نقل قول:
رم میخری باید یه مارک درست حسابی بخری !
درست بشو نیست بندازش دور
کلاس 10 های پاتریوت خوبه ، حدود 41 تومان قیمت داره که بنظرم میصرفه خریدش
نقل قول:
رم میخری باید یه مارک درست حسابی بخری !
درست بشو نیست بندازش دور
کلاس 10 های پاتریوت خوبه ، حدود 41 تومان قیمت داره که بنظرم میصرفه خریدش
نقل قول:
آره همونیه که اسم دوست دخترش رو گذاشته روی رام :دی:27:
جالبیش اینه تو اسکرین شات های رام هم یا میترا بهش sms داده یا میخواد بهش زنگ بزنه :31:نقل قول:
آره همونیه که اسم دوست دخترش رو گذاشته روی رام
-----------------------------------------------
رام آور هم هست احتمالا مصرفش یه کم بالاست - برنامه مسیجش هم که به Go SMS تغییر کرده
بچه ها یه چیزی ...من اوایل گوشی رو خریده بودم این برنامه email کار نمیکرد...وصل نمیشد...امروز امتحان کردم عالی جواب داد...
گفتم شاید کسی نمیدونه..: دی
بچه ها این پروسس هایی که خودش واسه خودش باز میشه رو چیکار میشه کرد؟ هر کدوم از برنامه ها تو بکگراند خودشون فعال میشن الکی باتری رو می خورن
من پیر شدم سر این قضیهنقل قول:
هیچ کاریش نتونستم بکنم
اول برو تو application---running service بعد اونها رو انتخاب کن و stop کنشون....اگه بازم اجرا شد پاکشون کن...نقل قول:
بچه ها این پروسس هایی که خودش واسه خودش باز میشه رو چیکار میشه کرد؟ هر کدوم از برنامه ها تو بکگراند خودشون فعال میشن الکی باتری رو می خورن
من بعضی ها رو پاک کردم هر موقع نیاز دارم نصبشون میکنم
می خوام auto kill باشه...یا اصلا پروسس ها از موقع بالا اومدن گوشی اجرا نشه...نقل قول:
یه برنامه advanced task killer هست من استفاده می کنم تقریبا خوبه ولی اونی که می خوام نیست...
نقل قول:
startup_auditor برنامه ایی هست که مشخص میکنی با روشن کردن گوشی کدوم برنامه اجرا و کدوم برنامه disable بشه
بعدشم خیلی راحت میتونی تو رام deodex شده برنامه های بی کاربرد را حذف کنی
اینم استفاده کرده بودم ولی بازم خودشون باز میشن الکی... مثلا یاهو مسنجر رو من استفاده می کنم نمی خوام کلا حذف شه...ولی فقط می خوام موقعی که استفاده می کنم فعال شه و تو بکگراند نره...نقل قول: