ای داد بیداد!!چش شده باز صبانت!!بابا نمودنم!!!!عجب بخدا!!!دوستان تا کی وضعیت اینطوره،یعنی تا اخر سال!!!
Printable View
ای داد بیداد!!چش شده باز صبانت!!بابا نمودنم!!!!عجب بخدا!!!دوستان تا کی وضعیت اینطوره،یعنی تا اخر سال!!!
من 1 مگ دارم ... شبانه با 35-30 تا دان میکنه :13:نقل قول:
بلی البته تا آخر سال 91 .ممکنه تمدید هم بشه :21:نقل قول:
سلام دوستان
من هم مشترک صبانت هستم ، ماهی 5 گیگ
تا حالا شب ها دانلود نکردم ، چون نیاز نداشتم ( تمام فیلم ها و فایل های مورد نیازم رو از دانشگاه با سرعت 2 گیگ به بالا دانلود میکنم)
حالا که درسم داره تموم میشه می خواستم ببینم چطوری بدون این که وارد روتر بشیم و یوزر وپسورد رو عوض کنیم میشه از سرویس شبانه استفاد کرد
خیلی ممنون
سلام دوستان من الان دارم از تورنت دان میکنم با سرعت 100 - 150 .... سرویسم هم 128 هست ...
باید یک کانکشن شبانه بسازید و یوزر و پس شبانه رو وارد کنید ....نقل قول:
سلام دوستان
من هم مشترک صبانت هستم ، ماهی 5 گیگ
تا حالا شب ها دانلود نکردم ، چون نیاز نداشتم ( تمام فیلم ها و فایل های مورد نیازم رو از دانشگاه با سرعت 2 گیگ به بالا دانلود میکنم)
حالا که درسم داره تموم میشه می خواستم ببینم چطوری بدون این که وارد روتر بشیم و یوزر وپسورد رو عوض کنیم میشه از سرویس شبانه استفاد کرد
خیلی ممنون
الان منظورت سرویس صبح هست یا شب ؟نقل قول:
سلام دوستان من کرجم . الان دو روزه که صبا نت سرعت روزانه من که 512 بود رو به 1 افزایش داده اما سرعت شبانه رو به 256 کاهش داده . می خواستم ببینم شما همه این مشکل رو دارید یا فقط اینجا اینجوری شده ؟
سلام.نقل قول:
منم کرجم یه چند روزیه سرعته روزانه ی منم 1 شده!ولی سرعته شبانه هم مثله قبل 1 هست...
سرویس شب ، یعنی همون کانکشن رایگان شبانهنقل قول:
و البته سرعت دیشب متغییر بود مثلا چند بار زیر 100 (70 - 80 ...) اومد اما باز چند بار هم به نزدیک 200 هم رسید
در کل میشه گفت سرعتش خوب بود و در طی 2 ساعت (از 2 تا 4 صبح) 600 مگ دانلود شد .... :20:
خب با این حساب سرعت متوسط شما حدود 83 بوده .شما کجا هستین ؟ تهرانین ؟ کدوم منطقه؟نقل قول: