سلام عزیزان :40:
وای چه حالی داد رفقا!!
به قول بالایی خدایا شکرت..خیلی هم شکرت....
اینجاست که می گن سرور هر چی لنگیه امیره قلعه نوعیه!!
یا علی مدد
سلام عزیزان :40:
وای چه حالی داد رفقا!!
به قول بالایی خدایا شکرت..خیلی هم شکرت....
اینجاست که می گن سرور هر چی لنگیه امیره قلعه نوعیه!!
یا علی مدد
بهترين مربي حال حاضر ايران جلاليه! انصافا! اخلاقي هم همينطور!
من هميشه دوسش دارم!
@ حامد!
سلام
بالاييت خيلي وقته عوض شده! :دی
به همان ذات مقدس الله جز عده ای اندک کسی بر این عقیده نبود من بعد از ده روز برگشتم همون طوری که گفتمنقل قول:
به درستی که با این پست حماسی دینم رو به این تاپیک ادا کردم.
تبریک به همتون تبریک به اون دوستی که وقتی از صبا 3 به 1 باختیم و رفتیم هفدهم جدول اومد و گفت : من قول میدم که این تیم قهرمان میشه تبریک به همه ی کسایی که تو این یکسال با هم بودیم تو این تاپیک چه اونایی که تا آخر موندن چه اونایی که رفتن مثل علیرضا و محمود و.......
این پست منه که چند روز قبل در این تاپیک داده بودم
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3696008&postcount=21410
نقل قول:
من مطمئن هستم استقلال بازی پیام رو میبره و ذوب آهن هم به فولاد میبازه
با اینکه پرسپولیسیه دو آتیشه هستم دوست دارم استقلال قهرمان بشه
البته همیشه استقلال رو به عنوان یه همشهری و رقیب قدیمی دوست دارم
از این دو تیم اصفهانی اصلا دل خوشی ندارم ، هر سال یکیشون میخوره به توره آبی و قرمز
حتما حکمتی داشته که این بازی مساوی شد
شاید خدا میخواد همون اتفاقی که پارسال برای ما افتاد و دقیقه 97 قهرمان شدیم رو برای استقلال جور دیگه ای تکرار کنه
اصلا نا امید نشید ، من پارسال تا همون دقیقه 97 امید داشتم و مزد صبرم رو گرفتم
تیمتون که قهرمان شد اولین نفری هستم که بهتون تبریک خواهم گفت
حالا فرصت نشد اولین نفر باشم که تبریک میگم
هی میگفتم نا امید نباشید
امروز به عنوان یه پرسپولیسی تبریک میگم و کیف کردم که حال ذوب گرفته شد
بابا تو خيلي مشكوك ميزني مثل اينكه تو از اون سرخابي هاي دو آتيشه هستينقل قول:
بردیا رو میگه که گفت استقلال تو یه بازی نبرد اومد اینجا معرکه گرفت من بعد از بازی با تیم پیروزی نقد گذاشتم که قلعه نویی مربی نیست و...نقل قول:
منم میخواستم وقتی بایرن جانش 4 تا از بارسلونا خورد برم گیر بدم بهش ولی دیدم هنوز خیلی بچس دیگه ولش کردم
beauty جان
جالبه منم به عنوان یک پرسپولیس قبل از شروع بازی همین حدس رو زده بودم و گفتم امیدوار باشن استقلالی ها
ولی عجب روزی بود
نقل قول:
دوستان نمی خوام بحث کنم و شادیتون رو خراب
ولی من این قهرمانی رو به پای واعظ آشتیانی می نویسم
واقعا مدیر لایقی هست
تبريك ميگم قهرماني رو ؛ حقشون بود :d
ابراهيم زاده: هيچ وقت نميتوان در رويا قهرمان شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: امروز بازيكنان من براي رسيدن به قهرماني تلاش نكردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم زاده پس از باخت 4 بر يك مقابل فولاد اظهار داشت: راجع به دو تيمي كه همه فكر ميكنند ارتباط كارخانهاي و ارتباط مربيان وجود دارد يكسري صحبتهايي در طول هفته شده بود. ولي ديديد كه هر دو تيم پاك بازي كردند.
