سلام
خواهشا کمکم کنید
دو تا فایل به نام های pagefile و hiberfil اومدن توی درایو ویندوزم و 3.49 گیگ فضا گرفتن
الان فقط 60 مگ فضای خالی دارم.کامپیوترم شده تراکتور
کمک کنید
Printable View
سلام
خواهشا کمکم کنید
دو تا فایل به نام های pagefile و hiberfil اومدن توی درایو ویندوزم و 3.49 گیگ فضا گرفتن
الان فقط 60 مگ فضای خالی دارم.کامپیوترم شده تراکتور
کمک کنید
سلامنقل قول:
فضای هارد شما رو حافظه مجازی رم پر کرده!
برای پس گرفتن این حافظه از چنگال حافظه ی مجازی مراحل زیر رو دنبال کنید:
روی my computer کلیک راست کنید، سپس به تب advanced بروید از اونجا دکمه ی setting قسمت performance رو انتخاب کنیدحال از پنجره ی ظاهر شده، به تب advanced رو انتخاب کنید.
حال از دکمه ی change پایین رو بزنید و حافظه ی مجازیتون رو از قسمت custom size کم کنید!
و اما برای اون فایل دیگه!
روی دسکتاپ کلیک راست کنید و به تب screen saver بروید و از اونجا دکمه ی power رو انتخاب کنید.
حال به تب hibernate بروید و تیک enable hibernation رو بردارید/
موفق باشید.
دوست عزیز ازتون ممنونم:11:
یه سوال دیگه:
حافظه مجازی من روی 2046 بود گذاشتمش روی 1046
احیانا مشکلی بوجود نمیاره؟
و یه سوال دیگه:(ببخشید)
من با اینکه سیستمم ذغالیه و کسپر نصب کردم ولی هیچوقت مثل این مدت سیستمم کند نبوده
نمیدونید مشکل من از کجاست؟
بازم ممنون
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
حتی کمتر هم اگه میکردی بهتر بود بازم
خوب شاید ویندوزتون خیلی وقته که نصب شده و نرم افزارهای زیادی توی رجیسترتون لونه :31: کردن و سرعت سیستمتون کند شده
موفق باشید.
نمی دونم سوال رو درست در جای خوش مطرح می کنم یا نه
بهرحال جدیداً ویندوز ریختم و برای وصل شدن به اینترنت هم از موزیلا استفاده می کنم IE هم هست. ویدئوهای یوتیوب رو بدون صدا دریافت می کنم درحالی که همون لحظه موزیک اگه بگذارم مشکلی نیست خیلی هم تلاش کردم و مطالب مربوط به این مشکل که تعدادش هم زیاد بود رو خواندم ولی جواب نداد اگر راه حل یا راه حل هایی دارید ممنون می شوم دراختیار بگذارید. در ضمن CODEC KLITE هم ریختم ولی جواب نداد. مخ ام دیگه کار نمیکنه
ویندوز وقتی در حالت screen saver و monitor power قرار می گیره(یعنی حالتی که چند دقیقه به کیبورد و موس دست نزنیم) مصرف برق کامپیوتر میاد پایین؟
و پاور هم کمتر کار می کنه و بهش کمتر فشار میاد؟
و اگر حالت screen saver رو غیر فعال کنیم برای کامپیوتر ضرر داره یا حداقل برای منبع برقش؟
این قسمت برای تنظیم نمودن مصرف انرژی هست. یعنی در زمانی که از سیستم استفاده نمیکنیم مصرف انرژی بیاد پایین و هزینه کمتری به اداره برق پرداخت کنیم.نقل قول:
من به شخصه خودم در هر دوره چیزی حدود 15 هزار تومن بابت هزینه برق به اداره برق پرداخت میکنم.
آخه سه تا سیستم دارم که هر کدوم در حال دانلود کردن هستند. 24 ساعت شبانه روز.
بنابراین برای کمتر شدن هزینه، اسکرین سیور رو غیر فعال کردم و مانیتور سیستمم در عرض 5 دقیقه خاموش میشه.
:11:
به غیر از کمتر شدن هزینه فعالیت پاور و کامپیوتر هم کمتر میشه دیگه؟نقل قول:
سلام..ایا اپدیت ویندوز ایکس پی یا ویندوز 7 را می شود بعد از اینکه از طریق اینترنت اپدیت کردیم ان را مثل اپدیت انتی ویروس نود 32 یا غیره.. به صورت یک فایل در بیاوریم و در هارد ذخیره کنیم و هر موقع که ویندوز عوض کردیم ان اپدیت را دوباره نصب کنیم....ممنون می شوم بیشتر توضیح دهید..
شما قبل از آپدیت ویندوز باید این نرم افزار Windows 7 ultimate - WUtool 1.16 رو اجرا کنی و بعد آپدیت ویندوز رو فعال کنی خودش به صورت خودکار آپدیتها رو برات ذخیره میکنهنقل قول: