من هفته پیش که این تست رو گذاشتم با سرعت 2.7 ثابت دانلود شبانه داشتم . این دانگلی که گذاشتی نگاه کردم توی مشخصاتش سرعت دانلود رو نوشته 7.2 مگابیت بر ثانیه یعنی همین سرعنی که الان داری.نقل قول:
Printable View
من هفته پیش که این تست رو گذاشتم با سرعت 2.7 ثابت دانلود شبانه داشتم . این دانگلی که گذاشتی نگاه کردم توی مشخصاتش سرعت دانلود رو نوشته 7.2 مگابیت بر ثانیه یعنی همین سرعنی که الان داری.نقل قول:
پس چ مدل بگیرم که ساپورت کنه..نمیخوام خیلی هزینه کنمنقل قول:
میتونی e3533 ایرانسل رو با قیمت 60 تومن بگیری آنلاکش کنی. تا 21 مگابیت هم ساپورت میکنهنقل قول:
مراکز خدمات مشترکین همراه اول سیمتون رو عوض می کنند اعتباری 5 هزار دائمی 8 هزار هزینه دارهنقل قول:
سرعت LTE همراه اول در سعادت آباد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
سرعت dl و up به کتار ، خدا وکیلی این بهترین پینگی هست که من تا بحال با فرانکفورت داشتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بنده یه مشکل خاص با همراه دارم، به رنج آی پی 10.x.x.x وصل نمیشه.
مجبورم قید گیم سرور هایی که رو بستر اینترانت هستن رو بزنم.
یه قضیه دیگه هم گرونی بیش از حد بسته های اینترنتی هست ، تنها بسته های 22 گیگ شبانش بصرفست که اونم زمانش کمِ ( 2 شب تا 7 صبح).
همراه اول هیچ برنامه ای برای بسته های ارزونتر نداره؟ مثلا مثل فشفشه های وب یا بسته های ترافیک پرحجم مخابرات.
و سومین مورد اینکه من با دکل همراه حدود 200 متر فاصله دارم و هیچ ساختمونی مانع نیست ( یعنی از پنجره که نگاه کنی عین درخت جلو خونمون سبز شده(وسط پارک)) تست بالا رو از داخل خونه و با گوشی گرفتم، نظرتون راجب یه مودم فضای باز چیه؟چقدر میتونه سرعت رو بالا ببره.(و کیفیت پینگ)
البته شهر ما فعلا 3g ساپورت میکنه و 4g نداره.
نقل قول:سلامنقل قول:
به دو دلیل زیر توصیه میکنم(اگر بودجتون محدود نیست) مودم E3372 رو تهیه و انلاک کنید.
1- بزودی در تمام شهرها حداقل یک اپراتور ارائه دهنده خدمات بر بستر فورجی وجود خواهد داشت.
2- این مودم از DC یا دو کریر در نسل 3 پشتیبانی خواهد کرد. این بدین معناست که سرعت دریافتی در نسل 3 تا 42 مگابیت بر ثانیه هم فراهم خواهد بود. البته همراه اول فعلا در تمامی نقاط از دو کریر در نسل 3 استفاده نمیکند اما بزودی تمامی نقاط به DC ارتقا خواهند یافت.
E3372 که درسته انتخاب اول در رنج قیمتی خودش هست . ایشون گفتن نمیخوان زیاد هزینه کنن دانگلی که هم انتخاب کرده بودن حدود 60 تومن قیمت داشت ولی تا 7 مگابیت بیشتر ساپورت نمیکرد منم براشون e3533 رو پیشنهاد کردم که با همون قیمت تا حد 21 مگابیت بتونن بگیرن .
دوست عزیز من قصد جسارت به حرف و پیشنهاد شما نداشتم. اگر اینطور برداشت کردید، عذرخواهی میکنم.نقل قول: