سلام دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشین !!!
یه لپ تاپ تا قیمت 700 برام چی پیشنهاد میکنید ؟؟
بیشتر واسه مصارف معمولی البته میخوام صفحه نمایش خوب و سی پی یو خوب و ... هم داشته باشه چون واسه بازی های گرافیک بالا هم میخوام !!!
ممنون :11:
سلام دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشین !!!
یه لپ تاپ تا قیمت 700 برام چی پیشنهاد میکنید ؟؟
بیشتر واسه مصارف معمولی البته میخوام صفحه نمایش خوب و سی پی یو خوب و ... هم داشته باشه چون واسه بازی های گرافیک بالا هم میخوام !!!
ممنون :11:
htmi نداریم !!!نقل قول:
htmi چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hdmi داریم ... خروجی تصویر + صدا (دیجیتال/hd) هست !!
سلام دوستان
این لپ تاپ بد جور چشم رو گرفته.
میخوام بخرم ولی نمیدونم از زاویه بسته که به مانیتورش نگاه کنم سفید یا سیاه میشه تصویر یا نه؟
اگر کسی از دوستان میدونه و یا پیشنهادی داره بگه
ممنون
اینم عکس و مدل :
قیمت 770.000تومان
sony-ee31fx
:19:کسی نمیتونه جواب منو بده ؟؟
نقل قول:مرسينقل قول:
اينايي كه فرمودين hp هست يا asus يا .. ؟
از همه هستن . . .نقل قول:
مرسي
اينايي كه فرمودين hp هست يا asus يا .. ؟
به ترتیب مدلها :
دل - ایسر - اچ پی - ایسوس ...
منم يه لپ تاپ ميخوام تا 650 هزار تومن!!!
ترجيحا دل يا اچ پي!!
ممنونم از دوستم!
نقل قول:
سلام.
مدل پیشنهادی من :
Acer Aspire 5742ZG
P6200@2.13GHz, 3MB L3 Cache [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 3GB 1333MHz+500GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia geForce GT 540M 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 659,000T
با سلام خدمت دوستان عزیز
من برا کسایی که در این رنج قیمت دنبال لپ تاپ می گردن dell n5010 رو توصیه می کنم.من خودم این مدل رو با کانفیق زیر دارم و ازش خیلی راضیم.سیستم عاملی هم که استفاده می کنم win7 64bit هست.این win به خوبی در این لپ تاپ اجرا می شه و مشکلی هم نداره.به نظر من شاید تنها ایرادش اینه که باطریش 2 ساعت بیشتر دووم نمیاره.کانفیق سیتم من هم اینه:
cpu: intel core i5 2.6-2.9GHZ
ram: 4GB
VGA: ATI-1GB
HDD:500GB
سلام
یه لپتاپ تا 700 تومن واسه کار های مهندسی (عمران) میخواستم ممنون میشم باتری خوبی هم داشته باشه