سلام دوست عزیز،نقل قول:
طرح قبلیتون چی بود؟ از کدوم شهر هستید؟ آخه بعضی از شهرها سرعت برای همه افتضاحه.
Printable View
سلام دوست عزیز،نقل قول:
طرح قبلیتون چی بود؟ از کدوم شهر هستید؟ آخه بعضی از شهرها سرعت برای همه افتضاحه.
لعنت به مبین نت. سرویس یه مگ گرفتم سرعت شبانه از ۵۰ بالاتر نمیره که هیچ تو روز هم افتضاح امروز هم که ۳۰ بود زنگ زدم میگه عکس بفرست میگم استاد ۴روز دارم براتون عکس میفرستم!! واقعا مسخرست
سلام دوستان
من مشکلی دارم که واقعا بدجور توش موندم
من 6 ماه پیش مبین نت داشتم و به راحتی استفاده میکردم.بعد از 6 ماه حالا دوباره مودمو راه اندازی کردم.ولی متاسفانه در هیچ یک از نقاط منزل که قبلا به راحتی تا 2 خط میداد حتی 1 خط هم به زوووور میده.من تنها انتخاب اجباری ام مبین نته.حالا راهی برای افزایش گیرندگی مودم هست؟مودمم رومیزی داخلی هست
اون 2 تا عدد CINR حدود 4 5 8 و RSSI حدودای منفی 90 هست.خیلی هم متغیر هست و اصلا خط نمیده.فقط بعضی وقتها شاید 3 4 دقیقه
واقعا موندم
چی کار کنم؟
منم همین مشکلو باهاشون دارم بارها هم عکس فرستادم ولی در آخر بهت میگن که چون سرویس شما بین 4 نفر تقسیم میشه این عادی هست.مثلا سرعت یک مگ که 128 کیلو هست تقسیم بر 4 بشه میشه 32 مال من دو مگ هست با اکثر سرور های خارجی 50 کیلو هست.شما همم میبینی کاری نمیتونی بکنی عملا بیخیال میشی مثل من .نقل قول:
احتمالا دور اطراف شما ساخمون سازی زیاده یا دکل رو کندن بردن و یا برای مودم ایرادی پیش اومدهنقل قول:
مال منم اینطوری بود دیدم راه حلی براش پیدا نمیکنم هر جوری بود یه مودم کارکرده outdoor پیدا کردم و 400 تومن هم پیاده شدم (350 مودم + خرید کابل50) 5 روز بعدش مخابرات پلاکارت زد تو این منطقه هم adsl میدیم :45::37::41:
سلامنقل قول:
من اول که مودممو خریده بودم ( البته از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم) با اینکه از طرف شرکت اومدند نصبش کردند، اصلاً خط نمیداد. اونروزی هم که طرف اومده بود نصبش کرد گفت صبر کنید درست می شه . منم هرچی صبر کردم درست نشد. آخرش چون مدرسه میرفتم بابام بردش همون جایی که ازش خریده بودم، نمیدونم چیکارش کردند ولی درست شد
پیشنهاد من به شما اینه که ببرید نمایندگی مبین نت
مشکل مودم شما این بود یوزرنیم و پسورد رو توش ست نکرده بودید بخاطر همین آنتن نمیدادنقل قول:
در مورد یوزر پس جلوی خودم ستش کرد. تقریباً مطمئنم مشکل از یوزر پس نبودهنقل قول:
یعنی همون لحظه تونست به اینترنت وصل بشه؟نقل قول:
ممنونم از دوستان
یعنی ممکنه مال منم مشکل از ست کردن باشه؟
فقط من یک مشکل دیگه دارم !
سند به اسم خودم نیست و دسترسی به صاحب سند هم ندارم
شما به تنظیمات مودم دست زدید یا تنظیماتش رو تا حال به دیفالت برگردوندین؟نقل قول:
اون لحظه که نه هی آنتنش به صورت چشمک زن پر میشد هی خالی میشد. بعدش بابام بردش گفتن مثل اینکه فعالش کردن. حالا منو ول کنید قضیه مال دو سال پیشه. ظرف حدود یه هفته هم حل شد. الآنم دارم با همون وایمکس کار میکنمنقل قول:
به نظر من احتمالات ایناست:
همون طور که دوست عزیزمون گفتند شاید از اون موقع تا حالا دورتون ساختمون ساختن یا دکلو کندن و ...، اگه میتونید برید پشتبوم ببینید اونجا آنتن دهیش فرق میکنه؟
ورژن مودمتون قدیمی شده. از سایت مبین نت آپدیتشو بگیرید و مودمتونو آپدیت کنید ( اگه مثل ایرانسله)
تنظیمات مودم به هم ریخته، مبین نت یه تغییراتی داده و ... که اگه وقت دارید برید نمایندگی مبین نت ولی قبلش با پشتیبانی تماس بگیرید
(احتمالش کمه) توی این مدت مودمتون جای بدی بوده بهش ضربه خورده خراب شده
مشکلی نیست یوزر نیم زیر مودم باید باشهنقل قول:
ولی شما میگید سه چهار دقیقه ای کانکت میشه پس تنظیمات به هم نخورده
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه اونم ایننه نویز اون منطقه بالا رفته باشه حالا به هر دلیلی که هست
بله من امروز ریست کردم مودمو.ولی دیشب هم آنتن دهی خیلی کم بود
من نقل مکان کردم اومدم اهواز .. واسه adsl دلمو صابون زده بودم که بلاخره از اینترنته مزخرف مخابرات خلاص میشم ، که دیدم خطم pcm :n28:
حالا از روی ناچاری وایمکس مبیننت گرفتم .. نمیدونم مودمم outdoor یا indoor .. مودلش BM632W از این سفید و سبزا :دی کسی میدونه بگه این outdoor یا indoor ؟
مشکل دیگه ام هم پینگمه .. پینگ بین 200 تا 300 متغیره ولی مشکل اصلیم اینه که وقتی شروع میکنم به receive کردن، پینگ به صورت دهشتناکی بالا میره .. اگه دانلود کنم که کلاً تایم اوت میشه .. من واسه بازی آنلاین میخوام .. وقتی بازی میکنم نت شروع میکنه به receive کردن و پینگ بالا میره و نمیشه بازی کرد :n14:
آنتن مودم هم بیشتر از دوخط نمیشه ..
راهی هست که بتونم پینگ رو ثابت نگه دارم ؟ .. اگه آنتن مودم بیشتر بشه پینگ و سرعت دانلود بهبود پیدا میکنه ؟
مشخصات cinr و rssl در حال حاضر که مودم پشت پنجره است اینه
CINR Reuse1 13.49dB CINR Reuse3 16.39dB RSSI -80.43dBm
لطفاً راهنماییم کنید دوستان :n30:
این مودم indoor هست.... من فقط بخش دانلودش رو میدونمم که اگه انتن خوبی داشته باشی سرعتت خیلی بهتر میشه... زیاد تو کار پینگش نبودم که امتحان کنمنقل قول:
دوستان من از نظر انتن دهی اوکی هستم 5 خط دارم
اما سرعت دانلودم از 100 بیشتر نمی شه 1 مگ دارم
پشتیبانی هم چرت و پرت جواب می ده
مال شما هم همینطوره؟
من رفتم توو سایت مبیننت .. زده هر گیگ اضاف ده هزار تومن ؟؟؟؟ یا من اشتباه میبینم ؟؟؟ یا واسه من فقط اینجوریه ؟؟؟
شما دوستان هر گیگ اضافه رو ده هزار تومن میخرید ؟؟
هنوزم منتظر جواب سوال قبلیم هستم .. چیکار کنم که موقع receive پینگم با مبیننت بالا نره .. با adsl اینجور نبود :n28:
مبین نت همینه دیگه من دو مگش رو دارم هر گیگ اضافش 12 تومنه منم کم مصرف میکنم تا سر ماه برسهنقل قول:
پینگ مبین نت همینه دیگه ازین بهتر هم نمیشه ربطی هم به سیگنال نداره کلا آشغال به تمام معناست هیچوقت من ندیدم با سرور های خارجی پینگ پایین 300 باشه
سلام دوستان من طرح 512 6 ماهه داشتم الان یک ماهه 4 گیگ یک مگ گرفتم سرعتش خیلی پایین تره پینگش هم فاجعه شده بین 350 تا 950 متغیره 4.2.2.4 گوگل 430 آیپی 217.218.127.127 که دی ان اس ایرانی است و باید خیلی کم باشه 147 - 174 است. دانلود یککانکشن هم 16 الی 32 است. در کل سرعت خیلی داغون شده.آیاسرویس یک مگ اینطوریه یا کلاً 512 طرح جدید هم میگرفتم اینطور بود؟ به نظرمیاد شلوغه پکت لاستش خیلی بالاست و در کل سرعت از 512 شش ماهه پایین تر اومده!
داش سرعتش تو این چند روزه فاجعست به نظر دوباره باید یه شکایت تنظیم کنیم الان من دو مگ دارم شبا از130 بالا نمیره کیا پایه شکایتن؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه زمانی بود پینگ مبین نت به 3000 میرسید!!
و البته تا جایی که من تجربه دارم مبین نت هر چند ماه یکبار بازیاد شدن کاربراش و پهنای باند قبلی کیفیت سرویسش پایین تر میاد که باید با شکایت و... بهش یاد آوری بشه تا پهنای باند بخره و دوباره بعد از چند ماه این روند باید تکرار بشه! اصلاً تجربه کسب نمیکنند حتماً باید ازشون شکایت کرد تا درستش کنند قبلاً که تا جایی پیش رفت که پینگ شد 3000!!!
واقعا فاجعه شده سرعت .. ولی با تجربه ای که این سه ساله با مبین نت دارم معمولا بعد ماه رمضون نه خیلی زود ولی کم کم سرعت به روال عادی خودش برمیگرده
با این سرعت دیروز داشتم ویندوز آپدیت می کردم با سلام و صلوات ختم به خیر شد !
با سلام ببخشید من خیلی وقته از بسته gprs استفاده میکنم حالا به نظرتون وایمکس خوبه بگیرم یک ساله میخام همه جا و همه شهر ها آنتن میده هم محل کار هم خونه میتونم استفاده کنم ؟ تعرفه هاش چقدره ؟مودم رایگانم میده سرعت 256 یا 512 با ترافیک 3 گیگ برام کافیه یه سوال دیگه اینکه مودمی که دارن میشه اینترنتو به صورت وای فای شر میکنه ؟چجوری باید استفاده کرد؟ ممنون میشم کمک کنید و راهنمایی بفرمایید
ایرانسلم همینطوره! الان واقعا دو ماهه وایمکس ایرانسل فقط صبح خوبه از ظهر سرعت افتضاح میشه .نقل قول:
همه جا که نه مثلا تو جاده تعطیلهنقل قول:
آره میشه شیر کرد
تعرفه هاش هم اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا از نجابتتون دارن سو استفاده میکنن :n29:
دوباره حمله کنید سایت سازمان تنظیم مقررات درست میشه. اگر خواستید منم پایم (مودم رو فروختم ولی هنوز به ناممه می تونم شکایت کنم)
:n16:
خوب انگار سرعتا یکم درس شد امش یه 3.3 گیگی دان کردم خدا کنه همین طور ثابت باشه
الان که صبحه بهتر شده اما دیشب خیلی بد بود پینگ هم بهتر شده اما گیر داره میخواستم تست بگیرم هی گیر کرد 10 دقیقست دارم تلاش میکنم این پست رو بزارم. پهنای باند خوب شده ولی پکت لاست داره.
سرویس یک مگابیت
با چه سرویسی ؟نقل قول:
دو مگه 5 گیگ در ماهنقل قول:
و تهرانید ؟، کدام سمت ؟نقل قول:
نه دادا شهر ساوه ایم استان مرکزینقل قول:
سلام.
دوستان الان من طرح B3110 رو مثلا بگیرم (512 - 20 گیگ - سه ماهه ) = 110/000 تومان
مودم هم همراهش میدن ؟
یا فقط اونایی که گفته این طرح به همراه مودم داده میشه رو فقط مودم میدن ؟
کدوم یکی از مودم هاش بهتره ؟
مبین نت به کسی مفتکی مودم نمیده اگرم بده باید 500 تومنی پیاده بشی و یه مودم جیبی بذاره کف دستتنقل قول:
اکثر مودم هاش خوبن باید اول بگی برای چه کاری میخوای ؟
نمیدونم چرا با انجمن ها مشکل دارم نمیشه پست ارسال کرد فقط با قند شکن میشه. البته اون هم به زور
دوستان اگر میشه آدرس فرکانس های مبیننت رو بمن بدید مال من مال قدیمه شاید جدید اومده باشه و فرجی حاصل شد!
مال من این هاست: 3449000
3459000
3549000
3559000
یه گزینه هم هست باید رو 10000 باشه.
منم همین فرکانسارو بلدم ولی از دیروز با اینها اصلا کانکت نمیشه...دو ساعت وصله 10 ساعت قطعه...نمیدونم دوباره چه مرگش شده..من همیشه signal strengthم روو 100% بود! ....دوستان فرکانس دیگه ای بلدن؟
Sent from my GT-I9300
در مورد اون مشکلم هم که درانجمن ها پیام ارسال نمیشه-(فقط باقند شکن میشه) باید بگم ایمیل ها هم کلاً تعطیله و با برنامه ایمیل هم کار نمیکنه
الان که این پست رو ارسال میکنم چند ساعتی میشه که غرب تهران قطع هستش اینم عیدی مبین نت به کاربراش.