نقل قول:
ای بابا دقتم کجا بود :دی دقت داشتم که
نقل قول:
رفقا تو حساب کردن نمره اگر ، چه محاسبه با میان و چه هفت دهم
استتاد به من 3 داد از 6 بعد اگر از طریق هفت دهم محاسبه بشه نمره بیشتر بشه این 3 نمره در نظر گرفته میشه یا نه؟
اگر میشه من برم بگم باو نخواستیم نمره را برو برش دار:دی امتحان تفسیر 3 را بهم داد نخوندم ولی دیروز رفتم امتحان دادم اگر بر حسب هفت دهم باشه 17 را اوردم ولی بد شانسی این 3 نمره رفته رو اعصابم
نقل قول:
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــول
نقل قول:
من نمیدونم این طراحای سؤال امتحان کامپیوتر و برنامه سازی پیش خودشون چی فکر کردن که دیروز سؤالا رو انقد سخت و مشکل طرح کرده بودن ؟ آیا به عمه شون اعتقاد دارن ؟ :دی
در حد لالیگا سخت بود امتحان. یه درس خودخوانه ، 15 فصل 400 صفحه.
عمرا اگه کسی تو کل ایران 60% نمره رو بگیره.
حالا اگه یه زبون درست درمون بود آدم انقد ناراحت نمیشد. پاسکال سال 1987
نقل قول:
عجب !!
ولی چیزی که من داخل پیام نور فهمیدم این بوده که اگه استادا تلاش دانشجو رو ببینن 6 میدن ، باور کنید، استاد ریاضیمون میگفت این مثالهارو حل کنید بیارین، میگفت برای من مهم اینکه خودتون اینارو جواب بدین و وقت بزارین برای من مهم نیست که جوابتون درسته یا غلطه. واقعا دم اینطور استادها گرم.
نقل قول:
رفقا هیچی نگید
داغ دل ما را زیاد نکنید ! ایشالا دانشگاه پیام نور ( دانشگاه روانی ) بیرون بیایم و برای ارشد چه دولتی و چه ازاد یا غیرانتفاعی که هم شان در یه وجه هستند قبول بشیم ، من که گول خوردم و رفتم پیام نور و دارم شکنجه میشم با اینکه پوست کلفت هم هستیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هرکس بیاد از من بگه پیام نور چطوره ، میگم شکنجه دوست داری یا نه ؟؟ میگه نه منم میگم پس فکر پیام نور را از ذهنت بیرون بیار !
اخه اونجا ادم میسوزه
.....من جر میخوره و باید کل کتاب را بخونم انونم با نمرات شخمی
بعد طرف بره دانشگاه غیرانتفاعی اونم با 200 تومن بالا تر از شهریه من و بعد یه جزوه 20 صفحه ای بخونه و بعد معدل کل بالا بیاد و کار براش باشه و منی که خودما دارم جر میدم هیچی نشم !
گاهی وقتا مادرم به من میگه چرا نسبت به دبیرستان و پیش دانشگاهی کمتر درس میخونی ، میگم پیام نور همه انگیزه های من را نابود کرد !!!!
پشیمونم ولی راه بازگشتی نیست و باید راهی که شروع کردم را به پایان برسونم
نقل قول:
چیزی که من دیدم که تقریبا یک هفته ای گاها زودتر هم بوده . امتحانای امثال چطوریه سخته آسونه ؟!!
نقل قول:
سلام.
احتمال زیاد بخاطر مرورگرت هست، منم این مشکل رو داشتم دادم دوستم برام کارتمو گرفت.. سایتش با نفت کار میکنه.
بهترین آرزوها..
نقل قول:
سلام رفیق
سرچلسه هم که نرید ، درس براتون حذف میشه
من دو تا واحدهام را سرجلسه نرفتم و نمره ش صفر در نظر گرفته نشد ، بلکه به عنوان حذف اضطراری در نظر گرفته شد و ختی میان ترم هم دادم ولی نمرم شد 5 از 6 ولی بخاطر اینکه امتحان پشت سره یه امتحان دیگه بود ، مجبور شدم سر جلسه نرم
کف ترمیها دلم براتون میسوزه:27:
در ضمن دکی چقد تو ارزو داری میکنی:27: