با ایرانسل شیک و با استانداردهای جهانی قدم بردارید
1- تو شهرهایی که هنوز شبکه بطور رسمی افتتاح نشده مثل شیراز و اصفهان نمیشه از آنتن دهی و اینجور مسائل خورده گرفت. اما میشه به بد قولی ایرانسل برای راه اندازی بموقع شبکه و تاخیر افتادن در آن خورده گرفت. شما خودتون تو این مملکت هستید و می دونید برای یک کار کوچیک اداری چقدر پیچ و خم و مشکلات سر راه آدم میذارن ایرانسل هم از این قاعده مستثنی نیست. وقتی مافیای قدرت زیر آبکی بخواد جلوی پیشرفت سریع ایرانسل رو بگیره که خودش استفاده بیشتری ببره بالاخره کار به اینجا ها هم میکشه. این تقصیر ایرانسل نیست. ایرانسل به جای اینکه بیاد کیفیت شبکه رو تو شهرهایی که افتتاح رسمی شده بهتر کنه باید تمام وقت و نیروش رو بذاره با شهرداری اصفهان و فلان شهرک و با مسوول فلان ارگان در بیافته و برای زدن یک دکل بکش بکش کنه. همین کار انرژی زیادی از ایرانسل میگیره و همین کافیه تا من و شما بگیم اینم ایرانسل که نتونست به قولش عمل کنه! خوب معلومه که مافیای قدرت بازی رو برده:21:. پس برای اینکه بازی رو وا ندیم باید بکش بکش رو ادامه بدیم اما با امید نه با یاس :41:و بی اعتمادی.
2- برخی از دوستان میگن ایرانسل با همین 3 میلیون مشترک پشت خودش رو بسته و جیب مدیرانش رو پر کرده دیگه به فکر مردم نیست. این حرف کاملا از لحاظ اقتصاد سرمایه داری و رقابتی غلط و غیر علمیست. وقت باز کردن فنی این موضوع در اینجا نیست ولی مگه ایرانسل دور از جون شما خره ... خوب شهرهای جدید رو افتتاح میکنه و مشترکینش رو بیشتر میکنه و در نتیجه جیب مدیرانش رو پر پول تر. اگه ایرانسل فقط یک بازاریاب حرفه ای و یک کارشناس اقتصادی داشته باشه میدونه تو این بازار رقابتی و با اومدن اپراتور سوم ، 3 میلیون مشترک خیلی کمه و اگه شهر هاش رو گسترش نده و کیفیت رو بالا نبره این 3 میلیون مشترک هم از دست میره. حالا شما فکر میکنین ایرانسل حتی یک کارشناس زبده اقتصادی نداره:ohno:! به نظر من داره خوبش هم داره:king:
3- باید قبول کنیم ایرانسل یه کمی این اواخر زیادی شلوغش کرد. روز مادر .... روز پدر .... طرح های تشویقی و ناشی بودن بعضی از مردم در چگونگی استفاده از اونها و اگه نگیم کم کاری اداره پست باید بگیم مدیریت ضعیف و یا حجم کاری زیاد اداره پست که با کارت های سوخت همزمان شده بود باعث شد سیمکارتهای هدیه نارضایتی برخی از مشترکین رو بدنبال داشته باشه که 90 درصدش مربوط به اداره پست میشد. ضمن اینکه سیمکارتهای زیادی رو ایرانسل بصورت هدیه فروخت که تو این حجم عظیم رخ دادن چند خطا قابل چشم پوشی است. اما سیستمی خوبه که کار رو لحظه به لحظه رصد کنه و ایراداتش رو بگیره ایرانسل این کار رو کرده و از این به بعد سیمکارت هدیه رو همونجا و فوری تحویل میده پس ببینید ایرانسل نمی خواد مشترکینش از دستش ناراحت بشن. تو طرح های تشویقی هم مشکلات زیادی بوجود اومد که ایرانسل باید در طرح های بعدی کاری کنه که این مشکلات کمتر بشه اما قبول کنید که خیلی ها با پریدن از این طرح به اون طرح یا چند بار زدن یک طرح و از این قبیل کارها باعث شدن که مشکلات بیشتر بشه. مشکل زیاد کم شدن هزینه توی طرح های تشویقی بیشتر مربوطه به سیکارتهای اعتباری بوده. من پیشنهاداتی برای ایرانسل دارم که انشاا... براشون ایمیل می کنم تا اگه کسی هم خواست اشتباهی تو انتخاب این طرح ها کنه سیستم اجازه نده ولی قبول دارم با این شلوغ کاریها کمی موجب نارضایتی مشترکین شد.
