با سلامنقل قول:
کلیپش تنها چیزی که نداره زاویه است یعنی فیش کاملا صاف است.
Printable View
با سلامنقل قول:
کلیپش تنها چیزی که نداره زاویه است یعنی فیش کاملا صاف است.
نقل قول:نقل قول:
هر دو این هدفون ها رحت نیستند یکیشون خوب تو گوش نمیره اون یکی هم خوب رو گوش قرار نمیگره و هر دو اذیت میکنه.
در حال حاضر به تناسب قیمت گزینه هایی بهتر از هر دو بازار هست یه خوبی 518 این هست که احتیاج به آمپ نداره.
رازار هم برای بازی و فیلم خوبه نه برای گوش دادن به آهنگ. هدف گیری و بازار این برند این گونه هست.
S4 به مراتب از 330 به صرفه تر هر چند 330 اصلا به نیاز شما نمیخوره.
دوست عزیز من تو گوگل ایمیج که اسم Klipsch Image S4 رو تایپ کردم. تو همه عکساش فیشش با سیمش زاویه 90 در جه داشت.یعنی L مانند بودنقل قول:
سلام.
من دنبال Sony MDR-RF4000K گشتم ولی هنوز پیدا نکردم...
یه پاناسونیک پیدا کردم مدل : RP-WF950
نسبت به سونی این چه طوره؟اگه سونی گیرم نیومد اینو بگیرم؟
ممنون
عزیز برا Klipsch S5i که نداره... نمیتودونم ولی بعیده واسه S4 زاویه داشته باشه چون خیلی شبیه هم هست ساخت این 2تانقل قول:
عزیز ایرفون و هدفون وقتی از یک سطحی بالاتر میرن نیاز به آمپ دارن. شما اگه اصلا دوست ندارید از آمپ استفاده کنید و با خود پلیر میخواید فقط موزیک گوش کنید، تو همون رنج 100 تومن میتونید انتخاب کنید... همون 3تا که خدمتتون عرض کردم تقریبا بهترین هایی هستند که تو بازار ایران میتونید پیدا کنیدنقل قول:
ولی اگه میدونید کاربردتون حرفه ای تر هست، و میخواید بودجه بیشتری هم صرف کنید، سراغ محصولات حرفه ای تر برید + آمپ.
من یه هدفن زیمنس گرفتم البته از پکن گرفتم فوق العادست و حالت ژله ای داره ، مثل پر میمونه روی گوش
البته همه زیمنس ها فکر میکنم خوب باشن
مگه s5 هم داره؟نقل قول:
قیمتش چنده؟کیفیتش چطوره؟کجا گیر میاد
دوست یا آشنایی براتون میاره یا . . . ؟نقل قول:
البته به این خاطر سوال میکنم تا من هم مثل بقیه کاربرها از تجربه شما هم استفاده کنند البته اگه مایل باشید (:
شما هم موفق باشید.
دوست عزیز تقریبآ اکثر هدفونهای توگوشی برای استفاده بدون آمپ ساخته می شن ولی مدلهای حرفه ای تر معمولآ برای استفاده با پلیرهای پرتابل ، به دلیل خروجی تقریبآ و یا اکثرآ ضعیف اونها کمتر بدون آمپ استفاده می شوند ولی این موضوع ارتباطی به عدم راه اندازی هدفون توسط یک پلیر معمولی نداره و فقط ممکنه شما یا یک کاربر آماتور و یا حتی در سطح ابتدایی حرفه ای متوجه تفاوت در کیفیت صدا بی آمپ و با آمپ یک هدفون نشهنقل قول:
به هر حال پیشنهاد می شه همون لیست که خدمت شما داده شد البته به ترتیب اولیت کاربرد شما و همچنین رتبه بندی اون لیست یعنی مورد اول که IE8 هست مناسب تر بعد UE10 Pro مناسب و در آخر با توجه به محدودیت سورس پلیر که دارید EX1000 البته به اضافه آمپ چون بدون آمپ فکر نکنم صدایی ازش شنیده بشه چه به رسه به کیفیت چون با پلیر پرتابل J3 امتحان کردم صداش در حد ولوم 1/5 بود در حالیکه ولوم در آخرین مقدار تنظیم شده بود
سعی کنید مدلی انتخاب کنید که با کاربرد شما هماهنگ باشه نه اینکه بهترین رو بخرید چون هم اینکه مدلهای برتر انگشت شمار هستند و هم گران قیمت و هم نیازمند یک سری ابزار و لوازم جانبی حرفه ای و هم یک جفت گوش حساس و آموزش دیده که حداقل تفاوت صدای دو هدفون در دو رده مختلف رو به راحتی از هم تفکیک کنه در غیر اینصورت هزینه شما بی خودی از بین رفته چون بعید میدونم برای من آماتور تفاوتی خاص یا چشمگیری بین IE8 و مثلآ Klipsch S4 باشه که توجیح اختلاف قیمت نزدیک به 4 برابری بین اونها باشه
اگر دوست دارید حرفه ای صدا رو دنبال کنید بابت تجهیزات هزینه کنید اگر چه صدای حرفه ای با اون صدای قوی و بوومی که من آماتور تصور میکنم بسیار فاصله داره که بعدآ و به مرور زمان متوجه خواهیم شد
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
مبارکتون باشهنقل قول:
و مرسی بابت اینکه تجربه خریدتون رو با ما درمیون گذاشتید و پیشاپیش تشکر از شما به خاطر ریویوی شما از هدفون جدیدتون
شما هم موفق باشید