وي افزود: در بازيكنان من ذهنيتي براي قهرماني بوجود آمده بود ولي هيچ وقت نميتوان در روياها قهرمان شد. ما در كل فصل تلاش كرديم ولي امروز بازيكنان من براي قهرماني تلاش نكردند. فولاد هم واقعا قهرمانانه جنگيد.
ابراهيم زاده ادامه داد: بازيكنان ذوب آهن؛ ما نبودند و در اكثر موارد من بودند. در اوايل بازي استرس نداشتيم ولي صحبتهايي كه در طول هفتههاي اخير در مورد قهرماني ذوب آهن ايجاد شده بود باعث شد بازيكنانم كار را تمام شده بدانند و در اين بازي انگيزه قهرماني نداشتند.
سرمربي ذوب آهن تاكيد كرد: بارها گفتم كه تيم ما قهرمان است. ما به اين دليل قهرمانيم كه امكانات تماشاگر و رسانهاي تيم حريف را نداشتيم ولي در عوض يك تيم و يك مديريت خوب داشتيم كه باعث شد به اينجا برسيم.
ابراهيم زاده با بيان اينكه امسال اولين سالي است كه قهرماني با تفاضل گل مشخص شده است ادامه داد: من به همه اين مسائل فكر كرده بودم. متاسفانه از اول هفته اين طرز فكر در تيم ما وجود داشت كه بعد از قهرماني كجا برويم؟ كجا جشن بگيريم؟ و چه كارهايي انجام بدهيم و اين انرژي منفي انگيزه قهرماني را از شاگردانم گرفت. آنها فكر كردند بازي فولاد ساده و راحت خواهد بود.
وي تصريح كرد: بعد از گل اول فولاد فرصتهاي زيادي را بدست آورديم اما دروازهبان آنها روز خوبي را سپري كرد. با تغيير سيستم گل مساوي را زديم اما متاسفانه روي ضربات كرنر يارگيري نكرديم. درست است كه امروز نتيجه بدي گرفتيم ولي بازي قشنگي را تماشا كرديم.
ابراهيم زاده در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبني بر اينكه آيا استقلال لايق قهرماني بود يا خير گفت: هرچه بوده استقلال تيم اول شده است و همه ميگويند قهرمان لايق بوده است. هيچ كس در سال هاي آينده اسمي از تيم دوم نميآورد ولي من به بازيكنانم در رختكن گفتم كه ما بايد در جام حذفي پر توان ظاهر شويم و به دنبال قهرماني باشيم.
اولا که من اون تحلیل و نکردم بلکه گذاشتمنقل قول:
دوما،اون تحلیل به شیوه مربی گری قلعه نوعی در بعضی مواقع انتقاد کرده بود
نگفته بود مربی نیستش
پس دیدتو اصلاح بکن و شیوه حرف زدنت رو درست
چقدر تاپیکتون خلوته،پارسال این موقع ما ترکونده بودیم
جیگر طلا نوشتم که گفته نقد گذاشتم در ضمن تاپیک خلوته چون نصفشون بدلیل این کل کل هایی که با شما داشتن بن شدن معلوم نیست چرا از شماها کسی بن نشدنقل قول:
هر چند که من طرفدار بارسلونا نیستم ولی خوشم میاد در مورد بارسلونا هیچ حرفی نداری بزنی
هستم ولی قسم خوردم دیگه نیامنقل قول:
حالا هم قسمم شکوندم تا به رفیق های دیرینم تبریک بگم
من آّبیم تاجیم آسمونو عشقه نتونستی ببینی یه سیخ بکن تو چشت
رنگ آبی رو دوباره پرآوازه کن
تو افتخار تهرانی /ستاره ایرانی / نگین تابنده/
:10::10:
تا قهرمانی تو جام حذفی خداحافظ
کاری داشتین تو آبیته هستم
:40:
من قبلا به استقلالی ها تبریک گفته بودم .....
قهرمان واقعی لیگ ما مجید جلالی و فولاد خوزستان هستند
عجب بازی بودا !! اگه پیام گل می زد و مساوی می شد حق برهانی بود که اعدامش کنن :27:
سلام بر همه دوستان آبی و استقلالی!
قهرمانی رو به همتون تبریک میگم و نوش جونتون!
خدایی دم استقلال و البته مجید جلالی و فولاد گرم! تو ورزشگاه نیم ساعت داشتم گریه می کردم!
خدایی خیلی خوشحال شدم! جای همتون تو ورزشگاه خالی بود! کاش می بودین!
فدای همتون!
1-همه مشغول خوشحالی هستندنقل قول:
چقدر تاپیکتون خلوته،پارسال این موقع ما ترکونده بودیم
2-ما به اندازه ی شما خوشحال نیستیم چون حقمون قهرمانی بود.معمولا آدما وقتی چیزی حقشون نیست و به دست میارن خیلی خوشحال میشن :دی
3-به قول دوستمون همه ی استقلالیهای اصیل بن شدن
ما حقمون نبود ؟ ما شیش امتیاز ازمون کم شد و در یه بازی ور در رو با رقیبمون برنده شدیم ، نه تو یه بازی که به امید برد یه تیم دیگه بودیم :23:نقل قول:
-همه مشغول خوشحالی هستند
2-ما به اندازه ی شما خوشحال نیستیم چون حقمون قهرمانی بود.معمولا آدما وقتی چیزی حقشون نیست و به دست میارن خیلی خوشحال میشن :biggrin:
3-به قول دوستمون همه ی استقلالیهای اصیل بن شدن
ولی در کل تبریک می گوییم :10:
چاکر همه بربچه های استقلالی.اقا به همه تبریک میگم تا همین الان تو خیابون داشتم پرچمو بالا نگه می داشتم.خدایی به دلم افتاده بود،با 12 نفر شرط بستم :دی
فقط خدا کمک کرد.
دیگه صدام در نمیاد انقدر داد زدم.
بازم تبریک.
خدا جونم ممنونم از این که دل میلیونها هوادار استقلالی رو شاد کردی و حق رو به حق دار رسوندی
یا امام رضا ازت ممنویم
یا امام جواد ممنون از بخشندگیت
به همه تاجی های کبیر آسیا تبریک میگم قهرمانی استقلال عزیزمون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانی که حق مون بود ماله خودمون بود و قربونه خدا برم که حق رو به حق دار رسوند
بازم تبریک میگم
شیر ه استقلال
سرور سالار امیرخان قلعه نوعی
قابل توجه جناب مایلی کهن. چه بسیار زیبا در بیانیه دوم خود فرمودند : خداوند به هركه بخواهد عزت می دهد و هر که را بخواهد خوار می نماید. مصداق این جمله زیبا رو دیدیم.
چه اتفاقی مبارک تر از این که باین بیانیه ها هم عزت و هم خواری را مشهود کرد و هم اینكه تیم ملی کشورمان از سایه نامبارک یک مربی بد اخلاق و بی جنبه و غیر فنی نجات یافت
اخراج امروز ایشون از روی نیمكت بسیار جالب توجه بوده. روی نیمكت نشسته و حاضر به رفتن روی سكو نبوده 5 دقیقه تاخیر تا قبول کرده بره. واقعا از این اتفاق نامبارک نجات یافتیم
گلی به پهنای ایران عزیزمان تقدیم جناب مایلی
همیشه حق به حق دار می رسه
آسمانتان همیشه آبی
این قهرمانی رو به تمام استقلالی ها و آبی ها تبریک و به همه حسودها و بخیلها تسلیت عرض میکنم
به امید قهرمانی در آسیا
جاتون خالي ما رفتيم ورزشگاه ثامن خيلي هال داد! 60هزارنفر اومده بودن تو ورزشگاه ساعت 3:30 كل ورزشگاه پر شده بود بازي هم بسيار زيبا بود! فقط يك صحنه ورزرشگاه ساكت شد كه ذوب اهن گل مساوي رو زد! و بعدش كه گل خورد .. تركيد همه جا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم مجید جلالی گرم
هوادارن استقلال براي استقبال از قهرمان ليگ برتر، مي توانند ساعت يك بامداد به فرودگاه مهرآباد بيايند.
اعضاي تيم فوتبال استقلال كه امشب جام قهرماني ليگ برتر را تصاحب كردند، ساعت يك بامداد به فرودگاه مهرآباد مي رسند. هوادران پرشور استقلال كه بي صبرانه در انتظار حضور در جشن قهرماني تيم محبوبشان هستند، مي توانند در سالن ترمينال شماره يك فرودگاه مهرآباد به استقبال كاروان استقلال بروند. استقلال با پرواز شماره 977 ايران اير به ميان هواداران مي آيد.
واعظ بدون ژنرال میشد یکی مثل فتلاه (البته بعلاوه ی شخصیت بالاتر)نقل قول:
دوستان نمی خوام بحث کنم و شادیتون رو خراب
ولی من این قهرمانی رو به پای واعظ آشتیانی می نویسم
واقعا مدیر لایقی هست
ما که خدا رو شکر کردیم دقیقه 97 گل زدید. وگرنه تا دقیقه 120 ادامه داشت و بعدش پنالتی میزدید تا بلاخره بتونید قهرمان شید. بازم ما بازی خودمون رو بردیم با اینکه 2 تا پنالتیامون رو نگرفتن و پنالتی آرش هم باید تکرار میشد.نقل قول:
بنده هم به همه دوستان تبریک می گم این قهرمانی رو
نقل قول:
:31: ما که همیشه هستیم.... قهرمانی رو تبریک گفتم.باز هم میگم.
قهرمانیه شیرینی بود.
بعد برد از استقلال اهواز اینجا 30 نفر بودن ولی حالا ...
وقتی علیرضا و مریم و اونی و بایرن نباشن ...
ما هم که سه اخطاره شدیم رفت(ظرف یه هفته)
قهرمانان در مهرآباد هوادارن استقلال براي استقبال از قهرمان ليگ برتر، مي توانند ساعت يك بامداد به فرودگاه مهرآباد بيايند.
اعضاي تيم فوتبال استقلال كه امشب جام قهرماني ليگ برتر را تصاحب كردند، ساعت يك بامداد به فرودگاه مهرآباد مي رسند. هوادران پرشور استقلال كه بي صبرانه در انتظار حضور در جشن قهرماني تيم محبوبشان هستند، مي توانند در سالن ترمينال شماره يك فرودگاه مهرآباد به استقبال كاروان استقلال بروند. استقلال با پرواز شماره 977 ايران اير به ميان هواداران مي آيد.
بچه هاي آبي من هم اين قهرماني رو به همه تبريك ميگم
اين قهرماني تو دهن خيلي ها زد كه چشم ندارند استقلال و استقلالي رو ببينند
زنده نژاد آرياييه .... زنده باد هر چي استقلاليه
6 ساعت از قهرمانی گذشته اومدی میگی ما هم هستیمنقل قول:
ما که همیشه هستیم.... قهرمانی رو تبریک گفتم.باز هم میگم.
قهرمانیه شیرینی بود.
اینو تو تاپیک پرسپولیس دیدم یاد یه شعاری افتادم
قسم (نه قصم) به هر چی مرده****..... نامرده**** وقتی میره استادیوم****سه تایی بر میگردهنقل قول:
بچه ها عكس هاي امروز رو كجا مي تونم پيدا كنم ؟
تیم ما قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه...
حق به حقدار رسید فقط میتونم همینو بگم...
تبریــــــــــــــــــــک به تمام آبی های گل... بروبچه های این تاپیک که در طول فصل باهم بودیم. تیممون به حقش رسید. آخه خیلی حیف بود بهترین تیم تاریخ فوتبال ایران قهرمان نشه. همه رکوردها رو درو کردیم رفت... قهرمانی یعنی این...همه اونهایی که این اواخر واسه استقلال حاشیه درست کردن و نمیخواستن امیر و استقلال قهرمان بشن حالا برن خجالت بکشن. خدا جای حق نشسته...
همه با هم...
امیر قلعه نوییه...سرور هر چی لنگیه
اقا احتمالا من برم !نقل قول: