میگن مشکل باطری داره.نقل قول:
حالا داره یا نداره؟:20:
Printable View
میگن مشکل باطری داره.نقل قول:
حالا داره یا نداره؟:20:
سلام.نقل قول:
با طریش مثل X1 جواب نمیده .البته اونم دلایلی داره و راههایی برای بهینه شدن وضعیت باطری.ولی در کل با توجه به امکانات بیشتری که داره میشه این موضوع رو نادیده بگیری.(بهتر بگم من میتونم نادیده بگیرم شاید شما نتونی).ضمن اینکه من که تا حالا باهاش مشکلی نداشتم.من روزهای اول فقط از برنامه هاش و وایرلسش استفاده میکردم توی 11 روز فقط 2 بار باطری رو شارژ کردم.(یکبار روز اول و یکبار هم روز 5 یا ششم.)ولی بعد از اینکه سیم کارت انداختم با توجه به آنتن دهی بد محل ما, وضعیت باطری به مراتب خیلی پایین تر اومد.:11:
عزیزم اگر نظر منو بخوای Xperia X1 شدیدا بهتر از Diamond 2 هست.دلایلشو خواستی کامل بهت توضیح میدم.در ضمن دست دومش ارزش نداره.زیاد فرق قیمت نداره.
نقل قول:
سلام.
اگر ممکنه واسه منم توضیح بدید دلیلتون چیه؟
پیشاپیش سپاسگزارم.:11:
سلام بر دوستان عزیز!
یه نکته مسخره که ویندوز موبایل داره اینه که نمیتونی برای یک نفر بیشتر از یدونه شماره موبایل بذاری!
آیا راه حلی داره؟
نه عزیز شما نمیتونی ویندوز موبایل همچین سیستمی داره .... عزیز وقتی توی کنتاکتها new رو میزنی اولییش نوشته Outlook Contact توی اونجا هر چقدر بخوای میتونی شماره بزاری از Pager گرفته تا Car tel و...نقل قول:
نقل قول:
سلام.
قربان سوال یه چیز دیگه بود .دوستمون درست میگن رو یکسری از ویندوزها همینطوره.ایشون فرمودن شماره موبایل اما شما میفرمایید شماره پیجر یا Car Tell و.....اینا با هم فرق میکنن.البته راه داره و اونم نصب برنامه های جانبی هست.:11:
نقل قول:
بله راه حل داره و اونم نصب یکسری برنامه های جانبی هست از جمله IneSoft Phone شما با نصب یک چنین برنامه هایی قادر هستید که تیتر شماره هایی که ذخیره میکنید رو عوض کنید مثلا" شماره منزل و کار و .....رو به شماره موبایل تغییر بدید تا همه از شرایط شماره موبایل بهره مند بشن.(مثلا" با باز کردن کانتکت قابلیت SMS رو به شما بده و...).:11:
من که از رام انرژی استفاده می کنم اگه بیش از یه شماره موبایل باشه ( که معمولا واسه ما ایرانیا یه خط همراه اول و nتا ایرانسل هست ! ) از گزینه های Work یا Bussiness استفاده می کنم بدون مشکل !
برنامه های جانبی هم معمولا کمی تداخل ایجاد می کنند و خوب کار نمی کنن !
نقل قول:
سلام.
بله درست میفرمایید میشه از گزینه های دیگه استفاده کرد مثل Work , Home و....اما اونموقع دیگه شما وقتی کانتکت رو باز میکنید برای همه شماره هاتون قابلیت موبایل موجود نیست.
کدوم برنامه جانبی رو نصب کردید که تداخل ایجاد کرده و تداخلش چی بوده؟ شاید بتونیم با هم مشکل رو حل کنیم.البته من با Ine Soft Phone هیچ مشکلی ندارم.اینم یه تست بزنید.:11:
باید عرض کنم که اینطوری نیست . الان تست کردم ، قابلیت فرضا ارسال مسیج برای تمامی شماره های اضافه شده بجز Home وجود داره . البته گفته بودم که از رام کوک شده انرژی با Sense UI 2.5 استفاده می کنم .نقل قول:
قبلا که از رام های اصلی استفاده می کردم چند تا برنامه نصب کرده بودم در همین زمینه که البته الان اسمشون یادم نیست ، کمی تداخل داشتن با سایر قسمت ها . الان دیگه نیازی به اون برنامه ها نیست چون امکانات کانتکت و در کل سیستم عامل گوشی با این رام بی نظیره !