4- یک کسی گفت ایرانسل اینهمه زور زده تو یک سال 3 میلیون سیکارت فروخته در حالی که همراه اول 5 میلیون و اینو یه نوع شکست برای ایرانسل تلقی کرده. اما به نظر من ایرانسل کولاک کرده. اگه دقت کنین از اون اول همه بدون دلیل میگفتن ایرانسل بده و با اون همه جو منفی تنها در 200 شهر که خیلی از این شهرها جمعیت بسیاری کمی دارند (و جاده های محدودی که تحت پوشش هستند) این کار صورت گرفته و اگه اینو با 1000 شهر همراه اول و 30000 کیلومتر جاده تحت پوشش اون مقایسه کنیم می بینیم که تبلیغات ایرانسل کار خودش رو کرده و فروش خوبی داشته. ضمن اینکه خیلی ها واسه کلاس، همراه اول میخرن نمی دونم چرا اما فکر می کنن ایرانسل داشتن بی کلاسیه. اما من اینو یه رکورد خوب می دونم :15:و هر چی مشترک ایرانسل بیشتر بشه به نفع ما ایرانسلی ها میشه:10:.
5- خیلی ها ایرانسل رو با همراه اول فعلی قیاس میکنن. این مقایسه درست نیست مثل اینکه شما یک کلاس اولی رو با یک دیپلمه مقایسه کنید. شما باید کلاس اولی رو با کلاس اول شخص دیپلمه مقایسه کنید. این همه شهر و پوشش تو یک سال رو با سال اول "همراه اول" مقایسه کنید. قطعا "همراه اول" بازنده است:31:. مطمئن باشید پویایی و شادابی در سیستم ایرانسل به مراتب بیشتر از همراه اول است. واقعا باید خجالت کشید که اپراتور اول و ملی کشور بعد از آمدن ایرانسل و بعد از 12 سال برای خودش اسم انتخاب کرد:18:. به نظر شما این عقب ماندگی و ضعف مدیریتی و عدم شادابی سیستم نیست. آیا اگر ایرانسل نیامده بود اپراتور اول برای خودش اسمی انتخاب می کرد.
6- حالا بعضی ها میگن قبوله "همراه اول" 12 ساله داره کار میکنه اما حالا جا افتاده و به نقطه استانداردی رسیده و از ایرانسل خیلی بهتره.
اما همین همراه اول هنوز نقص و ایراد زیاد داره ولی دیده نمیشه. تو شهرها مون پر دفتر خدمات ارتباطیه. برید ببیند هنوز خیلی ها مشکلات زیادی دارن. یکی هزینه قبضش زیاد اومده یکی سیمکارتش بیخودی مسدود شده یکی پول ریخته به حساب ولی هنوز سیمکارتش مسدوده و از همین مشکلات رایج. پس فکر نکنین که اونا کاملا بی مشکل هستن. اگه همراه اول همون سال اول یه تلفن مثل 130 یا 140 داشت بهتون میگفتن که چقدر زنگ به این شماره ها می خورد اما اونا گوشاشونو بستن و مردم هم عادت کردن:8:. اصولا بعضی مردم اگه کسی براشون تره خورد نکنه بهتر می پسندن تا کسی که با احترام باهاشون برخورد کنه حتی اگه نتونه مشکلشونو حل کنه:41:.
6- حالا بعضی ها میگن قبوله "همراه اول" 12 ساله داره کار میکنه اما حالا جا افتاده و به نقطه استانداردی رسیده و از ایرانسل خیلی بهتره.
اما همین همراه اول هنوز نقص و ایراد زیاد داره ولی دیده نمیشه. تو شهرها مون پر دفتر خدمات ارتباطیه. برید ببیند هنوز خیلی ها مشکلات زیادی دارن. یکی هزینه قبضش زیاد اومده یکی سیمکارتش بیخودی مسدود شده یکی پول ریخته به حساب ولی هنوز سیمکارتش مسدوده و از همین مشکلات رایج. پس فکر نکنین که اونا کاملا بی مشکل هستن. اگه همراه اول همون سال اول یه تلفن مثل 130 یا 140 داشت بهتون میگفتن که چقدر زنگ به این شماره ها می خورد اما اونا گوشاشونو بستن و مردم هم عادت کردن:8:. اصولا بعضی مردم اگه کسی براشون تره خورد نکنه بهتر می پسندن تا کسی که با احترام باهاشون برخورد کنه حتی اگه نتونه مشکلشونو حل کنه:41:.
7- بابام یه سیم کارت همراه اول داشت که همون قدیما یعنی سال سوم اپراتور اول سیمکارتش سوخت:13:. از ساعت هشت و نیم تا یازده و نیم توی یه صف طویل تو گرمای تابستون تو آفتاب ایستاد تا سیمکارت سوختشو عوض کنه. این امکانات همراه اول تو سال سوم بود:18:. اما بعضی وقتها چیزا رو زود فراموش می کنیم.
8- به نظر شما چرا تو مترو ایرانسل آنتن نمیده؟ :37:خوب معلومه دعوا سر پوله. مترو می دونه که ایرانسل مجبوره آنتن دهیش رو تو مترو راه بندازه یعنی پاش گیره به شرکت مترو پس اونم تا می تونه سفت میگره تا یه لقمه چربی از ایرانسل بکنه. این نقیصه ها مستقیم به ایرانسل برنمیگرده که بخواهیم ایرانسل رو زیر سوال ببریم. شاید هم مترو به ایرانسل بفرما زده اما ایرانسل ناز می کنه:1:. فکر می کنید کدومش به واقعیت نزدیکتره؟
9- اون قضیه نامه به ایرانسل طرح خوبیه اما نه بصورت شکواییه و نارضایتی:28:. طرح شکایت تنها هیچ دردی رو دوا نمیکنه چون من معتقدم ایرانسل همه اینها رو خوب می دونه. باید یک نامه بصورت فنی و محترمانه تنظیم بشه و انتقادات توش مطرح بشه و مهم تر از همه راه حل داده بشه. بازم میگم راه حل راه حل راه حل. چیزی که تو این مملکت زیاده مخالفت کردن و اعلام نارضایتیه. ماشاا... فکر کنم همه جوونیم و فکر های باز و بکری داریم:47:. اگر معتقدیم که ایرانی باهوش هستیم باید راه حل پیشنهاد کنیم. مثلا تو طرحهای تشویقی ایرانسل چکار کنه این مشکلات پیش نیاد. تبلیغات ایرانسل چجوری باشه چه کارهایی رو ایرانسل باید انجام بده تا محبوبیتش ( نه معروفیتش) بیشتر بشه چه کارهایی نباید بکنه:28:.( مثلا به نظر من اینقدر نباید خودش تو سر سیمکارتاش بزنه و ارزون بده گاهی اوقات کم کردن عرضه سیمکارت شاید باعث رونق اون بشه مثلا گفتم دعوام نکنید:47:). یه نامه خوب با راهکار تنظیم کنیم 10 نفر 20 نفر ببریم دفتر اصلی شرکت تحویل بدیم. حتی می تونیم تعداد رو بیشتر کنیم و از خبرنگارها هم دعوت کنیم :3:. به شرطی که بیشتر جنبه حمایتی داشته باشه تا تخریبی. چون می دونید که مافیای قدرت آماده است تا از اینگونه موارد سواستفاده کند:4:. جوانهای خوب و باهوش ایرانی فکر کنید. طرح بدید. یه تیم تشکیل بدید تا ایرانسل رو خودمون راش بندازیم.