فکر کنم کارت گرافیکش ارتقا پذیر نیس:31:نقل قول:
Printable View
فکر کنم کارت گرافیکش ارتقا پذیر نیس:31:نقل قول:
[سلام
اولا تشكر بابت مديريت خوبي كه روي سايتتون داريد. (از همه نظر)
دوما بدون مقدمه ميرم سر مشكلم:
چند وقتيه هارد لپ تاپم بعد از كمي كاركردن مدام صدا ميده
مخصوصا موقعي كه چيزي در حال كپي شدن باشه
البته بگم كه ويندوز راحت بالا مياد
و موقعي كه به صدا ميافته ديگه نميشه كاري كرد و بعد از 20 ثانيه صفحه آبي خوشكل نمايان شده و فرت
تا امروز فكر ميكردم هارد ايراد داره
ولي الان امروز هاردشو در آوردم و وصل كردم به سيستم روميزي ديدم كه خيلي راحت و بدون سر و صدا
كار ميكنه
حتي يك فايل 1 گيگ كپي كردم صداشم در نيامد در صورتي كه توي كپي فايل 2 مگي مشكل داشت
لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه مشكل از كجا ميتونه باشه
البته شك خودم از پاور لپ تاپه و راه تست شو بلد نيستم
لطفا بكمكيد
آقا واقعا عذر ميخوام
نميدونستم فونتش اينقدر درشت ميشه
اولين باره كه دارم اين كارو ميكنم
:41:
من مجدد هاردو سر جاش گذاشتم
ماوس و كيبور كه بهش وصل كرده بودم رو كندم
حتي درايو دي وي دي رو هم در آوردم (چون قبلا ايراد پيدا كرده بود ولي به لپ تاپ وصل بود)
فقط يك فلش مموري براي تست به لپ تاپ زدم
نتيجه: كپي از روي هارد خوب بود ولي از روي فلش به روي هارد بعد از 20 ثانيه == صفحه آبي و متعاقبا ري استارت
پس ممكنه مشكل از هارد هم بالاتر باشه
البته بگم كه قبلا ال سي ديش خاموش شده بود من هم دادم تعمير بعد از يك هفته برآورد خرجش از 45 هزار تومان بود تا 180 هزار تومان من هم بدون تعمير پس گرفتم
زدم به سيم آخر و بازش كردم
ديدم روي بوردش نزديك كانكتور ال سي دي جاي داغي هست و كنارش نوشته (اف)
من هم با سواد كم الكترونيكم گفتم غلط نكنم اينجاي جاي فيوز بوده ولي حالا نيست شده
خلاصه يك تيكه سيم 2 ميليمتري گرفتم و اونجا با احتياط لحيم كردم و ناباورانه ديدم كه ال سي ديش روشن شد
ولي از اون موقع 4 ماه ميگذره و تا حالا مشكل نداشتم تازه 2 هفته اينجوري ميشه
خيلي ممنون ميشم راهنمايي كنيد
با تشكر
سلام
من لپ تاپ XPS 1530 دارم که DVD-ROM از کار افتاده ، میخواستم به وسیله یک DVD-ROM EXTERNAL ویندوز عوض کنم ولی متاسفنه بوت نمیشه ، خواهش میکنم در این مورد به من کمک فوری کنید اوضاع لپ تاپم خیلی خرابه !
ممنون
موقع روشن شدن با F2 به تنظیمات بایوس برید و بوت رو از روی هارد بردارید و بزارید روی DVD درایو اکسترنال ، قبل از روشن کردن لپ تاپ هم درایو باید به پورت USB وصل باشه تا شناسایی بشهنقل قول:
سلام
من لپ تاپ XPS 1530 دارم که DVD-ROM از کار افتاده ، میخواستم به وسیله یک DVD-ROM EXTERNAL ویندوز عوض کنم ولی متاسفنه بوت نمیشه ، خواهش میکنم در این مورد به من کمک فوری کنید اوضاع لپ تاپم خیلی خرابه !
ممنون
کلا در کامپیوترها میشه CPU، MB، HDD، RAM و VGA رو ارتقا داد.نقل قول:
در لپ تاپ MB و CPU که ثابت هستن.
میمونه سه تای دیگه. در مورد VGA خیلی مطمئن نیستم.
ولی RAM و HDD رو می تونی ارتقا بدی.
دوست من میشه مدل لپ تاپ رو بفرمایید چی هست؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من با یه مشکل عجیبی مواجه شده ام.2 تا هارد اکسترنال 1 ترا دارم که وقتی جفتشونو به usb لبتاپم وصل میکنم بعد از چند دقیقه یکیشون خود به خود از دسترس خارج میشه یعنی آیکون درایوش دیگه تو my computer موجود نیست.البته هارد همچنان روشنه ولی دیگه نمیتونم ازش استفاده کنم.
اما وقتی همین هارد رو که از دسترس خارج شده به USB 3 لبتاپم میزنم مشکل حل میشه!
این دلیلش چی میتونه باشه؟ یعنی USB 2 های لبتاپم کشش دو تا هارد رو ندارن؟
راستی دوستان این USB HUB ها(همینا که تعداد usb رو افزایش میدن) به لبتاپ فشار نمیارن؟ ممنون
یعنی یه نفر نیست به سوالات من کامل جواب بده؟:41::41:نقل قول: