بهتر شده ولی هنوز مشکل دارمنقل قول:
فوق العاده پایینه سرعتم :n03:
Printable View
بهتر شده ولی هنوز مشکل دارمنقل قول:
فوق العاده پایینه سرعتم :n03:
یه پیشنها دارم. از یه سایت یه لینک بده، توی یه ساعت خاص باهم بریم دانلود کنیم. فکر کنم دقیق ترین آزمایش باشه...:n13:نقل قول:
اگر از طرح پرداخت دوره ای استفاده میکنید، میتونید از سایت مخابرات فاکتور نصب و راه اندازی رو ببینید. در ضمن اگر قبلا adsl داشتین، خط شما نیاز به رانژه نداشت.نقل قول:
قبلا از مخابرات داشتم ولی از یه شرکت دیگه گرفتم دوباره از اون شرکت اومدم مخابراتنقل قول:
موافقم!نقل قول:
لینک بده مقایسه کنیم
من الان هرچقدر فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه :n02:
این لینک سرعتش بالاست. چه ساعتی استارت بزنیم؟نقل قول:
[HTML]http://myantivirus.ir/download/setup_x86.msi[/HTML]
دوست عزیزنقل قول:
خطتون از نظر نویز مشکلی نداره و نرمال هست و مشکل از سمت شما نیست
شما باید با مسئول دیتای بابلسر صحبت کنید ببینید که چی جواب میده؟!؟!؟!!
داداش شما توی ماه اول سرویس نامحدود گرفتی ؟؟؟؟+نقل قول:
چون تا اونجایی که من میدونم مخابرات برای ماه اول نامحدود نمیده و باید از طریق سایت اقدام به خرید سرویس نامحدود بکنی
پنلم چون فعال بود یه 3 ماهی از آسیاتک گرفتم بعدش دوباره اومدم نامحدود گرفتمنقل قول:
سلام من تازه با این فروم آشنا شدم
من تقریبا یک سال مشترک سرویس مخابرات هستم منتها از قبل از عید به طور محسوسی سرعتم کاهش داشته متاسفانه نمیتونم دلیل اون رو تشخیص بدم
اینم بگم که مشترک طرح قدیم( 256 هشت گیگ ) هستم و تا شش ماه دیگه قرار داد دارم .:n21:
از خود سایت مخابرات مازندران با سرعت 120 دان دارم در صورتی که قبل این مشکل کمتر از 400 غالبا نداشتم نکته جالبتر اینه که دیوار به دیوار مرکز مخابرات هستم:n17:
به خود مخابرات اعتراض کردم گفتن از یه سایت داخلی تست بگیرید وقتی گفتم از سایت خودتون 120 دان دارم دیگه جواب ندادن!!!!:n03:
اینم وضعیت من لطفا هر دلیلی به ذهنتون میرسه بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13: