آقا ما یه مشکلی با شاتل پیدا کردیم
وقتی تلفنمون به پریز هست سرعت آپ و دان استریم خیلی پایینه اما وقتی به پریز نیست خوبه؟
برای دیگران هم این مشکل وجود داره؟
Printable View
آقا ما یه مشکلی با شاتل پیدا کردیم
وقتی تلفنمون به پریز هست سرعت آپ و دان استریم خیلی پایینه اما وقتی به پریز نیست خوبه؟
برای دیگران هم این مشکل وجود داره؟
واسه من که همچین مشکلی نداره.نقل قول:
شاید اشکال از اسپلیتر باشه.
دوستان شاتل ترافیک رایگان کی میده؟نیازمند ترافیکم و دل نمیاد بخرم هر یه گیگ 5تومن فکر کنم باید یه 5گیگی بخرم حتی اگه یه گیگ هم رایگان بده اشکالی نداره
بچه ها یه سوال.
شاتل، واسه ولادت امام علی ترافیک مجانی هدیه داد، برای مبعث به شما ترافیک هدیه داد؟
به من که نداده خواستم ببینم خبری بوده یا نه.
به منم برای ولادت امام علی , 1 گیگ ترافیک هدیه دادن ولی برای مبعث خبری نبود:31:نقل قول:
شاید برای عید فطر بدن.دی:نقل قول:
نه دیگه ....نقل قول:
منم کم کم دارم کم میارم!! ولی زور داره 1گیگ 5000!اگه مثل 22 خرداد 2گیگ هم اشانتیون بدن خوبه!!نقل قول:
همونطور که گفته بودم پهنای باند شاتل در منطقه ی ما پایین بود که خود مسئولان شاتل با تماسی که باهام گرفتن این مسئله رو قبول کردن و قراره درست بشه تا بتونم شب ها از تمام سرعت 512 اکو که دارم استفاده کنم. نه 200تاش!
اونوقت شبانتون چه طوریه؟ با دانلود منیجر و لینک مستقیم سرعت ثابتتون چنده؟نقل قول:
یا خط شما نویز داره که وقتی تلفن به پریز هست باعث تشدیدش میشه یا اسپلیتر تون مشکل دارهنقل قول:
اگه همیشگیه این مشکل به احتمال زیاد گزینه دوم هست
شما برای 20 دقیقه مودمتون رو خاموش کنید، بعد از 20 دقیقه اگه درست نشد همون اسپلیتره
به من واسه ولادت امام علی 2 گیگ دادن.نقل قول:
من اکو 512 دارم، سرویس شما چیه؟
یا سرویس شما از من پایینتره یا عاشق چشم و ابروم هستن.:27:
نه به منم 2 گیگ دادن فکر کنم به اونایی که مودم از خودشون گرفتن 2 گیگ دادننقل قول:
128 اکو/
توی مشهد سرعت همه در حالت عادی 2 مگ هست ولی شبانه باسرعت 7 دانلود میکنه. سوالم اینه که آیا افرادی که در مشهد هستند و اکو 512 دارند شبانه با چه سرعتی دانلود میکنند ؟؟ (من خودم 128 دارم)
منم مودمو از خودشون گرفتم. احتمالا دلیلش همینه که میگی.نقل قول:
سرعت شبانه ما در مرکز مخابراتی صدوق قم که ما هستیم بیش از یکماهه که افتضاحه،سرعت دانلود ما در حد دیال آپه و حتی بدتر.هر چی اعتراض هم می کنیم فایده نداره،چت آنلاین،پشتیبانی قم،پشتیبانی تهران،همشون جواب سربالا میدهند.دوستانی که قصد خرید از شاتل را دارند حتما کیفیت شاتل را در مرکز مخابراتی خود بررسی کنند
من که امروز 400 مگ رفت تو پاچم، نه اتو پاور خاموش کرده بود نه ای دی ام ساعت 7 استوپ کرده بود دانلود رو
سلام
دوستانی که از مودم Linksys Wag120N استفاده میکنن آیا راضی هستن؟ مشکل خاصی باهاش ندارن؟ با شاتل سازگاره؟
چند روز آینده دارم میرم یکی بخرم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:20:
داستان این سرویس اختصاصی چیه؟
من دیسشب داشتم با این پشتیبانی چت میکردم گفت برای اینکه سرعتت کم نشه باید اختصاصی بگیری من عصبانی شدم و...
این اختصاصی چیه؟
قیمتش چنده؟
شاید تنظیم کرده بودی روی 7 PM :31:نقل قول:
نه بابا من یه صف درست کردم چند ماهه دستش نزدم خودمم بعد شک کردم رفتم دیدم درسته تنظیماتش من 7:45 بیدار شدم دیدم استوپ کرده صف رو منتهی نمیدونم این 400 مگ کی دانلود شده.نقل قول:
واسه منم یه چیز حدود 100 مگ رفت تو پاچم. IDM دانلود رو قطع نکرده بود، تنظیماتم هم مشکلی نداشت. گذاشتم از 01:01 AM دقیه تا AM 06:59 دقیق دانلود کنه.نقل قول:
:31:
منم دیشب این سیستم جدیدم را که ویندوز 7 روش نصب هست را گذاشته بودم برای دانلود صبح که امدم دیدم سیستم خاموش نشده ولی هارد Off شده و سیستم رفته روی حالت Switch User و یکم بیشتر دانلود نکرده بود....:13:
کسی میدونه به خاطر چیه؟!
