خیر دوست عزیز اینترنت مخابرات در موقع بدی هوا قطع نشدنقل قول:
Printable View
خیر دوست عزیز اینترنت مخابرات در موقع بدی هوا قطع نشدنقل قول:
شما یک شکایت به سایت 195 بزن تا جواب بگیری :n10:نقل قول:
این سامانه 195 همش مسخره بازیه ! خوب راست میگه اون دوستمون هیچکس جواب نمیده :n02: باو الان فرشاد شماره فکس و ایمیل همه نمایندگی ها رو داره ولی نمیگه ! شماره فاکس و ایمیل اواسیس 2 رو برای تخلیه از کجا گیر بیارم ؟؟؟ اپراتور نمیگه لعنتی !! :n03::n28:نقل قول:
من یه بار زنگ زدم به 2020 شماره اکسین رو بهم دادنقل قول:
شما یه بار زنگ بزن به اپراتور های دیگه ببین چی میگن بهت ، نه شکایت کن به این دلیل و این مدرک من شاکیم سخته؟ یه بار شکایت کردم سریع جواب گرفتم
درمورد فرشاد که باید خودش بیاد جواب بده نمیتونیم که قضاوت کنیم
یه چیز دیگه اگر اواسیس 1 و 2 داره پس باید اواسیس 1 شمارشو داشته باشه
برای تخلیه بهترین کار شکایت به 195 هستنقل قول:
یکروزه تخلیه میکنن واست:n19:
از بس که شکایت کردی 195 رفتی زیر ذره بیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این میل بزن سریع تخلیه میشه ولی معلوم نیست گروهت عوض بشه ممکنه دوباره تو همین گروه بمونی
تشکر از جواب :n16: یه سوال ؟؟ از کجا میدونی من چند بار شکایت کردم ؟؟ ذره بین کی ؟؟ کلا 2 بار شکایت کردم من !! سوال دوم ؟ مگه ضحی جمع نشد رفت ، خود اپراتور بهم گفت اواسیس 2 ( گفت زیر نظر اواسیس 1 هست ) هستم ، شما که ایمیل ضحی دادی ! مطمئنی ؟؟ :n36: توی یک صفحه A4 بالاش کپی کارت ملی خودم با آخرین فیش تلفن و درخواست تخلیه رو هم دستی بنویسم زیرش بعد اسکن و ارسال ؟ OK ?? :n01:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
وقتی زیاد شکایت کنی میری زیر ذره بین دیگه بخاطر همین هی دان استریمتو کم میکنن میزارن رو سرعت اسمی
نه ضحی جمع نمیشه اون اوآسیس 1هم میگن همون اوآسیس اصلیه و اوآسیس 2 ماناماده که زیر نظر اوآسیس اصلیه
آره همونا رو ارسال کن
ولی اگر الان اوآسیس 2(مانامادی) که این ایمیل جواب نمیده اصلا ماناماد حضوری هم که بری باید 10بار بری تا تخلیه کنه غیر حضوری اصلا تخلیه نمیکنه بهتره بری همون نمایندگی که ثبت نام کردی درخواست تخلیه بدی
ای بابا بدتر شد که ! من که میخواستم تخلیه کنم بیام ماناماد الان زیرنظر مانامادم ؟؟؟ خود ماناماد بیام فرق داره با این اواسیس 2 که درسته ؟؟؟نقل قول:
دلیل زیر ذره بین رفتن شکایت نیست فرشاد ! من 2 بار بیشتر شکایت نکردم ! یک بارش به خاطر رفتار اپراتور 38 بوده ، حرفت درسته لج کرده هر چی که هست دقیقا 7 روز بعد از تغییر سرویس سرعتم اسمی میشه که معلومه یا اکانتم رو چک میکنه که اینجور مواقع جبران کنه یا تنظیم کرده خودش اتوماتیک کم بشه ! :n29:
ولی حرفت درسته دارن چکم میکنن چون 6 ماه ماناماد بودم یک بار هم دان استریم تکون نخورد ! اگر هم صلاح میدونی برم پردیس !
ضحی اصلا اینجور نیست 2سال هم دان استریمت بمونه تغییر نمیکنه من ماناماد که بودم اینجور بود همیشه دان استریما رو چک میکردنقل قول:
مگه شایان ماناماد نیست ! اون که تغییری نمیکنه برش دان استریم ! الان اونا میگن ضحی نیست دیگه شما میگی هست ! یک بار بیشتر نمیتونم تخلیه کنم میترسم تخلیه کنم باز همون شرکت قبلی ثبت نام بشم ! گیج شدم ... :n03::n28: پورت های اواسیس 2 با ماناماد فرق دارن ??? اگر الان مطمئن نیستی میتونم صبر کنم تا پرس و جو کنی با اطمینان بگی چون یک بار بیشتر نمیتونم تخلیه رانژه کنم ! شماره رو بدم میتونی تهش رو در بیاری برام ؟؟
به احتمال زیاد با اپراتور ماناماد صحبت کردی که گفته ضحی نیست برای اطمینان یه زنگ بزن 33372525 ببین کدوم نمایندگی هستی شایان هم با یه نفرشون رفیقه که براش دان استریمو کم نمیکنننقل قول:
فرشاد چرا برا خودت فکت صادر میکنی؟:n13:نقل قول:
اخه من با کی رفیقم؟ شایدم رفیقم و خودم خبرندارم ولی تو میدونی؟:n19:
به نظر من بیا ماناماد , چون منکه مانامادم سروش هم همون اواسیسه که با ماناماد یکیه فرشاد هم قبلا ضحی بود ولی الان احتمالا اونم رفته مانامادنقل قول:
این اواسیس 1 و 2 هم معلوم نیست دقیق چیه شاید فقط یه اسم باشن که تو سیستم نمایندگی ها تعریف شدن ولی من از همون اول که یادمه ماناماد با اواسیس یکی بوده
قبلا هم بهت گفتم من هر موقع زنگ میزنم پشتیبانی اتوماتیک وصلم میکنه به اواسیس
ایپی 2.189 چقدر خوب شده:n19:
الان دقیقا شده مثل 2.185 اگر بعد از ظهرم همینجوری بمونه عالیه
دوستان الان پارتاک باز نمیشه و ارور میده .... برای شما هم همینجوریه؟ ساعت 7.30
کارت ملی نمیخواد . من خودم یک سال پیش که تخلیه کردم (ضحی) یه کاغد چاپ کن نوشته باشه اینجانب - شماره - در خواست تخلیه رانژه خط را دارا می باشم . نام کاربری : رمز: شماره تلفن : شماره موبایل : با تشکر : امضا : بعددش که فکس کردی یه زنگ بزن اطمینان حاصل کننقل قول:
ساعت 8 . تایید : ارورنقل قول:
connection error
IBS قسمت مدیریت 80.191.224.244/IBSng/admin/ هم باز نمیشه . حمله کنیم یا نه؟
فرشاد یه سوال دیگه :
1-ای پیه 172 برای من رایگانه اما پیج باز نمیکنه حتی با تغییر دی ان اس و استفاده از وی پی ان اما پینگ داره به همه جا . راهی هست که بشه ازش استفاده کرد ؟
2-چرا پرتک بعضی وقتها باز نمیشه ؟ با پرتک چکار دارن ؟
یه جوری میگی دارن چکار میکنن انگار الان کسی که کنار دست فرشاد نشسته مدیر مسوول پارتاکهنقل قول:
پارتاک همچنان برای من باز نمیشه... ساعت 11.48
این صفحه مدل و برای والشه . شما ورود رو بزن ببین میاد یا نه !نقل قول:
که نمیاد
سلام
از دوستان اگر کسی هست که حجم ترافیکیش کمه یه یک لینک دانلود واسه تست بزاره ببینیم آیا کنتور میندازه و قطع میشه یا نه
مرسی
دانلود نکنید چون فکر کنم داره درست میشه .
از صبح تا حالا این باز نمیشد
الان باز میشه اصل کاری همین لینکه چون پارتاک اطلاعاتشو از IBS میگیره
درست شد .........
جالبه . از تاریخ 25 این ماه تا الان هیچ اطلاعاتی نیست
از صبح تا ظهر که سیستم اکنتینگ قطع شده بود . اینترنت رایگان بود و کنتور نمی انداخت
دوستان هرچه استفاده میکنم ازحجمم کم نمیشه نکنه یهویی کم کنن؟
برای بعضی از کاربرها ibs از کار افتاد
ولی برا ما از کار نیفتاد
ولی سرعتم ثابت شده رو 655 اصلا نوسان نداره
من اطلاعی ندارم خودت گفته بودی یکیشون دان استریما رو تک تک امتحان کرده واسمنقل قول:
ماناماد هم اوآسیس نیست نماینده اوآسیس بود که الان مثل اینکه اوآسیس اصلی دوباره اومده
مشکل دقیقا همیجاست من نمیدونم الان کاربرم کجا هستم که درخواست تخلیه بفرستم ! یک شماره دیشب فرشاد داد که صبح زنگ زدم اونم گفت سیستم قطعه و یه روز دیگه زنگ بزنم ! :n27: فقط میدونم ضحی ثبت نام کردم ، دیگه چی شده خدا میدونه ! ما رو هم بلاتکلیف کردن ! :n27:نقل قول:
اره گفتم ولی نگفتم دوستم بود:n13: , منم مثل بقیه کاربرا زنگ زدم پشتیبانی اما یارو ادم باحالی بود همه استریما رو چک کرد واسم :n33:نقل قول:
اواسیس از اول هم بودش ولی دفتر فروش نداشت , ماناماد نماینده فروشش هست منم از اول دارم همینو میگم اما اینی که تو میگی دوباره اومده وقتی جور در میاد که دفتر فروش بذاره دوباره وگرنه به صورت نامحسوس که خیلی وقته هستش
آره اوآسیس همون دفتر کناری ماناماد بود ولی کارش adsl نبود رفته بود تو کار سیمکارت و موبایل الان مثل اینکه دوباره برگشته تو کار adsl اگر برگشته باشه که خیلی خوب میشه چون پشتیبانیش خیلی خوبهنقل قول:
خوب دفترش کجاست؟نقل قول:
من خیلی وقته زنگ نزدم پشتیبانی از ترس دان استریم:n33: :n19: الان زنگ بزنم هنوز میگه کدوم نمایندگی هستم یا نه؟:n13:
فکر نکنم راستشو بگن چون اگر هم اوآسیس اصلی اومده باشه اینا چیزی نمیگن که یدفعه مشتریشون نپرهنقل قول:
قبلا که پیش شماره ها عوض شدن 4 تا نمایندگی رو نام میبرد منم همیشه اواسیس رو انتخاب میکردم و درست هم بودنقل قول:
اما الان هم شک دارم اواسیس اومده باشه چون اگر اومده باشه باید دفتر فروش بذاره
من که از همین ماناماد راضیم همه چیزش ردیفه پشتیبانیش هم که تا حالا اذیتم نکرده دفتر فروششون هم یه خانم اقایی هستن که خیلی مودبن سر اون قضیه مشکل ابان ماه که داشتیم خیلی بام همکاری کردن:n31:
سرویس 1 مگ الماس راصد (ساعت رایگان) سرور لندن
همین الان
سرور فراکفورت همین الان در ساعت رایگان
کیفیت سیگنال:
یعنی خوبه؟ساعت رایگان مگه ساعت چنده؟نقل قول:
بله خوبه دوست عزیزنقل قول:
ساعت 7 شب تا 7 صبح رایگانه (به مدت 12 ساعت)
شرکت راصد
این شرکت بدبختی فقط اهواز ، دزفول و بندر امام رو سرویس میده ! :n27: آنتن نانو استیشن 5 چنده الان ؟ :n13: نامحدوداش 1 به 8 هستن ؟