[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادرس کتابه هست امید وارم به کارتون بیاد
این یکی کوتاه تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادرس کتابه هست امید وارم به کارتون بیاد
این یکی کوتاه تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من نصب گرافیک از طریق فایلهای .RUN طبق تجربهء شخصی ام زیاد جالب نیست. پیشنهاد میکنم از طریق خود سیستم عامل اقدام به نصب درایور گرافیک بکنید. البته این جواب سوال شما نبود فقط یک پیشنهاد بود :)نقل قول:
با سلام به همگی.
دوستان من رو لپ تاپم ویندوز 7 و 8.1 نصب کرده ام اما دوست داشتم کنار اینا اوبونتو رو هم داشته باشم. تا قبل از اینکه اوبونتو رو نصب کنم راحت از صفحه بوت هر کدوم از وینذوزها رو که میخواستم لود می کردم اما بعد از نصب اوبونتو یه صفحه ی دیگه ای میاد که چندتا گزینه به اسمهای ubuntu، free dos dev/sda 1 و... میاد.
در این حالت برای ورود به ویندوزه باید گزینه free dos dev/sdda 1 رو بزنم تا اینکه تازه وارد صفحه بوت ویدوزها شوم.
حالا چطور میتونم یه صفحه ی بوت داشته باشم تا هر سه OS در اون باشند.:n03:
نمیتونید.درسته که دو تا ویندوز دارید ولی اون دو تا یه بوت لودر دارن که هر دوتاش از اون استفاده میکنن.گراب (بوت لودر اوبونتو) بوت لودر ویندوز رو تشخیص میده نه خود ویندوز رو.و چون شما فقط یه بوت لودر دارید همون میاره که دوباره اون بوت لودر از شما میخواد که یه ویندوزو انتخاب کنید.
با تشکر از شما دوست عزیز.نقل قول:
حال اگه همینطور از هر سه OS استفاده کنم مشکلی برای سیستم بوجود میاد؟
یه مدت 4 تا سیستم عامل اکتیو داشتم :n02: نه مشکلی به وجود نمیاد تا وقتی Boot loader درست کار کنه. همونجور که دوستمون گفت معمولن وقتی بیش از یک ویندوز دارید کار دو مرحله ای میشه. مرحله ی اول گراب رو میبینید که توزیع های لینوکس اونجا دیده میشه، یکی هم برای ویندوزه، که اگه اون رو بزنید گراب باز میاد بوت لودر ویندوز رو فراخوانی میکنه و دیگه کاملن وارد بوت لودر ویندوز میشید، که اونجا باز خودش چند شاخه میشه مثلن اگه سه تا ویندوز دارید اونجا نمایش داده میشه.نقل قول:
فقط ترتیب نصب سیستم عامل ها مهمه. مثلن برای ویندوز همیشه قدیمی ترین نسخه مثلن xp رو اول نصب کنید، 7 رو دوم نصب کنید، 8 رو آخر نصب کنید. اینجوری جدیدترین ورژن بوت لودر ویندوز overwrite میشه روی قبلی. بعد ازینا هم برید سراغ نصب توزیع لینوکستون.
البته به جز برای بازی کردن هیچ احتیاجی به داشتن بیشتر از یک سیستم عامل نیست. مجازی ساز ها تقریبا از پس همه ی کار ها بر میان
دوستان سلام.
مشکل رزولوشن رو چطور میشه حل کرد.
من به صورت دوره ای از اوبونتو استفاده میکنم اما مشکل رزولوشن دارم. سایز ها خیلی کویچک و ریز هستند و اصلا قابل رویت نیست . چشم رو خیلی اذیت میکنه.
راهی هست این مشکل رفع بشه؟؟؟
درست نمیدونم تو تنظیمات باید کجا بری ولی تو ترمینال میتونی با دستور زیر تغییرش بدی:
به جای X ستون ها و به جای Y سطر ها رو بنویس، مثلا رزولوشن ۱۰۲۴ در ۷۶۸ میشه:کد:xrandr -s XxY
تمامی حروف کوچک هستند.برای تعیین رزولوشن در بهترین سطح:کد:xrandr -s 1024x768
موفق باشید!!!کد:xrandr -s 0
نکته:برای دیدن لیست رزولوشن های پشتیبانی شده کافیست این عبارت را به تنهایی وارد کنید:
کد:xrandr
دوستان اوبونتو رو داشتم اپدیت میکردم(14.4 به 14.10) وسط دانلود کردن پکیج ها رفتم دانشگاه....
ظاهرا داداشم لطف کرده و برق لپتاپ رو جدا کرده مبایلش رو وصل کرده و حالا سیستم پریده! :))))
14.10 بالا میاد، ولی رابط کاربریش کاملا پرته و یه صفحهی سیاه با موس نشون میده فقط:((((
ترمینال(ctrl+alt+f1) باز میشه ولی...(یعنی فقط رابط کاربری متنیش باز میشه:) )....
ایا راهی هست که بشه رابط کاربری و پکیج هایی که نداره رو درست کرد؟؟؟
راهی هست که بدون پریدن برنامه ها و تنظیمات، بشه اپگرید رو تکمیل کرد؟؟؟
یا اصلا اگر دوباره نصبش کنم(14.10 رو)، فایل هام میپره یا میمونه یا چی به سرشون میاد؟ :|