سلام دوستان
2 مگ برنزی نامحدود اولش سرعتش چقدره ؟
بعد که زیاد دانلود کنم چقدر میشه سرعتش ؟
Printable View
سلام دوستان
2 مگ برنزی نامحدود اولش سرعتش چقدره ؟
بعد که زیاد دانلود کنم چقدر میشه سرعتش ؟
سلامنقل قول:
در ابتدا اشاره کنم که آسیاتک اصلا بهتره سمت گزینه های نا محدودش نرید اینو هم مشترکان پیشنهاد میکنن هم نمایندگان فروش
تا حجمی که مشخص کردن میتونید با سرعت 1به8!! نه بیشتر دانلود کنید و بعد از گذشتن از اون حجم حتی سرعتتون رو از 1 به 8 پایینتر میارن که این دیگه آخرشه
من الان تست کردم از یه لینک از سرور ایران Uploadbaz سرعت همچنان محدود هستشنقل قول:
تست سرعت و دانلود از سرور داخلی در سرویس 1مگ شبانه رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
چنده این سرویس؟
چیه؟
داداش کدوم شهری ؟نقل قول:
یک نکته جالب امروز متوجه شدم . محدودیت سرعت من از ساعت 4 و شش دقیقه شروع میشد که تو همون شش دقیقه 300 مگ دانلود میکردم که جز دانلود شبانه م مجسوب میشد . نامردا فهمیدن چندشبیه محدودیت سرعتم از ساعت 3 و نیم شروع میشه . چقدر کثیفن اینا. حالا فکر کردن 300 مگ چی هست
اینترنت پرسرعت چابک 10 گیگ در ماه 2 تا 8 صبح رایگان ماهی 42000 تومننقل قول:
در ساعت رایگان فقط و فقط برخی سرور های داخلی این سرعت هست
سرعت دانلود سرور خارجی در ساعت رایگان روی 90 ثابت هست ...
شهر اصفهاننقل قول:
اینطوری نیستنقل قول:
تا اون حجم مشخص سرعت اسمی بهت میده که میشه همون 230 بعد اون حجم سرعتت رو تا 1به 8 میاره پایین که میشه 30 تا
البته اون حجم مشخص شده تو کل ماه پخش میشه که روزی میشه تقریبا 2 گیگ یا کمتر
خوب این چیزی هم که من گفتم میشه همین دیگه :n02:نقل قول:
==========
تو روز سرعتتون چنده تو شب چند هست:n16:
دوست عزیز در این مورد با پشتیبانی صحبت کردی که چرا هنوز محدوده؟نقل قول:
از چه سایتی شما دانلود کردی؟
نه بعد از اون حجم مشخص ، 1/3ـم میشه . 256تقسیم بر 3 که میشه 85 .نقل قول:
تو جواب یکی از کامنت ها این نوشته میخوایی بازم زنگ یزن ازشون بپرسنقل قول:
سلام این برای همه مشترکین( نامحدود، حجمی ، اینترانت و...) است ؟
مدیر سایت:درود بر شما ؛ همانطور که در متن خبر ملاحظه فرمودید از اول خرداد ماه برای تمام مشترکین محدودیت حذف خواهد شد.
من یکسال از این نامرد 512 نامحدود برنزی گرفتم تا سه ماه خوب بود بعد سه ماه این طرح مسخره منصفانه رو گذاشت
هر روز تا 400 مگ رو با سرعت 60 تا 70 بعد از اون میرفت 19-30 کیلو بایت. یعنی یکسال واقعا اعصابم خورد بود .دیگه طرح مفته هم بده نمیام سمتش
3 هفته اس این آسیاتک قراره مثلا اینترنت ما رو وصل کنه !! ... من تا حالا 6 و 7 تا سرویس دهنده مختلف رو امتحان کردم هیچ وقت منتظر پورت خالی نموندم قبل از سرویس گرفتن هم پرسیدم از پشتیبانی آسیاتک گفتن پورت خالی داریم لازم نیست شما منتظر بمونید اما الان 3 هفته اس منتظر هستیم که اینا یه خاکی به سر ما بریزن ! جالبه طرف هیچ تایمی هم مشخص نمیکنه که مثلا یه هفته دیگه نهایتا باید صبر کنید یا ... :n24:
نه هنوز ولی تماس میگیرمنقل قول:
خودم یه فایل رو سرور ایران آپلودباز آپلود کردم و زدم دانلود که سرعت همون 120 بود
نتیجشو اینجا اعلام کنید.نقل قول:
از سایت دانلود ها یا میهن دانلود هم تست بگیرید و ببینید سرعت باز محدوده یا خیر:n16:
من از سایت میهن دانلود - دانلودها و سافت 98 تست گرفتم شبانه محدود بود
سرویستون چی هست و سرعت چقدر میده در شب؟نقل قول:
مگه محدود میکنه آسیاتک ؟!؟ شاتل فقط fair policy داره که ....
رو سرویس های حجمی هم محدود میکنه دانلود شبانه رو یا نه ؟ اگه میکنه که تا وصل نکردم برم کنسل کنم ...
شهاب 10 گیگ در ماه 4 تا 10 صبح رایگاننقل قول:
روز سرعت 1 مگابایت
شب 250 کیلوبایت
شهاب 10 گیگ در ماه 4 تا 10 صبح رایگاننقل قول:
روز سرعت 1 مگابایت
شب 250 کیلوبایت
شبانه برای 1 مگ حداکثرسرعت 85-90 کیلو 2 مگ حداکثر سرعت 120-125 کیلو و برای 10 مگ حداکثر سرعت 250 کیلو هست. محدودیت حجمی نداره ولی سرعت رو محدود کردهنقل قول:
محدود نکرده ! آسیا تک همیشه سرعت شبانه رو اسمی میکرده ( شاید برای بعضی دوستان قبلا باگ داشته الان درست شده ! ولی در کل همیشه اسیا تک سرعت شبانش اسمی بوده )نقل قول:
دوستان snr خطم 30 هست ، از خود اسیاتک گفتن نهایتا میشه بزاری روی 6 مگ درسته؟
و اینکه من بدون اسپلیتر نویز وجود نداره روی تلفن باز هم استفاده کنم یا نه؟
ممنون
ببخشید ولی کجا سرعت 2 مگ با شبانه 120 کیلو اسمی هست؟؟ اینکه کمی کمتر از نصفه! فقط 1 مگ نزذیک هست (اونم 30 درصد کمتره) والا بالاتر از 2 مگ همه روی 250 کیلو هست که مثلا برای سرویسهای 10 مگشون میشه تقریبا1/4 ! اگر این محدود کردن سرعت نیست چیه؟نقل قول:
(من خودم مشترک آسیاتک بودم که بنا به دلایل دیگه و نه سرعت شبانه این شرکت رو 2-3 ماهه ترک کردم , جدیدا هم فکر نکنم بهتر شده باشه اگر که بدتر نشده باشه)
مورد اول رو میتونید توی مودمتون هم ببینید همونجا که SNR رو زده معمولا چیزی هست به نام Maximum Attainable Rate که سرعت دانلود و آپلود ماکزیمم قابل دسترسی رو نشون میده . اسپلیتر رو استفاده کنید بهتره , چون ریت که بره بالا پهنای باند بیشتری رو میگیره و احتما ل نویز هست و همچنین ممکنه در هنگام مکالمه باعث اختلال و قطعی اینترنت بشه.نقل قول:
درسته ولی همیشه همین بودنقل قول:
کسی میدونه چرا با گذشت حدود دوسال از ارائه تعرفه شبکه ملی اطلاعات توسط كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات, هنوز که هنوزه isp ها از ارائه آن خودداری میکنن ؟
اسیاتک تا چند ماه پیش تقریبا همین تعرفه(بصورت پنهانی در پنل کاربری) ارائه میکرد ولی بعدش از ارائه اون جلوگیری کرد...
واقعا پشت پرده چه خبره؟!!
داداش من یه ماهه ثبت نام کردم هنوز خبری نیس. طرف گفت مرکز مخابرات شما پورت خالی دیر به دیر میده، معمولا افراد دو ماه تو صفن. فعلا با وایمکس ایرانسل می سازیم.نقل قول:
خبر خاصی نیست فقط طرفدار نداره....نقل قول:
یارو نت میگیره به شبکه جهانی وصل بشه نه به بقالی سر کوچه!!!!
وقتی میشه دورش زد و تبدیل به اینترنتش کرد چرا طرفدار نداشته باشه؟نقل قول:
من توی یک سایتی رفته بودم که فروش اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت بود و همچین رفع محدودیت شبانه .انگار اسیاتک این جور پورت ها رو می بنده.خودشون فکرشو کردن چه جوری نشه اینترانت به اینترنت تبدیل کرد.نقل قول:
با این قیمت شبکه ملی اطلاعات صرف نمی کنه.زنگ زدم میگه فقط سایت هایی رو باز می کنه که ir. هستن.به چه درد می خوره اینترانت.
نقل قول:
والا ما که هرچی سعی کردیم نتونستیم واسه همین اصلا طرفش نرفتیم شاید بقول اون دوستمون آسیاتک محدود کرده....
مهدی جان درست میگی شمانقل قول:
ولی شما از دید کاربر حرفه ای به این قضیه نگاه می کنی
خیلی ها نمی دونن این مسائل رو
واسه همین زیاد این چیزا سر صدا نمی کنه
منم فعلا با یه دانگل usb رایتل دارم میگذرونم اما شورش رو در آوردن چند روز دیگه رسما میشه یه ماه ! اصلا سابقه نداشته تا حالا ...نقل قول:
دقیقا.الان یک ماه بیشتره اسیاتک تمام این اکانتها را بسته و به هیچ عنوان نمیتونید دورش بزنید!نقل قول: