شنیدم با تغییراتی در ستاپ میشه این کارو کرد.
با تشکر
برای من هم دقیقاً همین جوریه. فکر کنم می خوان فرهنگ استفاده از چی چی ان را پایه گذاری کنن. دستشون درد نکنه که اینقدر به فرهنگ سازی اهمیت میدن :5:نقل قول: