یه پذیرش از دانشگاه های خارج بگیر برو خارج دکترا تو بخون (تا این حد میتونم کمک کنم)نقل قول:
اونوقت باید قید استخدام رو بزنم و برم با مدرک فوق لیسانس کارگری :n30:
Printable View
یه پذیرش از دانشگاه های خارج بگیر برو خارج دکترا تو بخون (تا این حد میتونم کمک کنم)نقل قول:
اونوقت باید قید استخدام رو بزنم و برم با مدرک فوق لیسانس کارگری :n30:
اتفاقا منم میگفتم نمیرم ولی یه روز به خودم اومدم دیدم دارم میرم خدمت:n02:نقل قول:
یعنی میگی الان برم ؟! :n02:نقل قول:
با سلام
آقا کسی که دیابت (قند خون ) داره معاف از رزم میشه ؟
هر چی زودتر بری به نفعته. کاری رو که رو پیشونیت نوشته شده رو هر چی زودتر انجام بدی وقتت رو کمتر تلف کردی مخصوصا کسی که فوق لیسانس داره قطعا کسی نیست که از تلف کردن وقت خوشش بیاد. تو هر چی دیرتر بری خدمت فاصله ی بین گرفتن مدرک و رفتن خدمتت رو ریختی دور. تنها چیزی که به دست میاری حسرت عمر رفته و اتلاف وقته.نقل قول:
اصلا تو خدمت وسواس از ذهن آدم دور میشه. من با خودم اسپری ضد عفونی کننده دست برده بودم اصلا از جعبه فرصت نکردم بیرونش بیارم:n02:
اینجور که معلومه و دوستان میگن برم بهتره . راحت میشم . :n02:نقل قول:
این اسپری ضد عفونی کننده چی هست ؟ در کل چه چیز هایی رو نمیزارن ببری ؟؟؟؟؟
و اینکه میشه مرخصی کمتر بیای و اخرش از این مرخصی ها استفاده کنی و زود تر تموم کنی ؟
هرچه زودتر بهترنقل قول:
فکر نکنم وقت داشته باشی بری آسایشگاه و از اسپریت استفاده کنی،در کل چیزهایی مثه تیغ و چاقو سیگار و از این حرفا نمیذارن ببری
و نمیشه مرخصی نیای و بذاری برا آخرش که زودتر ترخیص بشی
همه با هم ترخیص میشن
اگه مرخصی استفاده نکنی همون هفته که بهتون میدن میسوزه جانم
مرخصی جزو دوره حساب میشه ؟ یا غیر از مدت سربازی هست ؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستان راست میگن به کد 21 : پایگاه شکاری شهید نوژه همدان(نیروی هوایی ارتش) میگن هنگ کنگ Hong Kong ؟؟؟
بله جز دوره حساب میشهنقل قول:
شما در دوره آموزشی یا دوره خدمت در یگان هر نوع مرخصی استحقاقی،تشویقی و استعلاجی برید جز خدمتتون حساب میشه
سلام
دوستان من برا خدمت افتادم تیپ 121 تکاوری تبریز ، بخش فاوا ! کسی اطلاعی داره چطور جائیه و چه مسئولیت هائی داره ؟!
ممنون ، ای کاش مرخصی ها تاریخ انقضا نداشتن و میشد جمع کرد و از اخر یهویی خلاص شد :n02:نقل قول:
دوستان من تیر ماه فارق التحصیل میشم 31 تیر . حال کی باید دفترچه بفرستم ؟؟؟؟؟؟ خدمت الان 21 ماهه دیگه .... دوستان خداحافظ ما هم رفتی شدیم:n28::n30::n03:
مرخصی های آموزشی تاریخ انقضا دارند ولی مرخصی های دوره یگان خدمتی میتونی جمعشون کنی آخر سر استفاده کنینقل قول:
مثه من
من 42 روز مرخصی رو جمع کردم چون در شهر خودم بودم پایان وقت اداری خونه بودم هیچ استفاده نکردم
پیشنهاد میکنم شما هم تا اونجا که میتونید ذخیره کنید
ولی دقت کنید مرخصی پایان دوره یگان 15 روز بیشتر نمیتونن بدن(قانونا)
ولی به فرمانده خیلی بستگی داره،اگه فرمانده فرمانده ما باشه 50 روز بهت میده بری حالشو ببری
شما کارای فارغ التحصیلیتون رو انجام بده و تسویه حساب کن و در مرحله آخر یه نامه از دانشگاه مبنی بر معرفه شما به نظام وظیفه رو بگیرنقل قول:
یه حساب عابر بانک سپه به نام خودت باز کن
برو پلیس +10 دفترچه خدمت بگیر،میری دکتر بهداری(هزینه 12700 تومان)بعد گروه خونی(5000) بهد هم واکسن مننژیت(رایگان) میزنی و دوباره با تمام مدارک میری پلیس +10
بستگی به خودتون داره شما میتونید در همون روز فار التحصیلیتون دفترچه پست کنید.هر چه زودتر بهتر
شما با احتمال خیلی زیاد میرید برای برج 6
اقا این چه وضعشه آخه!! دیروز به ما گفتن برای افسروظیفه ها جا نداریم برید بیرون خونه بگیرین:blink: اگه بیرون خونه نگیرین باید تووی آسایشگاه با دیپلمه و زیر دیپلم وایستید!!!!
معاف دائم . . .نقل قول:
البته باید توجه داشت مرخصی استغلاجی اگر بیش از حد ( فکر کنم 40 روز ) باشه باید خلاء خدمتینقل قول:
بیشتر از 40 روز رو بکشید
وقتی فارغ التحصیل شدید میتونید دفترچه رو بفرستیدنقل قول:
نقل قول:
خوب با دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها وایسید مگه چی میشه :blink:
اونجایی که ما هستیم (جهرم/ناجا) معاف از رزما براشون هتلهنقل قول:
واسه رژه که آروم اون پشت میان
واسه تمرینای ورزشی فقط کششی ها رو میرن
واسه تنبیهات هم از بقیه جدا میشن
منم ارشدم اردیبهشت عازم شدم تازه 11 روزش رفتهنقل قول:
در مورد تمیزی هر روز می تونی بری حموم
اگه وضعیت بدنیت آماده باشه راحت می گذره ولی اگه مث من 27 سال خوردیو خوابیدی یه مقدار اعضای بدنت از هم جدا میشه!!
آقا به ما مرخصی دادن
48 روز نبووووود
بدترین نکته سربازی تا الان برای من:
1- این استرسی که به آدم هی وارد می کنن تا بیدار میشی میگن 5 دقیقه وقت داری بری بیرون/ تا میری بیرون سوت می زنن برو نماز/بعد سریع به خط شو برو صبحونه/سریع وضعت و کامل کن و....
2- خواب کمش که فقط 6 ساعته
2- از بعد از صبحگاه حدود 8 تا 10:30 صبح که نرمش و تمرین رژه هست که توی هوای گرم جهرم واقعا سخت و طاقت فرسا هست!
3- این نماز اجباریش!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
چنتا سوال:
1- من که آموزشیم ناجا هست می تونم امریه سپاه بگیرم؟ حتی با پارتی!!؟؟
2-بجز نگهبانی و پاسبخشی چیزی به اسم پاسداری هم داریم؟؟؟
3- تا کی تمرین رژه داریم؟ یا همون کلاس صف جمع اصطلاحا
تا جایی که میدونم میگم دوستان مطلع تری هم هستننقل قول:
1-امریه؟این کارا رو کسایی که پارتی خیلی خیلی کلفت دارن میتونن بکنن-حتی بدون امریه
2-بله پاسداری همون کاریه که بالای برجک با اسلحه و یک خشاب تیر جنگی انجام میدن(خیلی جنگ اعصاب داره و بدرد نمیخوره)
تنها مزیتش اینه که 12 ماهت که پر شد اسمت میره برای اینکه 45 روز خدمتت کم شه-به خاطر سختیش)
3-بستگی به یگانی داره که بعد از اموزشی میوفتی توش
ما که دلمون خوش بود بعد از اموزشی راحت بشیم ولی نشد،حداقل هفته ای 1 بار تمرین رژه داریم
سلام، منم تیپ 121 تکاور تبریز افتادم، کی میدونه چه جور جاییه؟ میتونم انتقالی بگیره به 16 زرهی قزوین؟
داداش بنظرت فرقی بین من و اون فرد زیر دیپلمی نیست؟؟!!نقل قول:
خوب با دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها وایسید مگه چی میشه :blink:
سلامنقل قول:
اين مرخصي هاي دوره یگان خدمتی (یعنی بعد از آموزشی) شامل کسانی که امریه دارن و یه جا تو ارتش مثلا دارن کار اداری می کنن هم شامل میشه ؟ یعنی کسانی که امریه دارن هم مرخصی دارن؟
بعد اینکه مثلا هر ماه چند روز مرخصی هر کسی داره؟
مرسی
.....................
ما هم فعلا 12 روز آموزشیمون رفت ، سخت بود ولی نه به اندازه ای که فکر می کردم :n01:
مرخصی ها در نقاط مختلف فرق میکنه،در کل برای همه ماهی یک روزهنقل قول:
ولی برای کسانی که منطقه درجه دو خدمت میکنند(سختی و بدی آب و هوا)6 روز بیشتر از بقیه دارند
در کل یه ماهی میشه
سلام
اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام
برادر بزرگترم از کسری خدمت استفاده کرد و خدمتش رو تموم کرد
حالا منم میتونم باز از کسری استفاده کنم یا همون ۱ بار میشه؟
:n27:
دوستان از کجا بدونیم منطقه ای که افتادیم . جزو مناطقی هست که به خاطر محروم بودن یا اب و هوا کسری داره ؟ یعنی کدوم شهر ها دقیقا کسری میخوره بهشون ؟:n16:
و سوال دوم اینکه اموزشی ممکنه یک جا بیفتی و بعد از اموزشی یک جای دیگر ؟
بعد اینکه این شهر ها ایا محرومند یا اب و هوای بد دارند و ایا کسری بهشون میخوره ؟ کرمانشاه ، همدان ، ارومیه ، سنندج ، و لب مرز چقدر کسری داره ؟:n02: شنیدم هر کی میره زنده بر نمیگرده .
یکی میگفت بشین بچه دکتری بگیر اونجا میشه برات بهشت ....از خونتون هم راحتت تر !!!!!
اگر از تمام کسری استفاده نکرده باشه و شما متولد 73 به بعد هم نباشی میتونینقل قول:
سلام
اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام
برادر بزرگترم از کسری خدمت استفاده کرد و خدمتش رو تموم کرد
حالا منم میتونم باز از کسری استفاده کنم یا همون ۱ بار میشه؟
نمیخواد دکتری بگیرید با ارشد هم بهشته :دینقل قول:
دوستان از کجا بدونیم منطقه ای که افتادیم . جزو مناطقی هست که به خاطر محروم بودن یا اب و هوا کسری داره ؟ یعنی کدوم شهر ها دقیقا کسری میخوره بهشون ؟:n16:
و سوال دوم اینکه اموزشی ممکنه یک جا بیفتی و بعد از اموزشی یک جای دیگر ؟:n02:
بعد اینکه این شهر ها ایا محرومند یا اب و هوای بد دارند و ایا کسری بهشون میخوره ؟ کرمانشاه ، همدان ، ارومیه ، سنندج ، و لب مرز چقدر کسری داره ؟شنیدم هر کی میره زنده بر نمیگرده .
یکی میگفت بشین بچه دکتری بگیر اونجا میشه برات بهشت ....از خونتون هم راحتت تر !!!!!
خیلی جاها منطقه است
همین پرندک منطقه 3 اما امیرش کسری اونجا رو نمیده
اموزشی هم ممکنه یجا بیوفتی دوره کد یجا یگان یجا
هیچیش معلوم نیست
سلام
کارای دانشگاه تموم شد./
الان می خوام دفترچه رو پر کنم
به نظر اساتید برای معاف از رزم اقدام کنم؟ ارزش داره؟
توی استخدامی در شرکت ها به معاف از رزم گیر نمی دن؟
برای صافی کف پا واریکوسل خفیف می خوام اقدام کنم
با کارای کمیسون به اعزام تیر ماه می رسم؟
جسارتا میتونم بپرسم کدوم ارگان برای پستی های پاسدارخونه اش چنین امتیازی گذاشته؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
ما تو این خراب شده مورد خیــــــــــلی داشتیم که خدمتشون 18 ماه بود و 16 ماه (کل خدمت یگانی) رو پست دادن!
