یک پست بالایی را ببینی نوشتم که خودشون می گن اکثر کاربرا الان مشکل پینگ دارند و صبر کنید انشالله تا اتمام شارژتون درست می شه :n08::n08::n08:نقل قول:
Printable View
یک پست بالایی را ببینی نوشتم که خودشون می گن اکثر کاربرا الان مشکل پینگ دارند و صبر کنید انشالله تا اتمام شارژتون درست می شه :n08::n08::n08:نقل قول:
با سلام
لطفا دوستان بگن این خط حداکثر چه سرعتی رو میتونه ساپورت کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی داغونه، حداکثر 1 مگابیت در ثانیهنقل قول:
از کدوم سایت نگاه میکنید اینی که میگه چقدر سرعتی ساپورت میکنه خط ادرس میدین؟
دوست عزیز اگه دقت کنید خود مودم زده attainable rate این مقدار معمولا مقداری بیشتر از مقدار واقعی رو که خط میتونه تو اون سرعت سینک بشه رو نشون میده ( چون طبق نویز توی سرعت سینک فعلی محاسبه می کنه و با افزایش سرعت سینک نویز بیشتر می شه و attenuation کمتر می شه در نتیجه attainable rate هم کمتر میشه) برای مثال خط دوستمون که عکس گذاشتن attainable rate رو 1264 زده که حداکثر بشه روی کمتر از 1 مگ سینک کرد حالا کاری که این دوستمون می تونند انجام بدن تعویض سیم کشی برای کاهش نویز و افت خط(افزایشattenuation) و تهیه ی مودم بهتر هست که ارامتر های خطشون رو بهبود بده.نقل قول:
یه راه دیگه برای محاسبه بیشترین سرعتی که می تونید خطتون رو سینک کنید استفاده از محاسبه کننده های آنلاین هست ولی باز هم نمیشه زیاد به این محاسبه کننده ها اعتماد کرد و بهترین روش همون وصل کردن مودم و مشاهده ی نتیجه هست.
امیدوارم که این توضیحات که برای چندمین بار توی این تایک مطرح میشه کمکتون کرده باشه:n01:
الان یعنی چقدر ساپورت میشه 6 مگ؟!!
18404kbps/1024=17.97mbpsنقل قول:
امروز سرعت 128 نامحدود مخابرات را تا 19 کیلوبایت بالا برده اند.
غلط کردند !ما به خاطر سرعت 32 کیل.بایت تمدید 3 ماهه کردیم الان شده 19 ؟؟؟ تماس هم نمیشه گرفت همیشه ی خدا اشغال هستنقل قول:
کسی خبر داره ینگ تایم مکسنت در چه وضعی هست الان ؟ بعد گذشت 16 ماه تونستن مشکل ینگ و کت لاست رو برطرف کنن یا هنوزم همون اش و همون کاسه ؟
مثل اینکه وضع پینگ داخلی بهتر شده ! این نتیجه تست داخلی من از سرور تهران شاتل و سریوس اولترا
512 نامحدود طلایی ماکس نت
چند تا پینگ تو تایم های پر مصرف از این IP ها میتونید بزارید ؟ 146.66.158.1 و 8.8.8.8 و 104.16.25.33نقل قول:
در ضمن این تست که گذاشتید مال کدوم سرور هست؟ سرور که داخلی هست ولی دقیق کدوم سرور هست؟ از مخابرات که بهتر هست بهترین پینگ داخلی مخابرات ۳۹ بوده برای من
از اینجا تست کردم تو تایم های پر مصرف 49 میشه
مخابرات مثل اینکه واقعا فلکه سرعت ها رو باز گذاشته نه ؟
1 مگ من قبلا 380 بود ولی الان تا 9 مگ هم ( نهایت سرعت خط تلفنم ) سرعت میره بالا !! :دی و الان که سرویسم شارژ شد دارم میبینم که پینگشم عالیه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم پینگ با یکی از گیم سرور های بتلفیلد :
و :
مخابرات پینگش با یه سرور خوبه با بعدی افتضاح مثلا دوتا ۲ EU west که سرور از ۲ تا مسیر روت میشه باید بری تو بعد مشخص میکنه از کدوم مسیر به سرور وصل شدی یکی از مسیر ها پینگش بالای ۳۰۰ هست اگه از اون مسیربیوفتی باید هی ری کانکت کنی که از مسیر دوم که پینگش ۱۲۰ هست بندازه بتلفیلد هم که ۳ تا سرور همیشه خالی با پینگ خوب هست بقیه سرورهای شلوغ و به درد بخور بالای ۲۰۰ پینگ میدن. به نظرم روتینگشون مشکل داره :n13:نقل قول:
اولترا مخابرات لحظاتی قبل
چرا وضع من درست نمیشه!!!!!:n13: با کاهش پینگ درست میشه ولی بدونه.....
رسما از وقتی این نامحدود رو گرفتم اینطوری بالا پایین شده بعد دوهفته از گرفتن سرویس!!!!ولی قبل که الترا داشتم پینگم مثلا شما بود!!!!
محدود نمیشه باهاش کار کرد رسما چند دست بازی می کنی حجم می پره و نمیشه جلو سرعت دانلود گرفت!!! به نظرتون پارس انلاین چطوره پینگش و......
این سرویس خوبه؟
چند گیگ حجم هم بخرم ارزونتر میفته....
