پیسی من جان من خیلی میخوام با مانیطور بازی کنم ولی یه مشکلی که دارم اینه که صدا ندارم آخه speaker های من ورودیه av رو نداره که بشه وصلش کرد. راهی هست که این مشکلم بر طرف بشه ؟
پیسی من جان من خیلی میخوام با مانیطور بازی کنم ولی یه مشکلی که دارم اینه که صدا ندارم آخه speaker های من ورودیه av رو نداره که بشه وصلش کرد. راهی هست که این مشکلم بر طرف بشه ؟
[ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتورنقل قول:
پست منفرد زیر:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2726304&postcount=61
سلام من پلی 3 دارم خیلی وقته که میخوام ایکس باکس بگیرم اما میترسیدم سه چراغه بشه ایا الان که این مادر بوردهای جاسپر و فالکون اومدن دیگه سه چراغه نمیشن؟
عزیز من نگفتم که میخوام با مانیتور بازی کنم باید چیکار کنم !؟ گفتم واسه داشتن صدا با شرایطی که گفتم باید چیکار کنم !!
من با کنسولم به مانیطور وصله ولی به خاطر اینکه نمیتونم با صدا بازی کنم مجبورم با یه lcd 46 اینچ بازی کنم که اصلا دلم نمیاد با همچین تلویزیونی بازی کنم.
کنسول با این طرح تو ایران موجوده ؟؟اگه اره قیمتش چنده ؟؟تفاوت زیادی با قیمت کنسولهای معمولی داره ؟؟؟نقل قول:
با اين طرح كه فكر نكنم باشه مگه به كسي سفارش بدي براتون بياره !!!نقل قول:
اما قاب كنسول با رنگ هاي متفاوت هست كه اون هم به قيمت هاي بالايي ميفروشند..
البته فكر كنم طرح gears of war و evil5 موجود باشه كه خيلي كم گير مياد..
دوستان پس میگید از ---------- نخرم؟
آخه من شهرستان هستم (رشت)
اینجا فقط یکی دوجا xbox داره که اون هم گرون میده!
من تهران رو بلد نیستم! وگرنه میومدم میگرفتم!
تهران هم پریمیوم جاسپر 215 کپی خور شدش هست؟
دوستان هارد لپ تاپ با قاب 360 از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
مدل پریمیوم 60 گیگ از همه بیشتر فروش داره..من توصیعه میکنم از فکر دستگاه بیرون بیایی و بیشتر وسایل جانبیش رو وارد کنی..[/quote]
سلام دوست عزیز
لوازم جانبیش چیه ؟؟؟(مثال بزنید)
با تشکر
بای
نقل قول:
ببین دوست عزیز به خودت بستگی داره من ارکید جاسپر رو از خود اقا مجید که مرحله اول پیش فروششو میکرد خریدم (همون تاپیکی شما میخوان ازش خرید کنین)
هم خودش خوش قوله و هم دستگاهش داره مثه تانک کار میکنه من خودم اگه تهران بودم می رفتم از اون جاهایی که بچه ها گفتن می خریدم ولی چون شما هم مثه من شهرستانی هستی شرایط فرق میکنه
حالا تصمیم با خودته