سلامنقل قول:
برای معاف از رزمی حتما اقدام کن اگه شرایطش رو داری
توی استخدام هم کاری ندارن چون در اصل مدرکی دال بر معاف از رزم بودن شما در اختیار ندارند! (روی کارت قید نمیشه)
صافی کف پا هم دو نوع هستش :1- ریجید 2-انعطاف پذیر (فلکس ایبل) که نوع اول هم معاف میشه و هم معاف از رزم ولی نوع دوم هیچ معافی بهش تعلق نمیگیره
فکر نکنم به اعزام تیر برسی و احتمال قوی میری برای شهریور
کسری فقط 1 بار قابل استفاده هستشنقل قول:
درودنقل قول:
تبریک میگم،
به سلامتی...
1- بله ارزشش رو داره، توی بیشتر پادگان های آموزشی میتونه مفید باشه (نمونه اش آموزشی ناجا- جهرم که دوستان توی صفحه قبل توضیح دادن! )
2- نه، معاف از رزم اصلا هیچ جایی واسه بعد از خدمتتون ثبت نمیشه (طبق توضیحاتی که دوستان قبلا دادن فکر کنم به راحتی بتونید واسه واریکوسل معاف از رزم بگیرید)
3- دقیقا مشخص نیست ولی فکر نمیکنم بتونید به اعظام تیر برسید...
سلام..
دوستان ببخشید سوالم تکراری هست..
والا من رسما تصمیم گرفتم برم سربازی..متاسفانه غیبب هم خوردم و اضافه خدمت میخورم...:n27:
ولی شاید باورتون نشه اصلا نمیدونم باید کجا برم و از کجا دفترچه پر کنم و کجا پست کنم و بعدش چی میشه و باید چیکار کنم.....! :n17:
حوصله هم ندارم و خوشم نمیاد از فک و فامیل و کسی بپرسم...
به قدری هم مثل همه از سربازی متنفرم که یه لحظه هم بهش فکر نمی کردم و پیگیرش نبودم...به همین دلیله که کلا اطلاعاتم صفر هست در مورد خدمت و سربازی رفتن و...
میشه یکی روند خلاصه شده از فردا صبح که میخوای اقدام کنی تا زمانی که رسما اعزام میشی به آموزشی رو بگه..
شاید تجریه دوستان هم به کارم اومد..
مرسی
امیدوارم کافی باشه:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان !
من در سن 3 سالگی به علت تومور جمجمه ای که داشتم عملی روی سرم انجام دادم ، در ضمن افتادگی خفیف دریچه میترال هم دارم ! میخواستم بدونم مشمول معافیت پزشکی میشم؟؟
ممنون بابت جواباتون
سلام بچه ها
من امروز دفترچه پست کردم یا امروز یا فردا انشالله ثبت میکنن
حالا سوالم اینه که تاریخ پیشنهادی که ما وارد میکنیم واقعا مورد توجه هست یا نه؟
من زدم اول شهریور اعزام
حالا اگه تاریخ اعزام بخوره تیرماه واسم
نمیرسم پذیرش سپاه بگیرم چون میگن 2ماه قبلش باید اقدام کنی!!
به نظرتون کی تاریخ اعزامم میخوره؟
ببین شما هیچ وقت نمیتونید صد در صد در مورد تاریخ اعزام قطعی حساب کنیدنقل قول:
ولی ما همون احتمال بسیار بسیار زیاد که همیشه وجود داره رو در نظر میگیرم:
بله با درخواست شما رسیدگی میشه
تاریخ اعزام شما برج 6 میخوره
برای این نمیشه قطعی نظر داد چون همه چی بستگی به تعداد سربازا برای اعزام اون ماه داره
نیروی انسانی مازاد برای دوره بعد کد میخورند
سلام
کسی که هنوز از دانشگاه انصراف نداده میتونه واسه اعزام اقدام کنه؟
Sent from my C6603 using Tapatalk