Acer Aspire 4738نقل قول:
سلام
یه لپتاپ تا 700 تومن واسه کار های مهندسی (عمران) میخواستم ممنون میشم باتری خوبی هم داشته باشه
Core i3 380M@2.53GHz
,3MB L3
DDR3 2GB 1333MHz
+500GB SATA
14" (1366 x 768) LED LCD
620,000T
مدل لنوو هم هست . . .
Acer Aspire 4738نقل قول:
سلام
یه لپتاپ تا 700 تومن واسه کار های مهندسی (عمران) میخواستم ممنون میشم باتری خوبی هم داشته باشه
Core i3 380M@2.53GHz
,3MB L3
DDR3 2GB 1333MHz
+500GB SATA
14" (1366 x 768) LED LCD
620,000T
مدل لنوو هم هست . . .
سوال شما چی هست منصور جان . . ؟نقل قول:
کسی نمیتونه جواب منو بده ؟؟
با عرض سلام
سال نو همه مبارک باشه
می خوام یه لپ تاپ بگیرم بودجه من تا 800 هزار تومنه
موارد استفاده من هم بیشتر فتوشاپ و طراحی دکوراسیون داخلی و کارای گرافیکی و designer هست
شما دوستان با این مواردی که گفتم چی پیشنهاد می کنید؟
ممنون
سال نو همگی مبارک
بین dell inspiron 5010 و hp probook 4520s کیفیت ساخت بهتری داره و بیشتر توصیه میشه.
کانفیگ بالای هر دو تقریبا یکیه قیمتشون هم فرقی نداره.حالا با توجه به کیفیت و خرابی و گارانتی و خدمات و ... کدومو بگیرم؟
ممنون میشم سریعتر کمکم کنین که تا یکی دو روز دیگه بگیرم.
یه سوال !!!اسکرول لمسی لپ تاپم از کار افتاده!!موس حرکت میکنه ها وای اسکرول بالا پایین نمیشه:( راهنماییم کنید چی کار کنم؟؟
با سلام
دوستان حقیقتش من میخوام این مدل رو با این کانفیگ بگیرم و قیمت هم اخرش بهم 900 داده !
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.56 کیلوگرم
پردازنده: Intel Core i5 2.66 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHzامکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6370 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر :
HP ProBook 4520s
به نظرتون ایا به درد من دانشجو میخوره ؟؟؟؟ فقط باهاش نهایت اینترنت - بازی - موزیکی چیزی داشته باشم
ولی بچه ها فک کنم میگن VGA به درد نمیخوره ؟؟؟؟ ایا راست میگن ؟؟؟؟ یعنی به درد من نمیخوره که مثلا" ماهی 1 دونه بازی مثل مافیای 2 یا PES 2011 بازی کنم ؟؟؟؟
ممنون میشم نظرتون رو بگید که برم بگیرم ....
سلام دوستـــــان گرامی
اگه بخوام یه لپ تاپ تا سقف 1 میلیون تومان بگیرم پیشنهادتون چی هست؟!!
ترجیحا دوس دارم سونی باشه:20:
و البته باتریش هم قوی بـــــاشه:46:
سلام دوستان
1 نوت بوک معرفی کنید میخوام تا 5 شنبه همین هفته بگیرم تا قیل 13 بدر
بین 700 تا 750 بیشتر نشه حتی یک 100 تومنی هم بیشتر ندارم اگر هم کمتر شد که چه بهتر
فقط مشخصات امل رو برام بنویسین
کاریردام :
1 - کارهای معمولی مانند اینترنت و فتو شاپ بعضی وقتها و دیدم فیلم
2- زاویه دید مانیتورش خوب باشه
3 - بازی هم برای sims میخوام و یازی های در همین سطح
4- برند برام مهم نیست
5- اگه باطری قوی بود چه بهتر
6- گارانتی معتبر
7- hdmi هم اگه داشته یاشه که عالی میشه
8- گرافیک ترجیحا nvidia
9- وب کم هم داشته یاشه
اگر ادرس هم دارید که قیمت مناسب میده برام پیغام خصوصی بدین تهران هستم
در آخر ییخشید اگه با 750 نوت بوک در حد نوت بوک 1 تومنی خواستم
به کارکرد خودت بستگی داره عزیزم.5010 داغ کردنش معروفه.اما علاجم داره که یه کولر پد همراهه.خرابی دل کمه به شرطی که همیشه یه کولر پد زیرش باشه.البته ال ای دی اچ پی بهتر از دل هست(از لحاظ دید از بغل)اما خوب تلویزون که نیس...لپتاپه:31:اکثر 5010 ها هم از دوبی وارد می شن و کیبوردشون عربی است:41:اچ پی هم امکاناتی مثل رایت دور سی دی و هارد ضد خش(به قول فروشنده اما من باور نمی کنم):31:هست که خودت انتخاب کنی بهتره:10:بهترین گارانتی دل زیگورات هستشنقل قول:
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
تا جایی که من میدونم کارت گرافیک تو لپتاپ ارتقا پذیر نیست.پس به کارت گرافیک حواست باشه:10:نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
اگه بی خیال گزینه 2 بشی واست dell n 5010 رو معرفی میکنم.همه چندین نوع config هم داره که گرافیکت رو خودت توش پیدا کن.بهین هایتک طبقه اخر پایتخت رو بهت پیشنهاد میدم:11:نقل قول:
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
تو تاپیک مربوطه مطرح کنید دوست من:10:نقل قول:
یه لپ تاپ تو رنج 700 با کاربرد نرم افزارهای معماری و بازیییییییییی پیشنهاد بدین.
اگر یکم بالاتر هم شد اشکالی نداره:5: