با سلام خدمت همگي دوستان،بنده از هميارنت اينترنت گرفته بودم نميدونم چي شد زد زير دلمون يا فريب چرب زبوني فروشنده هاي ديتانت رو خوردم و به هميارنت گفتم که خطمو قطع کنن و وقتي با تواضع کامل پرسيدن مشکلتونو بگين تا حلش کنيم با هزار ناز و عدا گفتم سرعتتون کمه گفتن هر چند قانع نشديم ولي مشکلي نيست سرويستونو قطع ميکنيم.وقتي بعد از 14 روز اينترنت از طريق شرکت گور به گور شده ديتانت برقرار شد تازه فهميدم که بلانصبت شما چه غلتي کردم سرعت روزانه که اصلا با هميارنت قابل مقايسه نبود شبانه هم يک ساعت کمتر بود اونم از ساعت3تا7
تازه از 3:15 سرعت به شدت کم ميشد تا 6:45.من که تا قبلا حتي تو شبانه رايگان1.5گيگ دانلود کرده بودم حالا بايد برا دانلود 100مگابايت از شب تا صبح سيستم رو با اين برق گروني روشن ميذاشتم تا ساعت 8 تموم بشه تازه بعدشم همشو جزو حجم دانلودم حساب ميکردن.خلاصه با توپ پر رفتم سراغ شرکت کلاهبردار ديتانت گفتم سرويسو قطعش کنين و پولمو پس بدين نميخام بعد از چند روز دوندگي گفتن يکماه ديگه پولتونو ميديم برا قطع کردن سرويس هم مخابرات گفته چون کابل نداريم قطع نميکنيم.زنگ زدم به هميارنت گفتن دروغ ميگن ميخان قطعش نکنن که استفاده کني و بعدش بگن بعلت استفاده پولتونو پس نميديم الان مجبور شدم از طريق سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات ازشون شکايت کنم چون راضي شدم قيد پولمو بزنم ولي حتي سرويس رو هم قطعش نميکنن.اين تجربه تلخ منه ولي ديگه قدر شرکتهاي خوبي مثل هميارنت رو ميدونم