1- حالا مودم مخابرات چه مزیتی به 602 داره که خریدیش؟نقل قول:
2- مودم با LAN وصله یا USB ؟
3- وقتی مودم رو میزنی به برق و خط تلفن ، وضعیت چراغ ها رو به ترتیب بگو.
4- وقتی مودم رو میزنی به سیستم میتونی به 192.168.1.1 دسترسی داشته باشی؟
Printable View
1- حالا مودم مخابرات چه مزیتی به 602 داره که خریدیش؟نقل قول:
2- مودم با LAN وصله یا USB ؟
3- وقتی مودم رو میزنی به برق و خط تلفن ، وضعیت چراغ ها رو به ترتیب بگو.
4- وقتی مودم رو میزنی به سیستم میتونی به 192.168.1.1 دسترسی داشته باشی؟
ای بابا کسی نیست مشکل ما رو حل کنه؟؟؟!!!نقل قول:
نقل قول:
asus wl-am604
اصلاً توایران نیست از زمانی که 604g تولید شد دیگه وارد ایران نشد چون صرف نمیکنه اینجوری
کسانی که میخواستند بیشتر از دوتا سیستم را به صورت wired نصب کنند مجبور ند 604g وایرلس دار بخرند.:21:
نقل قول:اگه این دوستمون (networkrer2020 ) مودم معمولی dsl داشته باشه ، می ارزه بجای مودم یه روتور بخره؟ الآن روتور های غیر وایرلس چنده؟نقل قول:
روتر را به چی وصل کنه؟ باید بالاخره یه مودم داشته باشه.. اگه یه مودم معمولی با یه روتر جدا بخره خیلی گرونتر در می آد.نقل قول:
آخه فی الحال مودم داره چون dsl اش صبانت 128 هستش . گفتم شاید مودمش یه LAN داشته باشه.نقل قول:
درکل خواستم قیمت روتورها بیآد دستم.
منم با شما موافقم که مودم روتور دار خیلی بهتر از یه مودم و یه روتور جداست و دردسرش هم قطعا کمتره.
ولی خواستم ببینم اگه یکی یه مودم 602 داشته باشه و بخواد 4 تا سیستم رو ساپورت کنه ، بهتره 604 بگیره یا همون 602 رو با یه Router ست کنه؟ کدوم به صرفه تره؟
اگر مودم نداشت صرفه با 604 هستش.نقل قول:
دردسری که فکر نکنم داشته باشه.
ولی سرهم جمع وجور تره.
سلام دوستان
من دو تا سؤال راجع به تنظیم مودم ADSL داشتم که احتمالاً مربوط به این تاپیک می شه. ولی از اون جایی که این تاپیک خیلی طولانی شده و من یه دو ساعتی از ابتدای تاپیک شروع به خوندن کردم (تا حدود صفحه 20 هم رفتم جلو) و جواب سؤالم رو پیدا نکردم گفتم که مطرحش کنم. البته ممکنه تکراری باشه.
من یه اشتراک اینترنت ADSL از سپنتا دارم و مودمم هم ASUS 602 هستش که با LAN به کامپیوتر دسکتاپم وصله. برای اتصال به اینترنت هم از طریق کانکشن PPPoE که تو ویندوز ساختم و یوزرنیم و پسوردم به راحتی به اینترنت متصل میشم. اما حالا که یه لپ تاپ هم خریدم یه کمی دچار دردسر شدم:
1. می شه مودم رو جوری تنظیم کنم که خودش با روشن شدن به اینترنت وصل بشه و نیازی به ایجاد کانشکن تو ویندوز نباشه. البته میدونم که این امکان وجود داره ولی من هر چی با تنظیمات مودم ور رفتم اتصال مستقیم به اینترنت برقرار نمیشه. آیا این مشکل در تنظیمات من روی مودم هستش یا مربوط به محدودیتهای سپنتا. یکی از دوستان من هم که دنبال این روش بود میگفت که باید تو تنظیمات شکبه تو ویندوز DNS Server رو حتماً تنظیم کنی روی یه DNS server مجانی. البته من این رو خودم امتحان نکردم اما فکر میکنم این روش یه کمی غیرمنطقی به نظر میآد و خود ISP باید این سرویس رو بده.
2. آیا راهی هست که بدون خرید مودم وایرلس یا اکسس پوینت وایرلس و صرف هزینه معقولتر از همین امکاناتی که دارم برای ارتباط لپ تاپم به اینترنت استفاده کنم و نیازی به جدا کردن کابل LAN از دسکتاپ اتصالش به لپ تاپ نداشته باشم؟ مثلاً خریدن یه کارت وایرلس مثلاً USB یا یه بلوتوث USB و اتصالش به مودم، جواب می ده برای این کار یا نه؟
بچه ها یه کمک من الان نمیتونم وصل بشم ...موقعه ی زدن conectهمون پیغام CONNECTING THROUGH WAN MINIPORT می یاد چی کار باید کنم؟تو 192.168.1.1.نمیره چی کار باید کرد؟
حق با شماست این تاپیک اونقدر بزرگ شده که نمی شه براحتی چیزی از توش پیدا کرد. (البته من توصیه می کنم از آخر به اول بخونین!)نقل قول:
1-اون کانکشنی که شما توی ویندوز ساختین، ما بهش می گیم bridge کردن مودم. برای اینکه موقع روشن شدن کامپیوتر بطور خودکار به اینترنت متصل بشین باید بجای ویندوز، داخل خود مودم کانکشن pppoe بسازین. این راهنما ها را مطالعه کنین، از بخش پشتیبانی سپنتا هم می تونین کمک بگیرین، اگر جایی به مشکل بر خوردین، در خدمتیم..
کد:http://www.shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
2- شما اگر اصرار به بیسیم بودن نداری، می تونی از lan و usb مودمت همزمان به هر دوشون اینترنت بدی. اگر می خوای بیسیم باشه می تونی بجای مودم وایرلس، یه روتر وایرلس بخری به مودمت وصل کنی.کد:http://www.4shared.com/file/40450378/c51de145/Asus_AM602_User_Guide_Farsi.html