POL-256-10G 256 Kbps 256 Kbps 10 GB 99.5% 270,000
سرور خارجی.الترا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرور داخل
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بورنوننان گلمسین :n38:نقل قول:
آقا کدوم بستس این؟نقل قول:
منم یه مگ فعال کردم ولی تست نکردم همچین سرعت داره یانه
512 محدود مخابرات
هم اکنون
در ضمن از دوستان کسی میدونه دانلود رایگان مخابرات از کی تا کیه؟؟
بسته پایه سرعتش 1 مگابیت هستش و بسته حرفه ای سرعت 2 مگابیت !!نقل قول:
این هم بسته پایه اس !! خدایی وبگردی رایتل عالیه و مثل adsl هستش:n26:
دوست عزیر دانلود رایگان مخابرات 1 شب تا 7 صبح
سرعت نامحدود 128 به حالت اولیه برگشته یا نه ؟ دیگه کسی اعتراض نمیکنه یعنی ؟ برای من که 19 کیلوبایت هست دارم تخلیه می کنم از فن آوا سرویس بگیرم راستی فارس آفلاین پینگش تو تبریز چطوره ؟ من با نماینده تماس گرفتم می گفت پینگ برا یوزر 300 هست از سرور خارجی ولی تو استان های دیگه ظاهرا پینگ سرور خارجی حدود 100 هست. کسی اینجا فارس آفلاین داره اصلا یا همه رفتن مخابرات؟ اگه فارس آفلاین دارید تست پینگ رو کنید بلکه برم از مخابرات جای شما باز بشه سرعتتون بره بالا !:n02::n02::n02::n07:
سرور داخلی الترا
رکورد جدید سرور داخلی .فقط یه سوال چرا آپلود اینقدر پایینه؟
سرور خارجی
۵۱۲ نامحدود طلایی ماکس نت امروز جمعه
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
داداش خیر داری سرعت فن آوا چند هست ؟ دیگه مخابرات رو نمیشه تحمل کرد تو نامحدودنقل قول:
چجوری اعتراض کنیم زنگ میزنم اعتراض می کنم میگه همینه که هست
دیگه با تانک که نمی تونم برم چهارراه ابوریحان :n02::n02::n02:
پارس آنلاین رو برای نامحدو میخوای ؟! اونا محدود می کنند سرعت رو بعد چند وقت
سلام
بعد درخواست از پشتیبانی 2020 > snr اینترنت به 10 مگ افزایش دادن ولی سرعت همون 4 مگ قبلی هست و افزایش پیدا نکرده
لطفا بگین مشکل از چی هست یا سرعت دانلود به چیز دیگه ای هم مربوط هست ؟ . با تشکر
فن آوا سرعت اسمی میده پینگ و تایم اوتش رو نمی دونم. درخوست تخلیه دادم برای خط نامحدود هنوز تخلیه نکردننقل قول:
راستی اون زلزله دیشب چی بود از خواب پریدم عجب گیری کردیم تو این شهر با این زلزله هاش دیگه تو خونه هم امنیت نداریم با این ساختومن های بی در و پیکر و این زلزله ها تبریز رو تخلیه کنن بهتره:n02:
اگر فن آوا بگیرید باید پینگ رو کلا از بیخ بیخیال بشید :دینقل قول:
زلزله ؟:n04::n04::n04:
من همین الان اینجا خوندم که زلزله اومده دیشب !!
جالبه من خودم صبح ساعت 6 از خونه رفتم بیرون ولی کسی مثل اینکه نفهمیده بود !! چون کسی در موردش حرف نمیزد !!! :n02::n02:
وضع اوضاع یاواش یاواش شولوخ لاشیر !!!:n02:
خدا آخرش رو به خیر کنه !! اگر یه زلزله درست و حسابی بیاد باید به کلی شهر رو زیر آوار دفن کنن !! چون نمیشه کاری کرد ××× خدا به دور کنه
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آغزونان یل آلسین آلله المه سین به بو جماعت یازیخ دییر ؟نقل قول:
ولی خیلی وحشتناک بود نصفه شب با زلزه از خواب بیدار شدم دیدم بقیه هم بیدارن ! (خوابم سبک نیست) خدا خودش رحم کنه تبریز با این جمعیت ... با این ساختمون های نیم بند ... من موندم با این که همه میدونند تبریز لرزه خیز ترین شهر ایران هست چرا فکری به حال ساختمون های این شهر نمی شه البته تو بعضی از ساختمون های جدید استاندارد ها رعایت می شه ولی متاسفانه فراگیر نیست مخصوصا برادرای بساز بنداز اصلا رعایت نمی کنند.
منم با پرس و جویی که کردم متوجه پینگ و پکت لاست ناجور فن آوا شدم فعلا تو نخ یار قدیمی صبانت هستم تو ءینگ و پکت لوز و کیفیت خدمات بهتر از بقیه بوده همیشه.
1 مگ !!!
شبانه:
اینم میزان دانلود :
نقل قول:
اینم 512 روزانه
من خط تلفنم خودشو بکشه همین رو میگیره فقط !! نزدیک 4-5 کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله دارم و این سرعت رو با اتنیشن 60 میگیرم !! :n09:نقل قول:
دوستانی که پینگ داخلیشون زیر 40 هست لطفا Gate way خودشون رو که با اون وصل هستن بذارن
برای فهمیدن اون این کد رو تو cmd پیست کنین و عکس رو بذارید اینجا !!! "tracert -d 8.8.8.8"
اینجوری :
البته مخابرات باشه ها :دی