نقل قول:نقل قول:خود من که تازه ویندوز رو عوض کردم و IDM رو مجدد نصب کردم روش، قبلا خودش سر ساعت، دانلود رو قطع میکرد.نقل قول:
ولی الان هم تنظیمات رو درست انجام دادم، دوباره چک کردم دیدم تنظیماتش مشکلی نداشت.
انگار نمیشه اعتماد کرد، باید سر ساعت 7 یه سر بزنم و چک کنم که قطع شده باشه.
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
در مورد سوال اولت که نمیتونم کمکی بکنم، چون من خودم مودم زایکسل دارم.نقل قول:
در مورد سازگاری با شاتل شاید بهتر باشه که زنگ بزنی و از نمایندگی شاتل سوال کنی، مگه اینکه اینجا کسی از این مودم استفاده بکنه و بتونه راهنماییت کنه.
تا اونجایی که من میدونم این مشکل بر میگرده به کرک IDM که دانلود را به موقع قطع نمیکنهنقل قول:
1 ورژن دیگه با 1 کرک دیگه را امتحان کنین شاید درست شد:46:
ممنون:20:نقل قول:
بیشتر منظورم این بود که دوستانی که این مودم را دارن اگه مشکلی دارن بهم بگن وگرنه حرف های شاتل که زیاد اعتبار نداره:31:
چون چندجا خوندم که این مودم ظاهرا با adsl مخابرات مشکل داره و هی dc میشه:13:
نه آقا اینا همش فیلمه که مودم ژاکسل آشغال مدل 2006 خودشونو به ملت بندازن تاره اونم 10 تومن گرونتر از بازار!!نقل قول:
من 120N دارم خدایی مثل مرد کار میکنه
فقط چند شب هست که 2 3 دقیقه ای چراغ نت خاموش میشه که زنگیدم معلوم شد از خودشونه
برو بخر داداش خیالت راحت
دوستان کسی نمی دونه این سرویس اختصاصی چیه؟
کسی نگرفته؟
نقل قول:
قبل از اینکه قاط بزنی از خودش می پرسیدی. من نمیدونم چه جوریه.نقل قول:
دوستانی که آنلاین هستن همین الان از دامنه کام همین پی سی بالا بیان ببینن درسته
من الان دارم از کام پست میدم
سرویس با پهنای باند اختصاصینقل قول:
128 فکر کنم 100 هزار خورده ای باشه...
آره. واسه منم درسته.نقل قول:
اگه از لینک مستقیم دانلود کنم سرعت شبانه حدود 60 هستش. اکو 512 دارم.
یعنی دیگه share نمیکنن؟نقل قول:
پس یارو مزخرف گفته به دوستمون که باید سرویس اختصاصی بگیری.
واسه من فیلتره...نقل قول:
نه شیر نمیکنن...نقل قول:
گفته اگه میخوای سرعتت ثابت باشه برو اختصاصی بگیر..:19:
برید خدارو شکر کنید همینم که دارید روزی 1000 تا شکر بگید منه بدبخت شاتل داشتم شبا آشغال بود روزا عالی زدیم تو خط پیشگامان نصف جهان دیگه نه روز داریم نه شب مزخرف--قربونه دایل آپ اقلا بعضی شبا شاتل خوب بود روزا هم خداییش عالی بود خر شدیم 51000 تومن پول ریختیم تو دهنه این واسه 256 واسه 3 ماه
اینم وضعیت 6 عصر دیروزم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
[URL=http://www.speedtest.net] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
همراه با یه پشتیبانی مزخرف تر که زنگ بزنی بگی مشکل دارم میگه سرور مشکل داره_آخه میدونید چیه ؟تمام سرور های دنیا مشکل دارند و کمتر از سرعت بالای اینا جواب میدند--به قوله پشتیبانیش اکثر سرور ها قادر نیستند با این سرعت خیلی زیاد بهتون پاسخ بدند
حتی نیومد با این پولی که دادم بیاند نصب کنند
شاتل رو هم میشه دور زد:31:
یعنی چی میشه دور زد؟؟
اونوقت تو چه طوری دورش زدی؟نقل قول:
چه جوری 2.5 گیگ دانلود کردی؟ من زور بزنم به 1.3 برسونمش.
سرویست چیه؟
نقل قول:
خود من که تازه ویندوز رو عوض کردم و IDM رو مجدد نصب کردم روش، قبلا خودش سر ساعت، دانلود رو قطع میکرد.
ولی الان هم تنظیمات رو درست انجام دادم، دوباره چک کردم دیدم تنظیماتش مشکلی نداشت.
انگار نمیشه اعتماد کرد، باید سر ساعت 7 یه سر بزنم و چک کنم که قطع شده باشه.
من یه هفته از این روش استفاده میکنم و صبح هم که میام کامپیوتر خاموش شده.از ساعت 1:00 am تا 6:59 am :31: